Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (107) - февруари 2021

• 115 902
  • 1 825
  •   1
Отговори
# 225
Разчиствах си пак инстаграма и ме хвана яд. Имаше няколко игри с по 10-30 печеливши и никъде не са ме изтеглили. Аман вече. Smile

# 226
  • Русе
Интересна тема. Записвам се да следя Wink
Някой да е срещал брашното за пица на София Мел някъде? Имат игра, а не го намирам във веригите...

# 227
  • софия
Включих се в Кит КАТ и Маги.

# 228
В Била го има брашното за пица.

# 229
Днес се сетих за Dove. Колко награди раздаваше за Свети Валентин - чаши, тениски, душ гелове - за всички. Още си ползвам надписаната чаша.

# 230
Скукааа, малко игри, малко участващи, темата не върви Simple Smile
Нямате ли вече получени награди от пустия Туборг Simple Smile много ми е любопитно чадъра какъв ще е. Не че не си купих вече, май ми е за пръв път от 10 години Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Искам игри с чадъри, тези на Морени, на Теди, на Чупа чупс бяха добри, но децата всичко изпотрошиха.
Озон вече имат нов код за 5% clash4 но не съм го пробвала.

# 231
Скукааа, малко игри, малко участващи, темата не върви Simple Smile
Нямате ли вече получени награди от пустия Туборг Simple Smile много ми е любопитно чадъра какъв ще е. Не че не си купих вече, май ми е за пръв път от 10 години Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Искам игри с чадъри, тези на Морени, на Теди, на Чупа чупс бяха добри, но децата всичко изпотрошиха.
Озон вече имат нов код за 5% clash4 но не съм го пробвала.
Бъркаш бирите🙂 Сигурно говориш за Хайнекен.... Казаха, че ще дойдат към края на февруари

# 232
  • Варна
В една игра във ФБ от 550 участника за 6 награди, две от трите големи спечелиха мъж и жена Rolling Eyes

Може и съвпадение да е, случва се. Мисля, че преди време разказах историята на нашите, които участваха в игра на местен вестник (трябваше да се попълни кръстословица и да се изпрати в редакцията, нещо, което и двамата направили, т. е. имали две участия). Докато пътували в колата, телефонът на баща ми звъннал, от редакцията на вестника му казали, че печели голямата награда (почивка в Турция беше), но той същия ден бил чел за някакви телефонни измамници и им отговорил, че не им вярва и затворил. След минута звъннал телефонът на майка ми и от редакцията й се обадили със същата новина, като й казали, че е голяма късметлийка, защото първоначално избраният печеливш отказал наградата Simple Smile Тя им казала, че късметът й е още по-голям, защото първият избран за печеливш, е мъжът й, който пътува до нея Simple Smile Та така, късметът си е бил за тях двамата и почивката, която спечелиха, си я изкараха прекрасно Simple Smile

# 233
  • София
Че някой хора имат голям късмет е факт. Но специално за ФБ и Инста игрите съм много скептична. Още повече, че изключително лесно може да се проследят връзките, ако настройките за сигурност са слаби или никакви. Не е ли някакъв софтуер да джурка имената... Което пак може да се манипулира, но поне изглежда по-честно. Аз вече пропускам като видя +600-700 записани за някоя игра, а наградите 2-3. Или къде искат искат да тагна не знам си колко хора. Което между другото май нарушава някакви правила/политики за игри, но на никой не му дреме.
Вчера регнах общо 4 капачки Пиринско и нищо. Но Пиринско се пие много и предполагам ще има доста участници. Обаче във Фантастико няма кенчета с играта. В Била също не видях последния път. А другите магазини са ми далеч.
Чакам чашата от Хайнекен и туй-то.

# 234
Интересна тема. Записвам се да следя Wink
Някой да е срещал брашното за пица на София Мел някъде? Имат игра, а не го намирам във веригите...
в била го има,но на бележката няма УНП и съответно в сайта не ми дава да я регистрирам.
вчера купихме от Фантастико и там бележката отгоре си има УНП и регистрацията беше успешна.
в т-маркет го имало те също са с УНП, но в нашия явно бързо се изчерпва защото нямаше.

# 235
Нивеа обявиха печелившите. Племенникът ще си има шейна.

# 236
  • Sofia

Междувременно имат нова игра с покупка 12лв за дрон:

https://www.nivea.bg/

# 237
Майка ми печели шейна, беше само с 1 бележка в предпоследния ден на играта! 🙂
Как ли ще се свързват с печелившите с телефонно обаждане или по имейл?

# 238
  • Сливен
Ако е пускана,се извинявам.
https://www.nestle.bg/bg/after8-promo
Скрит текст:

# 239
  • Пловдив
Ето ги всички печеливши от Нивеа за шейна.
И мен ме има. Да не повярва човек с една бележка бях. Първа награда за годината.

Общи условия

Активация на акаунт