Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (107) - февруари 2021

• 115 121
  • 1 825
  •   1
Отговори
# 1 395
Оо печеля от Пантен! 😍 Много се зарадвах!
Благодаря,че ги поствате тук! 🤗

# 1 396
  • В страната на бурите
И майка ми е с ваучер от Либрес за дневна награда. От био продуктите обаче освен течен сапун или душ гел в рамките на 20 лв. няма особен избор. Знам, че био продуктите са скъпи, но щеше да е по-добре да са фиксирани наградите. Примерно по 1 душ гел.

# 1 397
Пак е добре. Купуваш си превръзки, печелиш душ-гел. Smile
Иска ми се Здраве пак да пуснат игра с ваучери. Миналия път спечелих и си използвах ваучера добре. Simple Smile
И да похваля шампоанчето на Джонсънс, много ми хареса. Детето като беше по-малко бях купила друг техен шампоан и олио и не ми бяха харесали, но това е много хубаво. Мирише много хубаво!
Скрит текст:
Детето много хареса и агънцето. Понякога спи с него. Smile

# 1 398
  • Пловдив
И аз съм с дневна награда от либрес, тъкмо се чудя другата седмица, ако се включа пак в играта ще участвам ли пак за дневните награди или само за седмичните?
Аз с 2 бележки- две дневни награди .

# 1 399
  • Елхово
И аз печеля от Либерс дневна награда!

# 1 400
  • София/Търново
Някой с две награди, някой без - ами късмет. Нещо голямо ме чака!

# 1 401
  • Сливен
Някой с две награди, някой без - ами късмет. Нещо голямо ме чака!
И аз така.Пробвах се веднъж и в КК ,но и там на камък.В игрите на бирите засега пасувам,но ще се включа в Милка евентуално за телефон,че моят е счупен и се боря с един стар.
За  гр.Сливен играта на Куинс за хлебопекарна има в маг.Еко Асорти в кв.Даме Груев .

# 1 402
  • Пеликания
И мен ме няма в нито една форумна игра досега, но здраве да е Grinning
Кола не пия, така че там не участвам.
Най-накрая започнах работа, и вече не ми остава много време да следя игрите, но добре, че сте вие.

# 1 403
Може ли линк за Молпед?

# 1 404
С дневна награда съм от Либрес.В Активия отново ме няма.

# 1 405
  • оттам, откъдето започва България
Заповядай: https://molpedpromo.bg/

# 1 406
  • Велико Търново
Следобед съвсем изненадващо получих смс за колие от молпед Simple Smile Бях с една бележка.
Заявих си го малко след това на една много любезна дама. Разпита ме за номер на бележката, дали присъстват продуктите, дали сумата отговаря на условията. Извини ми се дори, че така разпитва, но каза, че ако нещо не е ок, куриерът няма да ми даде наградата. Каза ми, че ще ги пращат до десетина дни. Благодарих, че са толкова бързи, а тя ми благодари, че съм участвала в играта. Много хубаво ми стана, супер позитивно отношение. Дано има повече такива организатори!
От тук видях, че ме има и в играта на Урикод. Явно съм в период 😊

# 1 407
  • Бургас
И аз имам код от Ферми Сердика за безплатна доставка. Някой ако го иска, подарявам го.

# 1 408
  • оттам, откъдето започва България
И аз имам такъв код, явно на всички са изпратили.

# 1 409
Игра за господата, в която да спечелят награда за половинката:
https://m.magic.bg/games/superwoman
В приложението на Кола преди няколко дена някой беше качил снимка на постер. От 1 март ще има игра на Старопрамен с покупка.

Общи условия

Активация на акаунт