Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (107) - февруари 2021

• 115 917
  • 1 825
  •   1
Отговори
# 315
Колата от другата седмица ще е с нови капачки,ваучи за тефал.Ама какво точно,не разбрах.И чинии.Те ще се раздават в магазините.

# 316
  • Велико Търново
Не са важни наградите, а отношенията между хората! За втори път morava34 направи супер мил жест към мен! Първия път ми помогна да събера колекция коли за сина ми, а сега предостъпи своя награда с която зарадвах ММ!  Благодаря й от сърце! Дано има повече такива Човеци като нея!

# 317
Честито! Току що спечели Комплект съдове за хранене от Пиринско. Обади се до 5 дни на 0888422896 (според тарифния ти план), за да потвърдиш наградата си.
[/quotе]

Честито! На мен снощи ми се падна още една бира, а в предната "опитай пак" Пуф, много искам да спечеля нещичко.

А някой да има код за отстъпка от Спорт депо?  Този от Теленор беше валиден до 1.31 Sad

# 318
Честито! Току що спечели Комплект съдове за хранене от Пиринско. Обади се до 5 дни на 0888422896 (според тарифния ти план), за да потвърдиш наградата си.
[/quotе]

Честито! На мен снощи ми се падна още една бира, а в предната "опитай пак" Пуф, много искам да спечеля нещичко.

А някой да има код за отстъпка от Спорт депо?  Този от Теленор беше валиден до 1.31 Sad
Пробвай с този P7JQ1B8S

# 319
Villy6, с този разполагах и аз, но е изтекъл...

# 320
Нивея много ме разочароваха- вчера пак ходих до пощата да питам за крема, но нищо, отделно, че не ми отговарят на мейла и за капак поне една шейна да бяха ми дали, да зарадват детето и да ми замажат очите. Чудя се изобщо да участвам ли в други техни игри.

# 321
# 322
Naykon,пълна ти е кутията.

# 323
  • Бургас
А, аз да ви подшушна, че зайците ще правят актуализация на системата си.
Днес водих дълга кореспонденция с тях.
Стана така, че едното дете си взе ваучер за макдоналдса, а другото не успя, защото системата им не позволява, от два свързани профила. Обясних им, че имам 2 деца и всяко си има зайци, че тв си ги въртят, но.... Това е!

# 324
# 325
  • при късмета
Откакто няма Лафка и на пепси игрите изчезнаха. Те май бяха единствената верига, в която имаше само това и никаква друга марка. Поне да бяха направили тази в сайта, само десетина вериги за цялата страна, при положение, че повечето са в 1-2 града  и малко награди.

# 326
А, аз да ви подшушна, че зайците ще правят актуализация на системата си.
Днес водих дълга кореспонденция с тях.
Стана така, че едното дете си взе ваучер за макдоналдса, а другото не успя, защото системата им не позволява, от два свързани профила. Обясних им, че имам 2 деца и всяко си има зайци, че тв си ги въртят, но.... Това е!
И мен за първи път не ми позволи да взема ваучер за МД,,може би защото влязох в моя профил и на този на майка през един и същ телефон,въпреки че IP адресите са различни.

# 327
От колко литра ще са участващите капачки?

# 328
Незнам,аз просто видях че е писала Кортал и затова писах на Кока кола.

# 329

Общи условия

Активация на акаунт