Откраднат живот: Финалът тема 106 🎬📺

• 35 035
  • 720
  •   1
Отговори
# 30
Дочаках и последния сезон. Отдавна трябваше да е финалния. Надявам се този да следя по-редовно, защото отминалите няколко сезона ми бяха отегчителни и безинтересни. От пети по-добър нямаше! Поомръзнаха ми героите и историите им, а някои даже не понасям вече. Сега чакам с интерес героинята на Александра, която харесвам и развитието на историята на най-чаканото бебе и родителите му.Smiley

Да допълня - момченцето, синът на Пенев е много симпатично и добре играе. Най-добре представилото се дете, като актьор. Много ми се иска да не разкриват истината за родителите му за да не объркат живота му. Възрастните достатъчно са се овъртолили в лъжи и простотии, но да не разсипят живата на това сладко момченце.

# 31
В тези ситуации е много трудно да се каже кое е по-добре и как трябва да се постъпи.
Да не му казват, за да не го травмират, добре, но след години като научи /а тези неща обикновено се разбират рано или късно/, че е бил лъган и са крили истината от него?
Много е сложно, но аз съм по-скоро ЗА да му кажат, естествено в подходящата възраст и момент.
Пенев го обича и винаги ще бъде баща за него, но смятам, че заслужава да научи истината, както и Врабчев да има пълноценна и искрена връзка със сина си.

# 32
Врабчев няма как да има пълноценна връзка със "сина си". Изпуснал е толкова много неща, просто може да му бъде приятел. Wink Пенев си остава бащата и възпитателя. Wink
Иска ми се да гледам и Руши в някой сериал вече...

# 33
  • София
Ако Врабчев и Куртева се съберат, може Марто да бъде “баща” и без да му казват 🤔

# 34
Естествено, че Врабчев няма как да върне времето назад, но все пак отношенията им ще бъдат искрени, а не подчинени на лъжа.

# 35
Е, той сигурно ще иска да каже, че той е бащата, как майката е скрила и такива ми ти работи.

# 36
  • София
Не виждам никакъв шанс Врабчев и Куртева да се съберат. Прекалено много лъжи и тайни стоят между тях. А и в края на сезона отношенията им претърпяха пълен разрив. Аз очаквам по-скоро Пенев и Куртева да се съберат.
Точно заради това не мисля, че Врабчев може да е нещо повече от приятел на Радо.

# 37
  • София
Даа, разведени от 5-6 години, и след като разбира, че едното дете не е от него, ще се съберат в името на децата - логичен хепи енд 🥳

# 38
  • София
Не виждам смисъл от саркастични коментари. Това е моето мнение, нали може, а и не ангажирам никого с него.

# 39
  • София
Роси, извинявай, “сарказмът” ми беше насочен към сценаристите на ОЖ-то, защото и на мен ми де струва, че натам водят развръзката. 😉

# 40
Брейй, и imdb нямат търпение да започне сезона! 😮😁
https://m.imdb.com/title/tt13979406/

# 41
Някой  знае ли докога ще снимат? Защото гледам още работят.

# 42
Майче, никаква идея нямам, но предвид, че обичайно им отнема няколко месеца, не виждам причина сега да свършат още февруари. Според мен поне до края на март да речем, като се има предвид, че почнаха месец по-рано.

# 43
  • София
Майче, мисля, че ще продължат до края на Февруари. Обикновено започваха снимки след средата на януари, а сега стартираха  през ноември.

# 44
Алекс Алексиев каза до средата на февруари.

Общи условия

Активация на акаунт