Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (107) - февруари 2021

• 114 374
  • 1 825
  •   1
Отговори
# 60
Доволна съм от подаръка. Явно е еднакъв за всички 🙂 Но май е по-добрия вариант от кремчето, чиято опаковка рано или късно щях да изхвърля.

кои данни се дават за да установят че си спечелил, имейл адреса ли ?

# 61
  • Сливен
Честита нова тема.Много награди ви пожелавам,през този месец.Днес очакваме ли някакво теглене,или пак си мисля грешно? Grinning

# 62
  • при късмета
Честита нова тема.Много награди ви пожелавам,през този месец.Днес очакваме ли някакво теглене,или пак си мисля грешно? Grinning
Последните големи награди в Милка. За друго не знам

# 63
И Активиа всеки понеделник обявяват.

# 64
Мура трябва да обявят телевизорите.

# 65
  • Пеликания
От каталога на Лили.

# 66
  • София
Едва първи е, пет страници навъртяни, докато се сетя да търся нова тема.😂
В Маги ще се включа, купувам понякога от фиксовете с плик за печене. И наградата е хубава.
3 в 1 не пием, ама и там ще се прежаля. Пък ще подарявам после.

# 67
  • Sofia
Честит нов месец 🍀да е печеливш и успешен. Получих Силан омекотител от ДМ, веднага бих им дала обратна връзка, че не е нищо впечатляващо. Не играя никъде особено, само някои фб игри, но нещо и там забоксувах🙀

Приятен ден!

# 68
Aa, недей така. Ще им влезеш в черния списък. Повече няма да ти пратят нищо. Wink Smile

# 69
По голяма излагазия от тази на Кока Кола няма , нали щяха да пускат ваучери края на януари ... пуснаха пак едно и също и то за 10000 участия само 10 ваучера.... пижамите и тениските за кога ги държат за лятото ли???

# 70
Хубава игра на София мел с хубави награди
https://sofiamelpromo.bg/

# 71
  • София
А за нескафе 3в1 да няма друг линк? Все още не излиза нищо.
https://www.nestle.bg/bg/nescafe3in1promo

# 72
  • София
Кой куриер носи нещата от нивея,звънят ли предварително?
Спиди. Пращат смс предния ден. В мия случай късно снощи.
Скрит текст:

Доволна съм от подаръка. Явно е еднакъв за всички 🙂 Но май е по-добрия вариант от кремчето, чиято опаковка рано или късно щях да изхвърля.

кои данни се дават за да установят че си спечелил, имейл адреса ли ?
Още първия път като подадох сигнал беше през имейла, с който съм регистрирана. А в петък като звънях изобщо не ме питаха за данните - явно по тел номера се ориентираха в системата, защото веднага ми обясниха, че заявката за доставка е направена.

# 73
Уау, събудиха се. Февруари тръгна с доста игри. Айде чакам игри с превръзки, прах за пране, тоалетни хартии, пак да си кажа. Smile И по-хубави награди от Кола и други игри за ваучери. Wink

# 74
  • Sofia
Хубава игра на София мел с хубави награди
https://sofiamelpromo.bg/

Хубави награди, но са малък брой. Може и да пропусна.

Общи условия

Активация на акаунт