Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (107) - февруари 2021

• 115 142
  • 1 825
  •   1
Отговори
# 1 500
Пак има наддаване за ваучер от Фантастико в зайците. Има имейл.

# 1 501
И мен рано-рано никъде не ме огря.

Някой има ли идея за играта в Билла, дали всички показани на талончето участват в томболата?

# 1 502
Получих колието от Molped спечелено първата седмица. Куриера от Interlogistica каза, че не пише нещо да се дава, попълни 1 протокол, но за по-сигурно се обади да пита какво да прави с втория и му казаха да вземе и касова бележка и той ме попита дали имам, дадох му я. А в товарителница та няма изискване за кас.бележка, така че да знаете и нея да дадете.

Последна редакция: ср, 24 фев 2021, 10:57 от rosicapi

# 1 503
А някой дали има и разменя раница за пикник?

# 1 504
  • София
Имам съобщение от Спиди за чашата от Нескафе. Пиринско и колата не ми пускат.

# 1 505
Добър ден кой носи наградите от Молпед.Благодаря за отговора.

# 1 506
Добър ден кой носи наградите от Молпед.Благодаря за отговора.
Два коментара над този.

От Пиринско си намерих 10-15 капачки, но "опитай пак". Дето писа някой, още не съм го въвела и изкарва съобщението. Grinning

# 1 507
  • Пловдив
За чашата от Нескафе обаждат ли се?

# 1 508
Давам ваучер на пандата,до утре е,не мога да го използвам

# 1 509
На Пиринско въведох току що отворена капачка и ми изписа "Този код е регистриран", въобще не са наред нещата там.

# 1 510
  • София
Чувствам се късметлийка с ваучера за Технополис. Даже и в сайта пише доставка под 50 лв.,а ми излезе безплатна. 😁🥰 Ся да не ме изпортите да ми начислят,ей! 😂

Сигурно ще те разочаровам,но..ето че си ги взеха

# 1 511
  • Варна
Пристигна ми чашата от нес кафе спечелена първата седмица. Куриера не поиска даже да види касовия бон.
Скрит текст:

# 1 512
И мен рано-рано никъде не ме огря.

Някой има ли идея за играта в Билла, дали всички показани на талончето участват в томболата?

Пропуснала съм🤔🤔
Каква е играта на Билла???

# 1 513
  • София/Търново
Йей. Днес пристигна наградата от Активия. Е, голям кеф. Аз съм супер доволна от подобни организатори. Дори да не спечеля си е удоволствие да се играе. Май то това е важното.

# 1 514
На Пиринско въведох току що отворена капачка и ми изписа "Този код е регистриран", въобще не са наред нещата там.
Обикновено изписва "този код е грешен или вече регистриран", на мен няколко пъти ми го изкара, често обърквах D с 0. Пробвайте, по-скоро има нещо грешно въведено.

Общи условия

Активация на акаунт