Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2021

• 116 992
  • 1 491
  •   1
Отговори
# 1 005
# 1 006
mechetaishan, опитах няколко пъти, с еднакви, с различни, с едно, с две, с три, излизах, влизах - не стана. Докато не станаха четири, бутонът за кошница не е активен. Вероятно е променено и преди е можело, но сега не стана.

# 1 007
mechetaishan, опитах няколко пъти, с еднакви, с различни, с едно, с две, с три, излизах, влизах - не стана. Докато не станаха четири, бутонът за кошница не е активен. Вероятно е променено и преди е можело, но сега не стана.
Хвърлям по едно око в сайта ако се появи отново опцията за два ще пусна линк.

# 1 008
Мисля, че по празниците има винаги опция за комбиниране на два аромата  - тогава ви е излизало. Сега варианта е за 4, няма как да пуснете поръчка за два.

Последна редакция: пт, 19 фев 2021, 08:19 от Milen™

# 1 009
До преди 4 дни можеше... ще проверявам и ще пиша, ако са го оправили.

# 1 010
Не знам, какво да кажа: поръчката ми от сряда следобед от Парфимо ме чака вече в "Спиди", а я бяха пратили от Чехия. Светът става все по-малък Simple Smile

# 1 011
Някой използвал ли е услугите на https://sillagesparis.com/ за създаването на собствен аромат? Thinking

# 1 012
  • ново
Не знам, какво да кажа: поръчката ми от сряда следобед от Парфимо ме чака вече в "Спиди", а я бяха пратили от Чехия. Светът става все по-малък Simple Smile
https://www.capital.bg/biznes/kompanii/2021/02/18/4141656_onlain … ijiran_ot_sliven/

# 1 013
Имам Roberto Cavalli Paradise Found  75 мл, в кошницата в Notino за 60лв., ако е по правилата и някой го искада даде знак ще го поръчам до техен адрес , кътах го за мен, но го пробвах в sephora и не ми допадна Simple Smile

Последна редакция: пт, 19 фев 2021, 11:18 от bg_MAMA_Fan233

# 1 014
Относно Парфимо: "Покупка на огромни количества" Joy, на мен ми изглеждаше друго.
Направих си начална страница на един продукт,  за да не го изпусна наличен. Накрая може толкова да ми е досадил вида му,  че да не го искам.

Последна редакция: пт, 19 фев 2021, 10:39 от Фръц!

# 1 015
  • София
Относно Парфимо: "Покупка на огромни количества" Joy, на мен ми изглеждаше друго.

Снощи като четох въпросната статия и аз се смях здраво. Много обичам платена любов, което за нашата територия не е нищо ново. Сетих се как наскоро тук потребители бяха писали за отказани поръчки, поради нереално ниски цени Sunglasses Отделно никога не забравям своя опит с Парфимо - продукти с отдавна изтекъл срок на годност или пък парфюм, нов с целофан, обаче късайки целофана след ден забелязвам как от надписите по кутията е изрязвано с бръснарско ножче и отгоре е залепено лъскаво картонче или тиксо. Голямо шоу, сигурна съм, че производителят го е правил това самоделно творчество Joy Joy

# 1 016
Аз съм имала парфюми с изрязани кодове от Елинор и Мейк ъп също. Попадала съм на коментари във ФБ от собственика на Елинор, че това се правело от компании, занимаващи се с декодиране на парфюми. Защо обаче се прави, не съм задълбавала да проуча. Ако парфюмът е ок, липсата на код няма да ми помрачи покупката. Grinning
Досега не съм имала проблем с известяването за отново налични артикули в Мейк ъп, не се е налагало да ги слагам в любими, но винаги цената в имейла е една, а след 15-20 мин в сайта бива силно завишена. Т.е. трябва да дебне човек и едва ли не да го грабне веднага щом получи уведомлението, което е почти невъзможно и въпрос на супер късмет.
Редактирам се, за да питам аз ли нещо бъркам с кода за парфюми в Емаг?Гледам, че важи за такива предлагани от тях, без да са посочени ограничения за количество и пр., а от 15 мин. се мъча да поръчам един Oscar de la Renta и не става и това е. Rage

Последна редакция: пт, 19 фев 2021, 11:15 от ina-mina

# 1 017
Като заговорихте да изрязани кодове. Имам изрязани кодове на Womanity еau pour elles на Mugler закупен от Лили.

# 1 018
  • София
От нито един популярен западноевропейски сайт никога не съм получавала парфюм с изрязан бар код или думи от съставките. Теориите с декодирането не ме топлят, защото ако купувам парфюм, нов, с целофан, не очаквам да е обрязван тук-там с бръснарско ножче. Ами ако е за подарък!? Не бих подарила подобен продукт.
Имам другата седмица комуникация с LVMH Group и ще взема да ги питам Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 019
Нямам нито един продукт с изрязан код от кутията от където и да е купен! Дори масово изрязания код на Mon, който се споменаваше тук преди време, си ми стои на капака. И на Sensuelle, и на Intense.
Не знам какво означава "декодиран" парфюм и каква е целта на това упражнение.

Общи условия

Активация на акаунт