Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (107) - февруари 2021

• 115 836
  • 1 825
  •   1
Отговори
# 870
Най-накрая ме допусна до регистрация и от 5-те капачки-нищо

# 871
# 872
  • Сф
Ето

Пише на бутилката ваучер Тефал за 40 лв.
Досега във Фантастико 2 л само съм взимала.

# 873
  • при късмета
Във Фантастико в Люлин 6, май на 7 му смениха адреса, има 1.5л. с новите капачки, както и 2л.

# 874
  • София, Дружба 2
Току що писах на София мел за прословутата формичка. Да видим какво ще ми отговорят, защото изтича 6-тата седмица от края на играта...... Едно е ясно, че аз повече софия мел брашно няма да купя, дори да е последното останало брашно на света. Много се излагат!

# 875
Ох че ме "засърбяха" ръцете Joy
обаче сме болни вкъщи и не мога да изляза
да търся кола.
Миналият път не успях да си спечеля ваучер,дано сега имам късмет.

# 876
  • Пловдив
И за мен един ваучер за техномаркет,но втората капачка ми излезе че е регистриран???Писах им,да видим дали ще отговорят този път!

# 877
С триста зора намерих кола, изпуснах я, изкипя, и накрая не спечелих. Само чистенето ми остана Cry

# 878
Ние рядко взимаме Кока кола,но онзи ден ММ купил,естествено с червена капачка. Казвам му-търси с бяла! Идва вчера от магазина,пак с червена... 🙄 Нямало.
От никъде нищо. В ИГ играх в доста игри,но не ме сполетя късмета.

# 879
Аз май печеля в Активия, името и част от фамилията съвпадат😅
Надявам се да съм аз😅

# 880
Със сина ми сме с по ваучер от колата от три капачки. Единият е за физически магазин на техномаркет, а другият за онлайн техномикс. В техномикс асортимента е под всякаква критика.

# 881
Със сина ми сме с по ваучер от колата от три капачки. Единият е за физически магазин на техномаркет, а другият за онлайн техномикс. В техномикс асортимента е под всякаква критика.
Всеки сам ли си избира за кой магазин да е ваучера или както системата даде

# 882
Всеки сам ли си избира за кой магазин да е ваучера или както системата даде
Не се избира, каквото се падне.

# 883
Намерих КК, в Метро в Пловдив в Тракия има, ама само кола, няма ни Фанта ни спрайт за играта.

Скрит текст:

Дано успея да се вредя до ваучер!

# 884
  • София
Е как може да не може сам да си избереш магазин. Това е супер тъпо. Миналата година можеше сам да си избираш магазина. Съвсем ми паднаха в очите.

Общи условия

Активация на акаунт