Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (107) - февруари 2021

• 115 252
  • 1 825
  •   1
Отговори
# 780
Защо да се пази бележката, ако няма да участва в тегленето на картите?

# 781
  • Димитровград
Казаха от Нескафе, ако искаме да се включим за ваучер, да закупим продукти за 4 лева и да се регистрираме пак.

# 782
Игра на либрес от утре https://promolibresse.bg/

# 783
Ее, браво, лека - полека тръгнаха игри за превръзки ама чакам Евридей, че са ми любими. Smile
Толкова гивауеи имаше в инста и никой не ме изтегли днес. Всички ги отследвах след обявяването. Joy

# 784
  • София
От Нескафето казаха ако сме регистрирали други бележки да ги пазиме, а тази с която ще си вземеме чашата само ще я покажем на куриера и повече може и да не я пазиме.

# 785
Ее, браво, лека - полека тръгнаха игри за превръзки ама чакам Евридей, че са ми любими. Smile
Толкова гивауеи имаше в инста и никой не ме изтегли днес. Всички ги отследвах след обявяването. Joy
Хаха и аз така правя, не ме ли изтеглят вече не ги харесвам/следвам Grinning

# 786
Има много лигли, които не си струва да ги следваш, затова ги следвам само заради игрите. Сега оставих няколко инфлуенсърки, но като ме подразнят пак ги отследвам. Тая игра няма край. Joy
Някои и заплашват, че щели да блокират, който ги отследва, а други бързат веднага да пускат нови игри, че да не изтърват играчите. Откачена работа. Smile

# 787
Може ли линк към играта на Каменица?

# 788
Всъщност къде ще се регистрира за ваучерите за Тефал, аз така и не намерих линк.

# 789
# 790
Добро утро.Играта на Кока кола дали е активна вече?Къде ли не търсих,но нищо не открих.

# 791
Аз се отказах от игри в Инста на хора, които не са ми интересни с нищо и отследвах всички. Оказаха се над 300 профила 🙄
Сега се включвам в игри само на тези, които иначе си следвам и са ми интересни с нещо, или симпатични.
Най-много ме дразнят рекламите. Всеки втори пост излизащ ми е реклама. Голяма досада.

# 792
Играта на Каменица стартира! https://kamenitzapromo.bg/?age=18 От 15 февруари до 30 април.

# 793
  • Бургас
Благодаря за линка на Каменица!
Регнах един код,който ми се намираше. Остават още 9 Simple Smile

# 794
Добро утро, и аз се нарежда за линк към играта на колата. Моя мъж ми донесе капачка, ама не знам и аз къде да я регна

Общи условия

Активация на акаунт