Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2021

• 117 125
  • 1 491
  •   1
Отговори
# 1 065
# 1 066
Nestle93, не съм получавала имейл, че е изпратена. Всъщност си я получих в деня след поръчката.
Урожайчето от минита
Скрит текст:

Надявам се кибритопродавачите да не се разсърдят, че използвах кутията им за нескопосаната ми снимка, но ми се видя тематична.

Последна редакция: пт, 19 фев 2021, 23:12 от Аlly

# 1 067
  • вкъщи
Много са сладки тези минита. От къде са?

# 1 068
Лелка, роклите са от фри шоп, другите от parfimo и starcorp.
В понеделник в parfimo имаше зареждане май и на минита, но докато се върна да сложа още нещо в кошницата, и предишните изчезваха. Супер изнервящо Laughing

Последна редакция: пт, 19 фев 2021, 22:32 от Аlly

# 1 069
  • Варна/Лондон
Моля за отзиви за този сайт, само там откривам това, което търся, но досега не съм поръчвала от български сайт. https://www.perfume.bg/

# 1 070
Изглежда нормален. Дали ще е налично каквото търсеш,  трябва да провериш.

# 1 071
В този сайт всичко е с цени и изглежда налично, но като отвориш самия парфюм, повечето са: Наличност:
Изчерпан

# 1 072
  • Варна/Лондон
Благодаря момичета, аз си писах в мединджера с тях, точна защото не бях сигурна6дали това, което пише, че е на склад, е налично, и ми изглеждат сериозни, но все пак до сега не съм поръчвала от нито един сайт в България, и е добре да се до питам до вас. Благодаря още веднъж, ще пиша, като приключа сделката. 🙂

# 1 073
Ако получиш  SL Sunglasses бързам да те предупредя да не проверяваш бач кодове по сайтове,  защото ще си развалиш удоволствието с излишни съмнения. За някои SL сайтовете дават грешна информация, че не съществува такъв код.

# 1 074
  • Варна/Лондон
Да, точно него, странно че никъде не можах да го намеря, този, дето го препоръчаха, само там, и то на склад, и ми казаха, че са го получили преди 2 дни. Хм. 🙂 От къде ли?

# 1 075
Взимай го, цената е супер. После ще го разнищим,  но SL не е от ментосваните брандове. Ще пратим снимки,  ако е нещо, което имам и парфюм ще ти пратя да сравниш. Мисля че си просто късметлийка!

# 1 076
  • Варна/Лондон
Взимай го, цената е супер. После ще го разнищим,  но SL не е от ментосваните брандове
Хах, така и смятам да направя, само се разбрахме да ми потвърдят със сигурност дали е наличен и поръчвам. За съжаление не доставят до ОК, но баща ми ще го пази до лятото, ако устискам до тогава. 😁
Благодаря за предложението, със сигурност ще сравняваме и коментираме. 🤗

# 1 077
Аааа, врътката е голяма  Simple Smile Успех. Има някои аромати, които се водят дори спрени от производство, а са налични в сериозен бутик. Така че наличност сама по себе си не е причина за безпокойство относно автентичност.

# 1 078
Моля за отзиви за този сайт, само там откривам това, което търся, но досега не съм поръчвала от български сайт. https://www.perfume.bg/
На същия адрес в Банкя има регистриран и друг сайт testeri.bg, който въпреки цените не ми вдъхва доверие.

# 1 079
Лелка, роклите са от фри шоп, другите от parfimo и starcorp.
В понеделник в parfimo имаше зареждане май и на минита, но докато се върна да сложа още нещо в кошницата, и предишните изчезваха. Супер изнервящо Laughing
А как търсите минита в Парфимо?

Общи условия

Активация на акаунт