Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (107) - февруари 2021

• 115 132
  • 1 825
  •   1
Отговори
# 1 425
В приложението на колата изчезнаха половината награди ,да не ни чака нещо ново най-накрая?😀

Изчезнаха, защото днес ги раздават.. нали уж 😀

Дано добавят нещо хубаво на тяхно място 🙂

# 1 426
Милена, зашо мислиш така? И аз мислех да се включа там.

От правилата "XI. С една регистрация един участник може да спечели само по една награда от вид за периода на Промоцията /Играта/."
Има доста еднакви номера (поне първите цифри) в двете седмици с еднакви награди ....
Случайност вероятно ....

# 1 427
  • Пловдив
Интересно защо не ги махат от профила?При мен стоят тези от предния месец?

# 1 428
:Може и да ги знаете, но споделям тук.

http://syoss-promo.bg/#home  ---  МАША ЗА КОСА PHILIPS
За участие в Промоцията е необходима покупка на продукт на SYOSS на минимална стойност 3 лева с ДДС от някой от търговските обекти на „Лили Дрогерие“ ЕООД.

320 хлебопекарни от сокове Qeeen’s до 26 февруари

https://queens.bg/za-nas/novin_s/igra-specheli-hlebopekarna/19/

https://www.instagram.com/p/CLj-iNgDG7w/   --- GIVEAWAY в инстаграм за сокоизтисквачка Tefal - 28 февруари 2021

Последна редакция: вт, 23 фев 2021, 11:10 от deevine

# 1 429
Милена, зашо мислиш така? И аз мислех да се включа там.
Виж списъка има 1 номер повтаря се 3 пъти, има друг той се повтаря два пъти, и номерата са поредни. Разгледай го.номера 195,196 и 199

# 1 430
Много тъпо от страна на КК и Тефал, че може само по един ваучер на сметка, но и те ще го усетят по продажбите!
Като бяха по два, все някой щеше да се замисли за нещо на цена над 100 лева, но сега няма, защото виждам, как изчезват нещата в диапазона 50-70 лева! Разбирам идеята, да спечелят 5500 различни човека, но на практика е неосъществима😉
Два дни преследвам из София една тенджера и един тиган, като се стигна до там, да тръгна от нас, на 5 мин сме с кола от мола, хайде, замотахме се докато паркираме и се качим и по-желаният ми тиган изчезна😂

# 1 431
Игра на мебели Виденов с награда телевизор и ваучери по 100 лв.
https://videnov.bg/virtualroom?utm_source=Email&utm_medium=e … game-virtualroom#

# 1 432
  • Sofia
Може ли който следи игрите на бг мама да слага печелившите тук монеже му изгубих реда там, на ден за по 2-3 игри май публикуват печелившите.

# 1 433
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Може ли който следи игрите на бг мама да слага печелившите тук монеже му изгубих реда там, на ден за по 2-3 игри май публикуват печелившите.

Слагат се печелившите ама трябва да се гледа......

# 1 434
Тъпо е с КК,да. Поръчах един тиган и една термочаша. Ако успея за още един ваучер обмислям кухненска везна,макар че 40 лв за такава щуротия ми се струват доста,но.. 😁
Много ми хареса уреда за сандвичи от Куинс! Дано имам късмет,ще го ползвам с кеф! 🥰

# 1 435
Продължава от никъде нищо. Ама не се оплаквам. Идвам да пожелая късмет.
В бг-мама се публикуват печелившите, има ги някоя страница назад.

# 1 436
Кк са искали да се защитят по някакъв начин и да има за 5500 човека ваучери, и да това е  Ок, но да се ползва само 1 ваучер, уж е подарък, а после трябва и да доплащаш, няма как да са за 5500 човека ваучерите, защото така като гледам много хора имат по 2,3 или повече профили... Някак си не са го измислили както трябва

# 1 437
  • Sofia
Тази година и аз не печеля Simple Smile Но ..важното е да се забавлявам и да не купуваме стоки само и единствено заради играта.

# 1 438
  • София
Кк са искали да се защитят по някакъв начин и да има за 5500 човека ваучери, и да това е  Ок, но да се ползва само 1 ваучер, уж е подарък, а после трябва и да доплащаш, няма как да са за 5500 човека ваучерите, защото така като гледам много хора имат по 2,3 или повече профили... Някак си не са го измислили както трябва
Те много добре са го измислили. Това е напълно законен начин за набиране на имейли. Не че имат голяма файда на един човек да му пращат 5 имейла едновременно. Но почти всяка игра има пропуски по отношение на мултиакаунтинга. Дори едно стандартно 4-членно семейство може да се уреди с 4 ваучера, без да нарушава правилата и без мултиакаунти. Но от това, че не се комбинират ваучерите, ще пострада Тефал. Дано да се усетят и да махнат това правило до края на играта.

# 1 439
  • Сф
Защо ми изчезна поста?Хм..
DOMINO'S Опита ли новата ни пица Гаучо с люти чушки  халапеньос и ново дърпано телешко? Тази седмица го направи, защото имаме гореща оферта за нея: 30% отстъпка с код GAUCHO30 !

Общи условия

Активация на акаунт