Откраднат живот: Финалът тема 106 🎬📺

• 35 037
  • 720
  •   1
Отговори
# 60
Ей, 10 дена до премиерата, а никакво промо, нито снимчица! 😤😮 Нещо не са ли завъртели в ефира!?
В сряда очаквай промо за премирата!

# 61
В интервю с Любомир Нейков казва, че ролята му е малка. Трябвало да бъдат три дни снимки, но се оказали повече. Снимал основно с Бинев и Моню.

# 62
Чудя се аз защо не пишете, то нова тема.
Нямам търпение за трейлъра Simple Smile
Включвам се и в темата с новия сериал, звучи супер, а актьорите са ми от любимците.

# 63
  • Разпиляна във въображението
Аз пък изобщо не се сетих за темата, докато не влязох в подфорума и я забелязах. Надявам се на добър финал, като за ОЖ.

# 64
Няма ли промо?😥

# 65
Има, има. Но аз както обикновено не го гледах внимателно и трудно мога да преразкажа какво съм видяла 😁
То почти се припокрива с основното, което въртят, та даже се зачудих дали не е същото, но беше друго.
Фотев на легло в болницата казва на Мазов, че както го е назначил за директор, така и ще го махне. После беше Мазов отвън с другите лекари на пейката.
За другите кадри не съм сигурна - мисля, че дадоха Нора и гласът на Захариев казва, че това, което прави е разрушително.

# 66
Ако някой е успял да запише това промо или има някъде линк, може ли да го качи?

# 67
Редактирам се - сегa го пуснаха пак - думите на Захариев са към Мазов, а той му отговаря “на който не му харесва, има болници колкото искаш”.

# 68
Здравейте! В една от facebook групите пуснаха промото за епизода във вторник - https://www.facebook.com/groups/OtkradnatJivot/permalink/3687970211294683

# 69
Благодаря
Ей, Нора горката, пак замислена

# 70
От постта на агенцията наемаща актьори за сериала се оказва, че все още не са заснели последните епизоди, а тепърва ще го правят. До началото март ще снимат. А аз си мислех, че вече ще са приключили.

А спрямо промотирането на пролетният сезон - много слабо и за двете телевизии. Да вземат малко пример от американците как го правят Grinning

# 71
Може да снимат наново някоя сцена, която не им се е получила.

# 72
А иначе банкетче си спретнаха 😂

# 73
Ванилия, аз доколкото разбрах от поста на Титова, когато тя снима за последно и се черпеха, приключили са тогава само екип 2. А и от една статия помня гласеше, че Милошев ще бъде режисьор на последните епизоди.

Хъмбъл, съмнително ми е да е това, а и подобно нещо ще говори лошо за режисьора, подобни неща се гледат още на място Grinning Като се има предвид, че снимат само с един екип, това би проточило снимките на последните епизоди, защото досега все с два са работили.

Не знам за вас, но на мен промото за премиерата  и за първите епизоди не ми вещае да са особено вълнуващи .

# 74
Да ви кажа не ми се гледат трепетите на Романова, и Методиев да го раздава Дон Жуан из болницата. 😌
Разбира се, искам да си гледам моите възможно повече сцени.

Общи условия

Активация на акаунт