Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (107) - февруари 2021

• 115 798
  • 1 825
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Благодаря за темата и нека февруари да е печеливш за всички ни!

Снощи в последния момент се включих в играта на "Златна рибка", не помня кога щяха да се теглят наградите, ама си стискам палци Wink

Не мислех да се включвам в играта на Активия, ама мъжът ми купил 4 бр. днес, та смятам да се пробвам.

# 166
  • София
Играта на Маги почва точно навреме. Тъкмо днес бях решила да купувам соев сос. Взех и едни бульони, за да станат над 3 лв. 😊

# 167
Някой имал ли е нерви да смята по колко награди от вид се падат на ден на Пиринско Simple Smile И аз съм от тези на 0, но поне ММ каза, че стъклото го харесва и че се прави в България, та едва ще го пие Simple Smile До сряда мисля е на промоция в Билла, но в Кн е на много смотано място, та не съм ходила да видя с код ли са или не.

# 168
Станимир ги разбира тия работи. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 169
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за новата тема! Успех на всички!
Днес получих писмо от ЛИДЛ, че печеля 20 лв. от томболата им за даване на мнение и една подложка на КК от кварталния магазин.

Регистрирах се без проблем за играта за пътечка на ЛИДЛ, но ма пропуснах +359. Баш това ли ще им е проблема да се свържат с мен, ако спечеля?

# 170
Някой имал ли е нерви да смята по колко награди от вид се падат на ден на Пиринско Simple Smile И аз съм от тези на 0, но поне ММ каза, че стъклото го харесва и че се прави в България, та едва ще го пие Simple Smile До сряда мисля е на промоция в Билла, но в Кн е на много смотано място, та не съм ходила да видя с код ли са или не.
ПИРИНСКО
На ден по 8-9 награди
Общо дни на промоцията-89
Общо награди на промоцията-800бр
1.Хладилна чанта- 210бр/ на ден по 2-3бр
2.Канче-45бр/ на 2 дни -1бр
3.Челник-30бр/ на 3 дни -1бр
4.Термос-62бр/на 2 дни(1-2бр)
5.Бинокъл -30бр/ на 3 дни -1бр
6.Фенер-35бр/на 2- 3 дни по 1бр
7.Контейнер за храна-40бр/за 2 дни - 1-2 броя
8.Разтегателен стол-40бр/ за 2 дни-1-2 броя
9.Хамак-125бр/на ден по 1-2бр
10.Яке-40бр/на 2-3 дни-1бр
11.Спален чувал-35бр/ за 2-3 дни по 1бр
12.Палатка-38бр/ на 2-3 дни -1бр
13.Раница-30бр/ на 3 дни-1бр
14.Комплект съдове за хранене-40бр/ на 2-3 дни -1бр

Това пресметнах аз , но както виждам , не се знае кой ден какво ще даде , може примерно раница да се даде 5 и 6ти ден , а след това 10 дни да не дава...

# 171
Днес(още в първия ден от играта) вече има 13 печеливши.
Скрит текст:

# 172
Ще се включа в Маги, защото така или иначе ползвам фиксовете им и соев сос. Бих искала тиганче, кухненски робот не ми трябва.

А брашно за пица на София Мел има и в Лекси, Пловдив. Вчера го гледах, но не взех.

# 173
Някоя дама по-напред беше питала за точките в JTN. Aз също преди време имах проблем с обмяната им. Отговориха ми следното:
Скрит текст:
Здравейте,
Благодарим Ви, че сте наш лоялен респондент!
Радваме се, че сте достигнали точки за награда!
След направена проверка се установи,че за съжаление не сте успели да обмените точките си за получаване на паричния им еквивалент и те стоят налични в акаунта Ви. Възможно е да изпускате една от стъпките по обмяна на точки (заявяване от подменюто в ляво : Точки за обменяне ) и процесът остава незавършен.
За Ваше улеснение, моля да предоставите необходимите данни, за да Ви приспаднем точките служебно и изплатим наградата Ви чрез Пейпал, банков превод или пощенски запис.
Ако предпочитате Пейпал, моля да предоставите съответно акаунта си в платформата на Пейпал, три имена, адрес по лична карта и ЕГН.
Ако желаете по банков път, моля да ни върнете информация с Ваша банкова сметка, три имена, адрес по лична карта и ЕГН.

# 174
  • Пловдив
http://www.highviewart.com/ има няколко игри за книги,може и с коментар там или фб да се участва.
П.п Който се интересува от изкуство ще му хареса този сайт,на мен ми е любим💯

# 175
Ще се включа в Маги, защото така или иначе ползвам фиксовете им и соев сос. Бих искала тиганче, кухненски робот не ми трябва.
Не се заяждам, но в наградите на Маги няма кухн.робот и тиган, а само фритюрник. Тигани ( 3 броя само!) има при СофияМел с брашно за пица.

# 176
Раздвижиха се нещата.В Маги и аз ще се включа,така или иначе купуваме някои от нещата им.В Нескафе-също.Ако намеря това специално брашно на София Мел,ще участвам и там.

# 177
  • София
И аз ще се включа в фит СПО, така или иначе ги пазарувам. Ще се включа и в Маги. Активия вчера купих и забравих касовата бележка, ще взема пак

# 178
  • Пловдив
Току-що получих съобщение днес да очакваме с мама да ни пристигнат комплектите Нивеа.

# 179
Днес пробвах с две бележки за пътеката..ми пак Не става! Явно не ми е късмет това.

Общи условия

Активация на акаунт