Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (107) - февруари 2021

• 115 139
  • 1 825
  •   1
Отговори
# 1 440
  • при късмета
Изобщо няма да пострадат Тефал. Дребните артикули като прибори за готвене, отварачки, тигани с диаметър, който не се ползва често, везните, които са неоправдано скъпи, сега поне ще ги поизчистят. Кой ще си купи иначе тиган с диаметър 10см., какво ще го прави? Везните до миналата година бяха малката, която мери до 1кг. и малко 22-23лв., а тази до 5кг., беше 26-28лв. Сега могат да се сравнят цените, а продукта е същия. Да не говорим, че бяха в комплект с хлебопекарна, вътре в кутията. Моята от София мел изгоря след като ѝ изтече гаранцията, но везната още я ползвам. А който е планирал електроуред и е решил да е на Тефал, така или иначе ще го купи независимо дали има игра или не

# 1 441
В Coca - Cola App имам поле при ваучера на Ozone "Вземи", преди май го нямаше, дали пък не са теглили и да печеля 🤔

# 1 442
Станимир, да не те разочаровам ама и аз го имам и при озон, и при обувките, а чак такава късметлийка не съм 😀.

ПС освен това имам няколко билета и за двете, и на няколкото го имам това червено бутонче с "Вземи"

# 1 443
Станимир, да не те разочаровам ама и аз го имам и при озон, и при обувките, а чак такава късметлийка не съм 😀.

ПС освен това имам няколко билета и за двете, и на няколкото го имам това червено бутонче с "Вземи"
И аз не очаквам да спечеля ,  но като при другите награди няма такова поле само при Озон , се изненадах

# 1 444
Абсолютно съгласна съм с ма ко.
От цялата работа най-много ще спечели Тефал! Ще си пласират по-евтините неща, които иначе нямат такава себестойност, освен ако не са на промоция, а подобаваща такава надали ще има през периода.
Например тиган на Тефал, който иначе аз си купих от Емаг за 9 лв., сега не го намирам под 20 лв. и то намален в обявените магазини.

Но това е без значение за мен, само да спечеля ваучерче!

# 1 445
  • Сф
Аз си купих блендер с доплащане 19 лв и съм доволна. Тигани си имам от миналата промоция.Пия поне литър на ден и не ме бърка.

# 1 446
Изтеглени са тримата късметлии, които печелят ваучери за пазаруване от сайта на Udobni.bg.

Bookmark Ваучер на стойност 100 лв. печели:

mariqivanova799

Bookmark Ваучери на стойност 50 лв. печелят:

malina_smile
_limonche_

# 1 447
От КК нищо, от форумните игри нищо... Чак се чудя на каръка си!
Бих се зарадвала само на 1 ваучер от КК, но няма, не пуска! А докато ( ако ) спечеля сигурно повече от половината бюджетни артикули ще са свършили. Аз лично не смятам да доплащам повече от 10 лв и ще се ориентирам към този диапазон, ако е останало нещо.

# 1 448
Никога не печеля от форумна игра 😐 миналата година пак имаше за udobni и много исках да спечеля,както и тази ,ноооо... 😔

# 1 449
И аз последно от коледната игра на 2019-та спечелих тефтер и химикал. Прескачат ме цяла година, да видим поне тази дали ще уцеля нещо. Smile

# 1 450
Зайците са пуснали нови ваучери

# 1 451
+359878806860 да е познат този номер на някого?

# 1 452
  • Сливен
Когато си поръчаш книги с намаление и имаш цели 2 подаръка. Bowtie

# 1 453
  • Бургас
Милена, зашо мислиш така? И аз мислех да се включа там.
Виж списъка има 1 номер повтаря се 3 пъти, има друг той се повтаря два пъти, и номерата са поредни. Разгледай го.номера 195,196 и 199
195 е моя. Имам 1 смс, съответно 1 награда. Нямам представа на кой е другия номер...

# 1 454
2:0 за Пиринско

Общи условия

Активация на акаунт