Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (107) - февруари 2021

• 114 460
  • 1 825
  •   1
Отговори
# 1 650
Понеже стана въпрос за Емаг, да попитам нещо. Поръчка, платена с ваучер може ли да се върне и да ми изпратят нов ваучер със стойността на върнатата стока?

# 1 651
  • Пловдив
Страницата на пиринско отваря ли се при вас?

# 1 652
Страницата на пиринско отваря ли се при вас?
Не, от половин час поне.

# 1 653
  • Сливен
Влизам да се похваля,с първа награда от Инстаграм-кошница със сладки BILLA Premium. Grinning

# 1 654
В “ Играта” на Захарни Заводи - с покупка на Халва, как разбираш,че участваш? Simple Smile

# 1 655
# 1 656
  • София, Дружба 2
Понеже стана въпрос за Емаг, да попитам нещо. Поръчка, платена с ваучер може ли да се върне и да ми изпратят нов ваучер със стойността на върнатата стока?
Може, но от горчив опит казвам, че е много сложно да разберат на импулсния им телефон че ти искаш нов ваучер за стойността на върната стока. Затова от тях дори и подарък не искам.
8:0 за Кока кола. Мм не разбрал, че минаваме на Пепси Wink и пак купил кола. Ще го смачкам  Simple Smile Обеща официално, че повече няма да прави така. Участвах и в либрес с една бележка, пък да видим.

# 1 657
Наградата от Неопак. Това ще ми остане най-шантавото участие откакто играя изобщо. Почвам да се чудя, дали не е станало грешка 🤣

Това от играта на Радио Фреш ли е?Защото  аз спечелих там пак в една игра на ''Неопак'', но в играта се участваше за сокове и енергийни напитки и даваха избор на печелившите коя награда да си изберат.Аз си бях избрала соковете.
Да не би да сте участвали в самият сайт на Неопак,там също имаше някаква игра,но там не съм участвала!

# 1 658
  • София
Този сайт познат ли ви е? Аз сега попаднах на него..

https://www.save-bg.com/%D0%BA%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D0%B2%D0%B5-%D0 … B8%D0%BD%D0%B8-2/

# 1 659
# 1 660
  • София
Мишел 21, от играта с сайта. Беше до 18.02.

# 1 661
  • Sofia
Nivea с поредна издънка. Изпращам спам за нова игра и има бъг търси 5-ти въпрос, а въпросите са 4. От тези май се отказвам - нямам нерви за Нивеа.

# 1 662
  • София
Къде пише, че въпросите трябва да са 5? 😂😂😂. Наградите са толкова.

# 1 663
Пише, че на 5 въпрос не си отговорил и не ти дава да се регистрираш. На програмен език. Има бъг определено.

# 1 664
  • София/Търново
За Нивеа наистина дава грешка...

Общи условия

Активация на акаунт