Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (107) - февруари 2021

• 114 452
  • 1 825
  •   1
Отговори
# 1 635
  • Велико Търново
Снощи купих сладолед на нестле и ми дадоха скреч карта в кварталния магазин. Спечелих сладолед, а можеше канта сладолед или пица. Оглеждайте за плакати по фризерите на Нестле, мисля че доста са печелившите карти.

# 1 636
  • Бургас
Днес май няма вече форумен календар?

# 1 637
Става въпрос за ДНК пакет с бебешки артикули от кампанията на Иван и Андрей - " Направи го сега".
Наградата е спечелена Февруари 2020 год. Преди два дни ми писаха да пускам годишна данъчна декларация и да декларирам сумата от бебешкия пакет. Така била казала счетоводителката им.
И аз знам, че вече организаторите плащат данъка и пускат декларациите, но...

Благодаря много за информацията, ма ко! Току-що разговарях пак с тях и ми казаха, че те били заплатили данъка и подали декларация към НАП, но трябвало и аз да го подам декларация, защото иначе съм щяла да имам глоби...
Nerd

Нищо няма да се случи.  Отговорните и задължените да декларират наградата са те, а не ти. Ако има последствия, ще са за тях, не за теб. Няма значение стойността на наградата, дали е 4000лв. или 101. В закона всички награди над 100лв. са облагаеми, независимо с колко ги надвишават

Няма как ти да декларираш и платиш. Вече това е задължение на платеца на дохода, не на спечелилия.

Спечелилите, вече не декларираме.

От коя игра е наградата?

Да не е нещо различно от томбола?

# 1 638
  • Пловдив
И аз с ваучер ба Тефал рано тази сутрин. От 2-ра капачка.

# 1 639
  • София
Публикували са чашите от Нескафе.. пак ме няма йейй.. само дано и накрая не ме изпуснат 😁

# 1 640
Има обявени печеливши потребители в някои от форумните игри. Не видях да са публикувани в темата, поствам ги, за да не пропусне някой, че в последно време не винаги излизат известия от тези игри на всички:

1) Wine Glass Изтеглени са 6-те късметлии, които печелят бутилка червено вино от BG-Мamma! Wine Glass
Това са:
змия
Графиня фон Вайсвурст
zvаnchе
pars
mmm_
SunshineMery

Честито!
------------------------
2) Поради невъзможност да се свържем с потребителя Sanito25 беше изтеглен нов печеливш.
Ваучер за 10% намаление в Parfium.bg печели: chockolina

# 1 641
  • Варна
https://www.nestle.bg/bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%86%D0%B8%D0%B8 игра на Пурина

Последна редакция: пт, 26 фев 2021, 09:08 от Alatea

# 1 642
  • Сф
Пуснаха я вече тук, но нещо не мога да разбера какво да купя. От тези изброените може ли да се повтаря, май не.

# 1 643
  • София
След месец чакане и над 50 обаждания,прословутите възглавници пристигнаха!

# 1 644
Този емаг ми скъса нервите с една награда от преди два месеца-поръчвам маратонки идват с поне номер по-малки връщаме ги и чакаме две седмици да върнат ваучер за разликата.С него поръчваме яке на детето ..ами познайте идва поне два номера по-малко..ааа ужаснии са даже и награда не искам от тях.

# 1 645
Този емаг ми скъса нервите с една награда от преди два месеца-поръчвам маратонки идват с поне номер по-малки връщаме ги и чакаме две седмици да върнат ваучер за разликата.С него поръчваме яке на детето ..ами познайте идва поне два номера по-малко..ааа ужаснии са даже и награда не искам от тях.
От друг сайт поръчах спортни обувки,номера беше както исках,но ми бяха тесни отпред.Те имат магазин в Пловдив,но не знам защо не ги смених,а да ги връщам с куриер не искам,заради таксите.Сега ги ползвам само за каране на колело,тъй като за вървене не стават.
И за да не е спам,VN Market Research,сайт за анкети, днес за първи път заявявам ваучер за 30 лв,но не можеш да избереш между Ozone и Edenred.Пише,че администратор ще прати мейл.

Последна редакция: пт, 26 фев 2021, 13:01 от Velosport

# 1 646
# 1 647
Кит кат са пуснали спонсориран пост. Скоро ще имат игра с награда 300 лв всеки ден. Друго инфо няма. И Милка се задават, ще развалят диетите на хората. 😉
На някой да му е известно дали в Била има Феликс с 6 пауча? Скоро ще пътувам и се чудя къде да търся.

# 1 648
Каква беше играта на Орео с розова опаковка?

# 1 649

Общи условия

Активация на акаунт