Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (107) - февруари 2021

• 115 900
  • 1 825
  •   1
Отговори
# 270
Използвах ваучера от зайците за Макдоналдс успешно.
Активирах го пред тях и ми приспаднаха 5 лв.
Персоналът е любезен и знаеха за openpush.
Аз пък го активирах вчера и днес в ресторанта казаха ,че трябвало да е пред тях,а Openpush няма да ми върнат зайците.

# 271
.                         Това открих в брошурата на Била. Извинявам се ако е пускана.

# 272
Някой може ли да каже в кои големи магазини има бонбони After8 и каква им е цената. Днес търсих в Лидл, но там има само имитация на тях.

# 273
В Била, Метро и Кауфланд има със сигурност, както и в малките вериги от типа на Лайф. Около 4,50 е стандартната кутия, понякога е по-евтина.

# 274
Днес в пощата имах тази реклама на соковете Видас
Скрит текст:

# 275
  • ЛОВЕЧ
Някой може ли да каже в кои големи магазини има бонбони After8 и каква им е цената. Днес търсих в Лидл, но там има само имитация на тях.
В Т- Маркет  има 200 гр бяха 5.80 някъде

# 276
  • при късмета
Взех от кауфланд днес, 200гр. е кутията 5.49. Не знам какви са другите разфасовки, там видях само такава.
За протокола детето много ги хареса. Той много обича всичко с ментов вкус и много му допаднаха. На мен горе долу

# 277
От колелото на Теленор докога бяха валидни кодовете (по-специално за Златна рибка)?

# 278
Аз може би съм взимала все на промоция (а и ми се струва, че често ги намаляват), над 5 лв ми изглежда скъпо. Има едни по-големи и съответно - по-скъпи.
В края на седмицата (или началото на следващата) ще ходя до Метро, заради офертите им 2 на цената на 1 и ще видя там по колко са (мисля да си взема от там за играта).

# 279
28.02 е срока на Теленор ...удължен е

# 280
Ако някой има намерение да ходи някъде през booking , имам код до 28.02 за 5,% кешбек след направена резервация - Код: DY7G-6SWW

# 281
Днес в пощата имах тази реклама на соковете Видас
Скрит текст:

А прочете ли условията?

# 282
  • Сф
Използвах ваучера от зайците за Макдоналдс успешно.
Активирах го пред тях и ми приспаднаха 5 лв.
Персоналът е любезен и знаеха за openpush.
Аз пък го активирах вчера и днес в ресторанта казаха ,че трябвало да е пред тях,а Openpush няма да ми върнат зайците.
Винаги се активират ваучерите на зайците на място, непосредствено преди покупката, така е и с кфс. Защото кода е видим 5 или 10 минути. Иначе за да не свършат си ги взимаш в портфейл, но не ги активираш предварително!Пише си го, няма да ти върнат зайците, ти си си в грешка.
И аз взех за детето, в Люлин пак не знаят как да работят с ваучера, ще ги сменям Simple Smile.Мина, ама ме забавиха.
* И аз и мм имаме профили.Въпреки , че имат егн тата , пак ги смятат за свързани профили и не може от двата да взимаш.Срока на моя важи и за неговия, тъпо, ама така са решили. Аз нямам и много зайци, ще се прежаля май накрая за фуд панда, че то няма какво да вземеш. Ту кфс, ту МД , нищо ново.

# 283
28.02 е срока на Теленор ...удължен е
Той кода е един и същ, а се води персонален. Дали мога да поръчам пак с него? Ми съдба-2 пъти ми се е паднал от колелото 😁😁😁😁 дали ще се уважи този мой сериозен мотив?!

# 284
Честито на всички спечелили и честита тема...докато стигна до нея сте навъртели 19 стр. 😂
За февруари мога да се похваля с кутия бонбони Мерси от радио Витоша, които от 3 дни стоят в офис на Спиди и не ми остава време да отида да си ги взема.
Включих се в нескафето. Има раздвижване, ще разгледам и другите активни игри.

Общи условия

Активация на акаунт