Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2021

• 117 000
  • 1 491
  •   1
Отговори
# 1 020
Някой да е поръчвал от тук? http://www.samodiva.bg/index.php

# 1 021
ina-mina, какво не се получава с кода на emag. Тези 20% са за избрани артикули, предлагани от тях. Мисля, че до 16.02 важеше за всички марки, но и някои цени бяха други.

И аз нямам изрязан код, но имам един неотварян Mon от parfimo и много се надявам да не е изрязан. По принцип е за мен и ще си го изпръскам, но за подарък ще е излагация.

# 1 022
За подарък наистина не е ок. Аз парфюми пазарувам само за себе си Joy и тук-там за някой от семейството. Изобщо да подариш парфюм, освен ако не си 100% убеден, че ще се хареса е неоправдано рисково начинание.
Точно Моновете ми бяха изрязани от Мейк ъп и от Нотино. От Мейк ъп направо ми бяха изрязали цялото  червено картонче от капачето на кутията, а от Нотино ми бяха изрязали кода и върху него бяха лепнали друго червено картонче и изглеждаше доста по-добре. И двата парфюма са стотици, продукти на редовна цена.
Нямам представа защо се прави, но очевидно не са само Мейк ъп и Парфимо. Simple Smile
Dari_77, значи грешката е в мен, бях останала с впечатление, че важи за всички предлагани от Емаг, а върху този пише единствено crazy days %.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 19 фев 2021, 11:55 от ina-mina

# 1 023
Никога не съм получавала нечитави кутии с изрязвано по тях....Вероятно ще се бъгна ако видя такава кутия, ако е тестер ок , но иначе......

# 1 024
Понеже се отказах от един парфюм от емаг, защото "кодът не го лови", се оказа, че грешката е в мен - не копирайте кода, за да го поставите, изписвайте го. Ако кодът важи за даден продукт, какъвто и да е той, това е отбелязано с червен етикет в горния ляв ъгъл на снимката на продукта от офертата.

# 1 025
Поръчка от вторник от Парфимо днес пристигна. Много съм доволна аз от тях. За четери-пет години сигурно нямам издънки. Разправяла съм се с тях веднъж адски заради комуникация. Иначе статията-реклама хич не ми звучи ,,луксозно,,  Mask Satisfied

Случи ми се нещо много неприятно преди две седмици. От мейкъп бях поръчала козметика и сложих едно шише стъклено розова вода за да направя там сумата за БД. То взело , че се счупило и кашона беше мокър. Вземала съм същото и друг път. Всичко вътре беше гьол, върнахме, не съм се обаждала нито те на мене. Не съм виновна разбира се ама се чудя ако поръчам друго след време дал ще ми пратят. Съжалих много даже понечих да ровя в кашона, за да видя дали да не взема нещата , но куриера сам ме погледна лошо и тръгна да пише протокол. Иначе от мейкъп винаги също съм била доволна. После се замислих, че това ако беше парфюм вътре и то с аромат на роза щях сигурно да почина на място и горките деца куриери нямаше да разберат какво става. Но тези хартии дето увиват в тях явно не винаги са удачни.

# 1 026
Memo Marfa излиза на много добра цена с код niche15 в нотино
https://www.notino.bg/memo/marfa-parfjumna-voda-uniseks/

# 1 027
Memo Marfa излиза на много добра цена с код niche15 в нотино
https://www.notino.bg/memo/marfa-parfjumna-voda-uniseks/
От няколко дни  ми стои в кошницата, но чакам побутване Simple Smile)))))

# 1 028
Ами аз... такова.... Мислих, мислих, четох, четох и се самопобутнах 😀

# 1 029
 Бях се навила за Tamarindo, но се оказа, че е свършил и сега се кумя....а то докато умните се наумуват, лудите се налудуват .... Grinning

# 1 030
За Тамариндо и аз се кумих, но ананасът винаги е риск. Такава цена не съм видяла  никъде по целия нет, а и тубероза ме не плаши, та така 😀

# 1 031
Направих поръчка в https://www.parfumi-online.com. Не знам нищо за този сайт, но реших да се пробвам Simple Smile. Поръчах 4 парфюма и сега чакам обаждане, защото най-вероятно няма да са налични. Надявам се да ми откажат част от поръчката Grinning. Ще докладвам.

# 1 032
  • виртуално
Поръчан вчера от fragrances.bg , получен днес ... кодове, празен ход, опаковка перфектни.
На живо е още по-красиво ...

# 1 033
По повод изрязаните кодове-преди 15 години пазарувах постоянно от Фрагрансекс . Често съм получавала парфюми с изрязани кодове. Също от английския Фрагранс дирек имам покупки с изрязани кодове.И не само. Не е нещо нечувано.

# 1 034
По повод изрязаните кодове-преди 15 години пазарувах постоянно от Фрагрансекс . Често съм получавала парфюми с изрязани кодове. Също от английския Фрагранс дирек имам покупки с изрязани кодове.И не само. Не е нещо нечувано.
И аз съм така. Имам и от български сайтове парфюми с изрязани кодове.

Общи условия

Активация на акаунт