Откраднат живот: Финалът тема 106 🎬📺

• 35 036
  • 720
  •   1
Отговори
# 45
# 46
Би трябвало да приключват вече, Сърчаджиева в някое интервю наскоро каза, че снимат последните епизоди.

# 47
  • София
Нали Милошев щял да режисира последните епизоди. Все си мисля, че ще дадат някой репортаж по телевизията.
Иначе и според мен вече са близо до приключване.

# 48
Благодаря за информацията, момичета.

Нали преди две седмици обявиха за търсене на едномесечно бебе за финалните епизоди, та вероятно вече са започнали да снимат последните серии. А като гледах сега Бинев и Монев, първият сподели, че вече са започнали да изнасят разни неща от сета.

Роси, може би последният, който май ще е двоен, ще е режисиран от Милошев. Но и аз си мисля, че ще има някой репортаж по случай това.

# 49
  • София
Попаднах на пост на Яна Титова във ФБ. Взима си довиждане с екипа на ОЖ. Ако още не са приключили със снимките, то до няколко дни краят ще е факт. 🎥🎞❌

# 50
Май са приключили

# 51
Очаквам 4 страници благодарствено писмо от Филип Буков 😁

# 52
Изглежда и парти са си спретнали по този повод Simple Smile

# 53
Екип 2 с Титова са приключили, а Екип 1 сигурно утре и те ще пуснат фанфарите за края.

# 54

Да, екип 2 са приключили днес снимките. Доколкото разбрах екип 1 ще снима тази седмица последните епизоди.

# 55
Навсякъде виждам дрешките от HM. Май вече полудявам. Joy
И в едно турско предаване забелязах, сега и на тая снимка.

# 56
Може би Мазов ще се влюби несподелено в Габи и ще сложи край на живота си😮

# 57
Да бе, да. По-вероятно е тя да се самоубие. Smile

# 58

Екип 2 - голям купон е било!

# 59
Ей, 10 дена до премиерата, а никакво промо, нито снимчица! 😤😮 Нещо не са ли завъртели в ефира!?

Общи условия

Активация на акаунт