Откраднат живот: Финалът тема 106 🎬📺

• 35 059
  • 720
  •   1
Отговори
# 180
Защото тъй😁
Този сериал вече е всичко друго, но не и лекарски😁

# 181
  • София
Хаха, Жекова и акционер стана. Ще видите накрая и шеф ще им стане. Една сестра колкото един доцент. Grinning
Не, ще падна, чудят се вече каква тъпотия да сътворят.
Сега и тати некадърната връзкарка ще гледаме.

# 182
  • София
Хаха, Жекова и акционер стана. Ще видите накрая и шеф ще им стане.
Това ще е финалната сцена. 🤣

# 183
  • Велико Търново
Мазов каза на Борис да не вярва на Романова. Романова пък му каза, че Мазов е човек на Фотев. Сега и двамата са лишени от акции Satisfied

# 184
За мен щеше да е по-добре ако Огнянова имаше акции от Тасев вместо Жекова, но това си е лично мое мнение. Някак си Жекова е абсурдно да бъде с акции 😂

# 185
Много противен този Фотев. И с тоя ботокс по физиономията ми е като мумия😁
Надявам се, че Лора наистина напусна Мазов.
Мазов, колкото и долен и гнусен да е, Моню Монев така си играе ролята, че просто му се кефиш.

# 186
Хмм, променили са леко идеята "идва нов и той е гений и корифей в областта си, а другите рязко затъпяват" Grinning особено фрапиращо бе, когато "санитаря" Христо даваше съвети на хирурзите Joy

Показаха как властта или загубата й, макар да са я нямали, влияе и се отразява на хората - Петмезов и Жекова стъпва малко над земята, Захариев недоволен и лампти за още, Романова и Мазов сърдити, че са се разминали да имат повече власт и важност.
А това, че Тасев даде на Жекова част от акциите.....по-добре на Йосиф да ги бе дал.

# 187
Не е останало екранно време да покажат и Наков как е реагирал на десетте си процента. Изрязали са тази сцена😁 Може да я пуснат като екстра към двд - то, което Милошев ще издаде след наистина финалният финал.

# 188
Кой пък ще му купи двд-то? Joy

# 189
Този епизод ми хареса! А Лора пък ме изкефи за пръв път от доста сезони време. То няма живот с такъв комплексар като Мазов. Тъпче другите, за да се почувства значим.
Жекова си е един чисто комедиен образ, та даже почти карикатура. Харесва ми Вачкова как се справя с образа.
Очаквах героинята на Алекс да ме дразни, но ми е симпатична засега. Подходи с добро и не мисля, че е некадърна, по-скоро адски подценявана и притеснена. От хирурзите в болницата винаги Пенев е бил посредствения. Всички други изпъкваха с нещо. Ама нещо и той се взе за голямата работа покрай поста си в спешното, пък и яко го тресат семейните драми. Много ме е яд, че не направиха нищо с образа на Кунка. Така свежо стартира и после я забиха в нищото, както само те си умеят...

# 190
Кунка пише сценария, и предвид, колко оплетен са го замислили, доста зор вижда 😁Освен това не я виждах да има бъдеще с Пената😁

# 191
  • София
Някои казваха, че се влияели от мнението на феновете. Влияят се .. дръжки 😂 Ако беше така, Фотев и Цонев щяха да ги уморят отдавна, а Кунка щеше да намести чакрите на Пената 😜

# 192
Хъмбъл, аз Кунка и без Пената си я искам! Ама никой не ме пита. Joy

# 193
Ох, накрая вече съвсем тегаво взе да става. Аз ли се отегчих,те ли се изчерпаха, от майчинството ли затъпях съвсем:), но съвсем им загубих дирите.
Та, в крайна сметка каква беше гениалната идея на Тасев с разпределянето на акциите?Нали все някога ще се разбере, как искаше да го излъже?
Норчето, нещо?! Що за поредна  щуротия беше това с Фотев?
Мазов психяса, Романова и тя не може да се намести..
И всичко това на фона на някакво мрачно усещане и режисура като психотрилър. То са едни драматични музики, погледи , сенки, заговори. Буквално психарско, всеки момент очаквам някой да изтрещи и да хване резачката Simple Smile Няма медицински случаи, няма свеж хумор. Да не би режисьорите да се сменили?

# 194
Мале сега пак гледам епизода и ми стана смешно-сладко Поли нарече Захариев "бебчо", даже когато беше с Галя тя не го е наричала така. Grinning Grinning

Иначе сега си мисля че Фотев ще отмъщава на всички които са взели акциите на Тасев, стигнах до това заключение от интервютата на Емил че Петър ще бъде сам за малко и на Гергана ( тук съм 50/50 и това пак смяната на цвета на косата и екипа )

Последна редакция: пт, 26 фев 2021, 13:56 от Hristina M. Koleva

Общи условия

Активация на акаунт