Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2021

• 116 864
  • 1 491
  •   1
Отговори
# 1 290
Взех Круизния ангел за 76.40 лв и един La vie est Belle Intensément за резерва, хем и код използвах. Чакам поръчка и от Нотино. Ей, че сте мили и добрички подстрекателки. ❤🌷🥂

Последна редакция: ср, 24 фев 2021, 19:26 от Ellinor*

# 1 291
Цената на Ангела е вече 73,60лв. Има ли 6-ца отпред, взимам го Grinning.

# 1 292
  • при морето
Хм,аз снощи го поръчах на 74.90лв.а предната вечер беше с 10лв. по-скъп.Ми не е честно така пък.

# 1 293
  • София
Има-няма преди 2 седмици писах, че този Angel Eau Croisiere 2020 го няма никъде и човека от статията е взел един палет. Може би и големия интерес към изданието от 2019 г. в друг сайт е причина също.

# 1 294
Тъкмо видях, че в крайна сметка и аз съм го поръчала на толкова и щях да пиша, редактирам, ако все още има колебаещи се, понякога и 40 ст. са достатъчни, за да се прескочи психологическата граница. Simple Smile А и все пак първоначално се появи на 87лв. Но нищо чудно и 6-ца да дочакаш. Wink

Помните ли Le Parfum Royal като го пуснаха parfimo за пръв път пресен-пресен, беше точно нещо подобно!

# 1 295
Ехххх....айде и аз поръчах от круизния англел. Благодаря ви за подробните описания! Даже поръчах два и ползвах код 10ONLINEPROMO Simple Smile

Дано момичетата са доволни. Simple Smile

Последна редакция: ср, 24 фев 2021, 19:30 от Milen™

# 1 296
И бройките под 10 не падат. Сериозно количество ще са заредили Simple Smile

# 1 297
Идва 8 март, Милен Hands Clap

Veka, и аз си ги разсъждавам тези появявания на спрени/спирани парфюми в сайтове последователно. Даже да си призная,  подозирах, че Принцесите на Килиън и серията са някакъв внос от Турция. Нямам доказателства за това де.
Скоро съфорумка си взе спреният от години SL Arabie...щях да съм мнителна,  но същият стои и във Висша Козметика. Странно ми е

# 1 298
  • София
С никакъв Ангел не мога да бъда изкушена, но с Lancome - четата .... но всичко сте разграбили .... представям си езерце  , пълно с пирани и като попадне вътре нещо топлокръвно, изчезва за секунди без следа - ето така изглеждаме отстрани при парфюмна оферта Simple Smile)))))
Аз пък ще чакам Ангел-чета и Ланком-чета в размените! Grinning

# 1 299
# 1 300
Азалия,а как изглеждаше новата Виза,не я ли снима?Любопитно ми е.
Това е старата
Скрит текст:
Това новата
Скрит текст:
Има ги и двата във фрагрантика и пирамидите са абсолютно различни.

# 1 301
Ех, да можеше да има повече такива мъже като Милен... а и не само по 8-ми март. Simple Smile

Аз към поръчката добавих и тестер Explorer 100 мл за 53 лв. (най-ниската цена, която съм срещала). И най-оборотната мицеларна вода вкъщи, така използвах и кода за -10 лв.

# 1 302
  • при морето
Азалия,благодаря за снимките!
Божкеее,и що така са я променили да ги питаш!Аз,в такъв случай,ще си я държа моята,купих я миналата година от Емиа,много я исках,ама да съм я пръснала има-няма 10 пъти за цялата година.Мислех даже да я пускам в размените по едно време.Не че ми пречеше,ама ей тъй,по презумпция.Да стои.Хляб и вода не ще.
Много ми се иска да придобия един друг красавец на Robert Piquet Bois Noir.Ако го видите някъде свиркайте!

# 1 303
  • София
Хм,аз снощи го поръчах на 74.90лв.а предната вечер беше с 10лв. по-скъп.Ми не е честно така пък.
Честно, нечестно.... те предлагат, ние плащаме. Simple Smile Аз още в събота направих две поръчки и във всяка една по един Ангел за 84.60 лв. /Искам приятелка да зарадвам/. Не зная и кое издание ще дойде, защото по телефона в понеделник ми казаха 2019 г., а после се актуализира информацията в сайта.
Тази вечер имам мейл, че утре едната ще е в офис. А другата!? Thinking
Парфимо този път ме дари с много трепети Wink

# 1 304
Оф, и аз го поръчах тоя Ангел накрая, и то за над 50Е. Надявам се да има разлика между Круизите от 2019та и 2020та. И една трийсетичка Figues&Agrumes от официалния сайт, щото нали, щели да ги спират No Mouth Тука няма по-изгодни Smirk

Общи условия

Активация на акаунт