Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (107) - февруари 2021

• 115 167
  • 1 825
  •   1
Отговори
# 1 455
И аз с ваучер за Зора, току що Simple Smile От 4-та капачка. Може ли да се използва на място, или само онлайн?

# 1 456
Това от Озон ли? Че пратих баща ми да ми вземе пратката Simple Smile Обикновенно ми пишат подарък диск, а го няма в поръчката Simple Smile На всичко отгоре не са му дали карти, уж били свършили, а е само вторник, тъпаци Simple Smile

Когато си поръчаш книги с намаление и имаш цели 2 подаръка. Bowtie

# 1 457
  • Сливен
Да,от озон е -подарък диск и три  бисквити в опаковка.

# 1 458
Сега четох, че Зора не обработвали поръчки под 20 лв -това значи ли, че ако си поръчам нещо за цената на ваучера, ще искат да има и 20 лв отгоре, както беше в Пинк панда?

На мен Озон ми дават само дискове и то рядко. Вчера взех една пратка - споменах в темата за книгите и даже писах в блога ми, че по някаква причина никога не искат да ми дадат бисквитки. Може би са ми евтини поръчките и затова. Но преди съм поръчвала повече и пак нямаше. А от Ориндж направих скоро поръчка от около 50лв и не са ми дали подарък кафе 3 в 1...

# 1 459
Сега четох, че Зора не обработвали поръчки под 20 лв -това значи ли, че ако си поръчам нещо за цената на ваучера, ще искат да има и 20 лв отгоре, както беше в Пинк панда?

На мен Озон ми дават само дискове и то рядко. Вчера взех една пратка - споменах в темата за книгите и даже писах в блога ми, че по някаква причина никога не искат да ми дадат бисквитки. Може би са ми евтини поръчките и затова. Но преди съм поръчвала повече и пак нямаше. А от Ориндж направих скоро поръчка от около 50лв и не са ми дали подарък кафе 3 в 1...
Моята поръчка от зора беше за 43лв
Доплатих 8 като включва и доставката 5лв.

# 1 460
От озон съм поръчвала около 5 пъти и само веднъж ми изпратиха подарък ( поръчките ми винаги са били за над 60 лв). Реших да разгледам бельото ( седмичната награда на Либрес), не че съм спечелила, а от любопитство, но не намирам сайт, само една страница във ФБ и цени не видях...

# 1 461
Играта на Куинс за хлебопекарните в кои магазини я има?

# 1 462
От озон съм поръчвала около 5 пъти и само веднъж ми изпратиха подарък ( поръчките ми винаги са били за над 60 лв). Реших да разгледам бельото ( седмичната награда на Либрес), не че съм спечелила, а от любопитство, но не намирам сайт, само една страница във ФБ и цени не видях...
Да,нямат сайт само Фейсбук и Инстаграм. Цени аз също не видях,а и честно казано бельото не ми хареса.

# 1 463
Със Зора ситуацията е малко странна... Ако пазаруваш във физически магазин може да съчетаеш артикули по- евтини от 40 лв, до достигане или подминаване сумата от 40лв.

Ако обаче пазаруваш онлайн то трябва поне един от артикулите ти да е за минимум 40 лв... Вчера го нищихме казуса с една съфорумка, и в чата на Зора писахме.

Докато е Технополис и Техмарт няма такива изисквания.

# 1 464
  • София
Зайците са с нова оферта

Скрит текст:

От Озон пазарувам винаги колкото е минимума за безплатна доставка и почти винаги имам подарък. Може би 3-4 пъти да е нямало нищо. А поръчките ми са почти 30 от като съм им клиент. Сега видях, че се водя със статус Бронз, което изобщо не знам какво е.
Дойде чашата от Хайнекен. Пак се гонихме с Лео Експрес. Много почват да ме дразнят.

Последна редакция: вт, 23 фев 2021, 16:06 от Earth80

# 1 465
На Техмарт пък не всички артикули ги лови кода, а да се свържеш с онлайн магазина е кауза пердута. Дори и да се свържа, някой трябва да бръкне по настройките на магазина, а кога ще стане това, не се знае Laughing То ми се отщя и от КК и от Тефал!

# 1 466
И при мен е суша. Мрън. Иначе играя в либрес , активия... за форумните да не говорим. Там хич нямам надежда Simple Smile  ще чакам късмета да заработи. Бъдете здрави.

# 1 467
На Техмарт пък не всички артикули ги лови кода, а да се свържеш с онлайн магазина е кауза пердута. Дори и да се свържа, някой трябва да бръкне по настройките на магазина, а кога ще стане това, не се знае Laughing То ми се отщя и от КК и от Тефал!
Факт! Аз им писах, но не отговарят.

Нови ваучери от OpenPush.
Вземете и 10 лв. от openpush ако пазарувате продукти на Jamieson на стойност над 40 лв., както и 5 лв. ако пазарувате над 25 лв.
Можете да осребрите тази оферта веднъж месечно.
https://www.openpush.io/#/product/298
https://www.openpush.io/#/product/299

# 1 468
От томболите на БГ Мама получава ли се съобщение на профила ако си спечелил?

# 1 469
От томболите на БГ Мама получава ли се съобщение на профила ако си спечелил?

Не. Ти им пишеш на посочения мейл.

Общи условия

Активация на акаунт