Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (107) - февруари 2021

• 115 137
  • 1 825
  •   1
Отговори
# 1 380
Изтеглени са късметлиите, които печелят опаковка Урикод по избор. Това са:

svetlanav
bubalesa
beauty_magnolia
Есенция Лимонова
🐟 Дори 🐟

# 1 381
Молпед ми изпратиха смс, че печеля. Продуктов пакет, но пак е по-добре от нищо  Grinning

# 1 382
  • Пловдив
Либрес качиха печелившите за 19,20 и 21 февруари. Дано повече хора се намерят в списъците.
П.С: Качиха и първите седмични печеливши.

Последна редакция: пн, 22 фев 2021, 17:34 от Petya Krivcheva

# 1 383
  • Русе
Тази година и мене ме няма никъде. Миналата завърших горе- долу добре

# 1 384
Печеля от Либрес.

# 1 385
  • Вестерос
За сега нищо от форумните нови игри 😁 продължаваме напред!

Обадиха ми се днес от либрес, че ще пратят на мейла ми кода с отстъпка.

# 1 386
Историческите кремове от Нивея може би ще ги получим. Ето информация:
Очакваме кремовете да пристигнат до 2 седмици в страната. Доставката ще се извърши по пощата, като ще получите известие в пощенската си кутия, за да посетите най-близкия пощенски клон, за да вземете своя персонализиран крем.

Хубава седмица!

# 1 387
  • Бургас
И аз в листата на каръците!
От никъде нищо!
Суша голяма!

Честито на спечелилите!

# 1 388
https://videnov.bg/virtualroom?utm_source=facebook.com&utm_m … ion-single-banner
Ако някой иска да се добавим в Инстаграм да се тагваме да ми пише Simple Smile

# 1 389
От Либрес печеля дневна и седмична награда🙂.Бях с две бележки.

# 1 390
Наградите на либрес не са кой знае какво мислих, че са други а те ваучери за бельо и ваучери за козметика
И аз така мисля. Едно време даваха по яки награди, аз най-често играех за куфар или екскурзия в чужбина, а сега покрай този ковид и това удоволствие ни отнеха Cry

# 1 391
Ще си хубава отвсякъде Simple Smile  тия 50 лв дали ще стигнат за едни гащи ..погледнах сутиените са толкова .

# 1 392
И аз съм с дневна награда от либрес, тъкмо се чудя другата седмица, ако се включа пак в играта ще участвам ли пак за дневните награди или само за седмичните?

# 1 393
  • Sofia
Привет сладуриии, не съм писала отдавна, на прекрасно място бях, далеч от града чист... Честит поДИВелник на всички и честити награди 😉няма ме в нито една игра от форума, еми късмет.... Ще попълвам въпросник за Силан, макар че много време мина
Една снимка за зареждане ви изпращам♥️

# 1 394
Бельото от играта на Либрес не ми е по вкус. Не е и памучно. На моделите не прилепва по тялото.
Печелейки дневна награда попитах дали може да спечеля отново такава- казаха, че може. Няма ограничения. Но седмична не искам.

Общи условия

Активация на акаунт