Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (107) - февруари 2021

• 115 721
  • 1 825
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Йее, спечелих имуностимулатор от форума. Имам голяма нужда, за пореден път съм с хрема, ама като се върнах на работа след 2 години майчинство и някой да кихне само и аз веднага лепвам вирус.
Успех на всички през новия месец!

# 136
Има хора и от темата. Ама Пенко и Миро със слушалки. Тц тц. Трябваше на единия телефона, на другия часовника ама на. Тоя път така. Нищо, ще им дадат по една бягаща пътека от Лидл. Joy

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 21:13 от ~Carolina~

# 137
Записвам се и аз в новата тема и с първа награда за месеца, започнах късметлийско, от Инстаграм игра ме изненадаха много:)

# 138
  • София
Попаднах на тази игра, но не съм чувала този сайт и ми е малко съмнителен.
"Наскоро ходихте ли на интервю за работа? Разкажете ни как е било и можете да спечелите ваучер за € 100!"
https://undelucram.app.do/kuderabotim-interviews?fbclid=IwAR1WjB … F3gKT5devyLkTXd5A

# 139
Благодаря за новата тема, прекрасно оформление
Няма ме във водката, никъде другаде не участвам. Тези игри в момента не са моите и ще чакам нови с хубави наградки 🙂

# 140
Е няма водка няма бисквити

Мръннн

# 141
Не печеля, но пък Пеньо и Миро са на линия...

# 142
  • София
Благодаря за темата, Захарче!

Месецът започва доста приятно- спечелила съм от форума и Омникод Имуно, както и 2лв от скреч карта в Кауфланд. Дано да продължава така.

# 143
Аз от две скреч карти на Кауфланд  - два кода. Още нямам първа награда за годината.

# 144
Аз тази година с кошница продукти на Микса от Фб игра(, които се доставят в срок от 90 дни, демек отиде април 😁), а от днес парфюм на Ейвън, пак от Фб игра.
На Куинс хлебопекарните не разбрах- ще звънят лично, ама барем някъде официален списък със спечелилите ще има ли? 🤔

# 145
  • Sofia
Попаднах на тази игра, но не съм чувала този сайт и ми е малко съмнителен.
"Наскоро ходихте ли на интервю за работа? Разкажете ни как е било и можете да спечелите ваучер за € 100!"
https://undelucram.app.do/kuderabotim-interviews?fbclid=IwAR1WjB … F3gKT5devyLkTXd5A

На мен постоянно ми дава - възникна грешка, опитайте по-късно.

# 146
а къде го има брашното?
благодаря

Във всеки магазин го има брашното на София Мел, не е някакво специално неоткриваемо.

В Кауфланд няма :/ Търсих навсякъде, но няма.

# 147
а къде го има брашното?
благодаря

Във всеки магазин го има брашното на София Мел, не е някакво специално неоткриваемо.

В Кауфланд няма :/ Търсих навсякъде, но няма.

В била има. Ама на била бележката няма УНП. Някой знае ли как се регистрира бележката?

# 148
  • София/Търново
няма брашното и в Т Маркет, по-специално онлайн магазина... не знаех, че има такова

# 149
Как регистрирате бележка за играта на FIT Spo, дава ми не попълнени полета, а уж всичко съм написала

Общи условия

Активация на акаунт