Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (107) - февруари 2021

• 115 889
  • 1 825
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
И аз взех един ваучер. Сега ги попитах и в месинджъра.Да видим дали ще ми отговорят.Веднага го прочетоха.

# 211
  • Пловдив
В една игра във ФБ от 550 участника за 6 награди, две от трите големи спечелиха мъж и жена Rolling Eyes

# 212
  • Бургас
Отговорът им е:
Минималната консумация,която трябва да се направи е 10лв.За една поръчка важи един ваучер.

# 213
В една игра във ФБ от 550 участника за 6 награди, две от трите големи спечелиха мъж и жена Rolling Eyes
Коя е играта?

# 214
Отговорът им е:
Минималната консумация,която трябва да се направи е 10лв.За една поръчка важи един ваучер.
Преди време обясниха в Discord, че „препоръчителна“ означава точно препоръчително, а не задължително.
Имаше ваучери за Office1, но от Office1 се оплакали, че всички купували за около сумата на ваучера и нямали възвръщаемост. После се появиха ваучерите за McDonalds и този надпис за препоръчителна сума на поръчката.

# 215
  • София/Търново
А колко е доставката от МД в София? Честно, не съм пазарувала...

# 216
  • София
А колко е доставката от МД в София? Честно, не съм пазарувала...
Не е с доставка, поръчваш си на каса и си го взимаш за вкъщи.

# 217
  • Пловдив
Коя е играта?
На МОЛ Пловдив

# 218
Да, и аз участвах там...

# 219
  • оттам, откъдето започва България
Да, има интересни конфигурации на печелившите при игри във фейсбук, но понякога остават награди и за простосмъртните. Simple Smile

# 220
# 221
  • Бургас
На мен, Филипс не ми зарежда страницата за регистрация 🤔
При вас как е?

# 222
Здравейте! Не знам дали съм в правилната тема, но не намерих по-подходяща в която да задам въпроса си. Става въпрос за Ефбет. Ако клиента е лоялен и получи бонус, вкарва определена сума пр. 400лв., може ли след това да изтегли (получи в брой) сумата двойно?

# 223
  • София
Здравейте! Не знам дали съм в правилната тема, но не намерих по-подходяща в която да задам въпроса си. Става въпрос за Ефбет. Ако клиента е лоялен и получи бонус, вкарва определена сума пр. 400лв., може ли след това да изтегли (получи в брой) сумата двойно?

Не можеш. Трябва да разиграеш сумата, но не помня колко пъти. Питай ги на чата

# 224
Възможно е да се случи при толкова малък брой участвали. Наивно е да се смята, че мола би си рискувал репутацията да даде награда не по правилата. И няма нищо лошо в това, че от едно семейство са спечелили. Имали са късмет и това е. Все пак не е измама като схемите на известнатва фамилия.

Общи условия

Активация на акаунт