Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (107) - февруари 2021

• 115 866
  • 1 825
  •   1
Отговори
# 1 335
Имам ваучер на Пандата до 25.02 ако някой го иска да пише,давам го срещу 1 бяла капачка на колата

# 1 336
Попитах КК защо откакто се регистрирам, не мога да въвеждам кодове от компютъра (а само от телефона), отговориха ми, че ми бил бавен интернета. Както винаги - безполезни. Някой има ли идея как да го оправя, въобще нямам поле за въвеждане:

# 1 337
  • София/Търново
Ходих до Ремедум. Не са чували за играта на Нивея. Щели да идат да проверят. Тъй като си се знаем вече, клиент съм, искрено си казах, че те наградите отдавна са разпределени вътрешно и да не се занимават... Когато има карти на касата играя, инак няма смисъл.

# 1 338
За Спиди трябва телефон, а във формата на Нивеа за крема нямаше поле за телефон..

# 1 339
Моторола имаха инициатива"Не пиши в движение!" да снимаш любимия си път по време на движение..един от печелившите е снимал морето от някакви скали..явно се предвижва с някаво друго летателно средство но не е кола..
Аман от организатори на игри дето си правят каквото си искат..
Друг печеливш е снимал бягащи хора в парка..

Последна редакция: пн, 22 фев 2021, 12:32 от AniMM

# 1 340
  • Русе
Офф, миналата седмица търсих каменица  то все едно изчезналия кивот търсих. Все пак в моето малко населено място намерих 10 стъклени бутилки. Викам си поне за старанието ще ми дадат един таблет Simple Smile Да, ама не..поне направих 2-ма мъже щастливи с тия 10 отворени бири Simple Smile

# 1 341
  • Пловдив
Моторола имаха инициатива"Не пиши в движение!" да снимаш любимия си път по време на движение..един от печелившите е снимал морето от някакви скали..явно се предвижва с някаво друго летателно средство но не е кола..
Къде са ти публикували,не мога да ги открия?

# 1 342
В Instagram

# 1 343

# 1 344
За играта на Милка от 1 март,някой да знае малко подробности?

# 1 345
За играта на Милка от 1 март,някой да знае малко подробности?
Аз само знам, че играта ще е с касови бележки и наградите ще са безжични слушалки, телефони и таблети.

# 1 346
Седмицата ми започна добре, спечелила съм ваучер за 50 лв от Радио Витоша и Foodpanda

# 1 347
За колко дни одобряват кб в либрес,  вчера я качих и днес чака още одобрение
На мен след 1 ден ми написаха, че не ми я одобряват, защото не се бил виждал номера на касовия бон. Ми вижда се и  то отлично, но няма да се занимавам с тях и глупавите им награди, трябваха ми превръзки и се сетих за играта, просто другия път няма да си купувам Либрес.

# 1 348
А някой друг освен мен чака ли още обаждане от Нивеа за шейната?
Здравейте, и на мен не са се обадили!

# 1 349
Попитах КК защо откакто се регистрирам, не мога да въвеждам кодове от компютъра (а само от телефона), отговориха ми, че ми бил бавен интернета. Както винаги - безполезни. Някой има ли идея как да го оправя, въобще нямам поле за въвеждане:
Скрит текст:
Или просто само ти имаш такъв проблем и те няма какво да направят?
Какво стана след като пробва с друг браузър или все още не си?

Общи условия

Активация на акаунт