Откраднат живот: Финалът тема 106 🎬📺

• 35 041
  • 720
  •   1
Отговори
# 90
Ей, започна, не мога да повярвам доживях😁

# 91
  • София
Отвореният финал е вратичка към продължение - може и след година-две Wink / като ревнат феновете "Искаме още!" Stuck Out Tongue Winking Eye...

# 92
https://nova.bg/accents/view/2021/02/23/316735/%D0%BE%D1%82%D0%B … 0%B8%D1%86%D0%B8/

Има нещо като анонс:

Тази вечер от 20:00ч. по NOVA зрителите ще видят първите промени в „Св. Анастасия“. На директорското място ще се настани доцент Мазов, а доктор Тасев и Иво Фотев ще направят договорка с висока цена и неясни последствия. Още тази седмица зрителите ще видят и новите герои, представени от Алекс Сърчаджиева и Любо Нейков. Каква ще бъде ролята на семейство Димови в болницата? Кои ще бъдат новите интереси, които ще диктуват правилата? Как ще продължат любовните отношения в „Св. Анастасия“? – зрителите ще научат в „Откраднат живот: Финалът“.

# 93
Всъщност, Милошев не е казвал, че финалът ще е отворен, напротив - каза, че ще приключат с всички сюжетни линии... Как ще продължи животът на героите след финала,оставят на въображението...

# 94
  • София
Всъщност, Милошев не е казвал, че финалът ще е отворен, напротив - каза, че ще приключат с всички сюжетни линии... Как ще продължи животът на героите след финала,оставят на въображението...

Изпревари ме, и аз това щях да напиша Simple Smile Каза, че ще има финал за всички сюжетни линии.
След този финал всеки може да си представя каквото иска - в зависимост от предпочитанията си и това на кого е "фен" Wink

# 95
Възможно е. Извинявам се за подвеждането тогава. Aз не гледах, вършех и друга работа и само подочух, че ще оставят финала на въображението на зрителите (изпуснала съм " животът след") Joy
Hо всъщност, ако няма ясно послание и ще оставят феновете да си тълкуват по своему, според предпочитанията, няма голяма разлика.

Последна редакция: вт, 23 фев 2021, 12:59 от Zlаti

# 96
  • София
Хаха, Злати, то и сега феновете си тълкуват по своему дори и при ясни и категорични послания, а какво остава за финала.

Аз не мисля, че след време биха продължили със сериала. Но очаквам да разбера какво ново е замислил Милошев и дали ще успее да запази прайм тайм-а.

# 97
# 98
Аз още се чудя защо вкараха Сърчаджиева за един сезон. А пък тези целувки към Марио съвсем ме разочароват. Интриги до последно. Толкова се оплетоха в мафиотските схеми и корумпираните министри и директори(което си е близо до реалността иначе), че се чудя какъв финал ще сложат там.
Чакам епизода довечера. Дано като за финален сезон да са се постарали и да има достоен край на един сериал, който винаги ще си обичам, въпреки бозата последните сезони. Все пак ни държа 5 години пред екраните в прайм тайма и някак си с него тръгна истинския възход на БГ продукциите по ТВ. Да не говорим за любимите образи като чичо Пецан, за които си се сещам периодично и без да дават сериала. Joy

# 99
И като се замисля от първи сезон, първи епизод вечното присъствие си останаха - доц. Захариев, сестра Жекова и Нинова /ли беше/, д-рите Кръстева, Врабчев, Пенев... Василев ту го има, ту го няма.
Най-любим образ ми остана Виолета и донякъде Марио в началото. Както и любовта между Зорница и Банков, но после вече не ми хареса тяхната история, тъй като имаше Зорница/Марио, на които повече симпатизирах. Кая чисто визуално много ми харесва. Тяхната любов с Христо беше толкова красива и изстрадана..., че чак ме беше яд на неговото предателство.

# 100
Това с Романова ми дойде too much. Аз по принцип не ми хареса това жената да е по възрастна от мъжа.

# 101
  • София
Много мудно начало. Всички ми изглеждат уморени/отегчени нещо...
Романова с тази нова 'връзка' ми е пресилено някак си. Ей така от нищото се случи.

# 102
  • София
И на мен- мудно, скучно...

# 103
Продължават откъдето спряха. Те все редуват серия скучни серии след това екшън, после пак скука и сезона свършва. Smile

# 104
  • Пловдив
Продължават откъдето спряха. Те все редуват серия скучни серии след това екшън, после пак скука и сезона свършва. Smile
Ааа, режимът Мазов раздвижи нещата 😀

Общи условия

Активация на акаунт