Откраднат живот: Финалът тема 106 🎬📺

• 35 040
  • 720
  •   1
Отговори
# 15
Аз съм кръвожадна и не искам хепи енд за всички Grinning Макар че всеки има различни разбирания за положителен финал. За някои всички да са живи е хубавото, а за други -  всички живи, здрави и пръскащи се от любов и щастие Grinning

Първо изглежда, че имат рапорт коремните, ама Нора, Гринч, Наков, Врабчев и Петмезов идват след това, а  Захариев да не е станал пак директор, че сяда на това столче? Grinning

# 16
Не, Наков е там, зад Петмезов, но не се вижда в кадър. Той, мисля Гринч, и още някой отиват да извикат останалите.

# 17
Майче, аз не само съм кръвожадна, но съм и егоист. Искам моите любимци да са живи, здрави и пръскащи от щастие и любов, останалите може под ножа Joy

И аз си помислих за Захариев, че може да се е върнал като директор, щото седи на шефското място. А може това да е среща, обмисляща преврат срещу Мазов Joy И гледам, че Марио може и да си е трайно със сивото костюмче този сезон Grinning

# 18
Mхм, като цяло почти всички лекари са там без Цонев, Кръстева, Лора, Зорница(ама тя в майчинство) и Мазов. Значи нещо важно дискутират. Може би си разпределят задачите как и къде да копаят доцента Grinning

Офф, Марио с това сиво го фокусирах, лошо ми става като видя този екип Grinning

Епизодите ще са 40, като предполагам, че последният ще е двоен или в петък ще e финалът.

# 19
Майче, според мен това е Поли със зеления екип, а не Нора.
Откъде ти е инфото за 40 епизода?

# 20
Може и Поли да е, те двете сега като са с еднакви на цвят екипи, отделно и дължината на косата и прическите са близки и ги бъркам Grinning Както на трейлъра било Нора, а аз първо помислих, че е Поли Grinning

Ето тук четох, че ще завърши сериалът с 507 епизода, а след 10 сезона са 467.
https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/9462836

# 21
# 22
Малко снимки с любимеца на народа:
https://www.instagram.com/p/CKyTm0XlGZx/?igshid=da5jj80hkndq
А Бодигарда на Фотев е качил една с другия любимец на народа 😁

# 23
Рейтингът за декември и 10 сезон завършва на 7-мо място по рейтинг, изпреварва само първите 3 сезона. Голяма стъпка надолу спрямо 9-ти сезон, който е на 2-ро място по гледаемост:

# 24
  • София
О, нова тема! 🥳
Благодаря, Майче! 😘
Sofia_92, добре дошла! Забавлявай се!🥰

# 25
В сутрешния блок говорят за новия сериал, в крайна сметка заглавието е Отдел издирване, което на мен повече ми харесва и звучи по-криминално.
Убийството е било в миналото и ще се преплита със събития в настоящето, ще има и много убийства.
Ана и Вергов ще бъдат Ралица и Камен Петкови.

# 26
В сутрешния блок говорят за новия сериал, в крайна сметка заглавието е Отдел издирване, което на мен повече ми харесва и звучи по-криминално.
Убийството е било в миналото и ще се преплита със събития в настоящето, ще има и много убийства.
Ана и Вергов ще бъдат Ралица и Камен Петкови.
Направих тема за сериала. Който има желание и интерес може да се включи: https://www.bg-mamma.com/?topic=1300761

# 27
Толкова харесвах Бинев като се появи в пети сезон в образа на Фотев, а сега покрай сценария почна да ме дразни и самия актьор като го видя на снимки от сета. Joy Ако има два образа, с които яко дотегнаха на всички според мен това са Тасев и Фотев. (Е, може би и Пепе Joy)

# 28
Помните ли, че търсеха 12годишно момче с тъмна кожа? 😁
Явно е изпаднал от сценария😁Или предстои😮

# 29
По-скоро са направили друг избор за детето на Пенев. Вероятно първоначално са търсили прилика с Врабчев, но това момче влиза много естествено в ролята, а в очите прилича на Kуртева Joy И ако са го харесали най-много от всички кандидати, са се отказали от търсения типаж Joy

Общи условия

Активация на акаунт