Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (107) - февруари 2021

• 115 895
  • 1 825
  •   1
Отговори
# 240
  • при късмета
Ако е пускана,се извинявам.
https://www.nestle.bg/bg/after8-promo
Скрит текст:

Че е пускана, пускана е. Аз обаче имам проблем с намирането на тези продукти. Проблема е, че не знам какво да търся. Вчера само в била влязох за малко, уж "продукти" в множествено число е дадено, т.е. разбирам го, че са повече от 1, някой бонбони спомена, аз не открих нито един.
Някой може ли да сподели снимки, ако се е включил или да каже какви са продуктите, освен бонбони.

# 241
After eight не знам дали имат разновидности, има различна разфасовка само.

# 242
  • при късмета
Значи са само бонбони, така ли? В кутия, в плик, в какво са?

# 243
  • София
Много обичам After eight, като ми мине диетата, ще се включа. 😂

Представляват малка кутия като за чай, пълна с малки тип шоколадчета с пълнеж от мента.

# 244
В кутия са,само видовете са различни.Лично аз ги намирам за ужасни,от лидл съм взимала.

# 245
ма ко,
пусни After eight в гугъл, за да си ги визуализираш. Иначе предимно се предлагат в едни малки, тъмно зелени, дълги кутийки и противно на очакванията, вътре са доста бройки.

# 246
  • при късмета
Благодаря! Поне да знам какво да търся

# 247
Афтър ейт са само бонбони - зелена кутия, прилича на кутия за чай. Има различни разфасофки, освен това има по-евтини имитации (изглеждат почти по същия начин и вкусът е почти същият, само името е друго и цената е малко по-ниска).
Снимка от Гугъл:

Понякога има разновидности, които са лимитирани - примерно миналата година съм виждала с ягода и портокал (пак са ментови, другото са добавени аромати). Понякога по празниците има и в метални кутии. Сигурно затова пише продукти - ако още се продават някъде, също участват.

# 248
  • София
Ау, като видях Афтър Ейт и ми става скомино...Ще пропусна.
2:0 за Пиринско при мен; играя за посудата, че много ми харесва Simple Smile Включих се и в Маги, Кит Кат поп-чокс и 3в1.

# 249
Ехх,счупих каръка за годината

# 250
  • Русе
Начиии...ще ме покани английска кралица на чай и аз ще се изложа. Едвам ги намерих тея бонбони, то не стига , че са много , ами и гадни Simple Smile Поне ще съм подготвена да не правя муцуни пред нея Simple Smile

# 251
здравейте, да помоля някой който има достатъчно зайци би ли ми взел ваучер за нов потребител на пандата ?

# 252
здравейте, да помоля някой който има достатъчно зайци би ли ми взел ваучер за нов потребител на пандата ?
Имам ваучер,пиши на лично

# 253
  • Бургас
Аз все още нямам новини от нивея.
Сега пак им писах.
Изпратила съм им данните за доставка,но така и не я получавам.

# 254
За мен ментовите бонбони са хубави - има и шоколади с ментов кремообразен пълнеж, примерно Ритер спорт, също много ми харесват.

Общи условия

Активация на акаунт