Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2021

• 119 722
  • 1 491
  •   1
Отговори
# 150
lili_78, тя моята история е "майка плаче". Laughing  От тях имам доста поръчки и на парфюми и на мостри, но такова чудо не е било никога.

Както казах, мострите са за приятелка, не давам зор, но вече ми е неудобно да ѝ обяснявам, че се бавят толкова много. Друг е проблема, че трябваше да си платя 5 евро и да дойде до 5 дни, но айде от тях да мине.

То не бяха мейли, не бяха извинения. Ти с какво проверяваш тракинга, може ли да дадеш източник?

На 13 -ти стават точно два месеца, и ако дотогава не са при мен, ще пиша на шефа. Simple Smile

Ето за какво става въпрос:  
Скрит текст:

Karen, честит да ти е, за този кеф не трябва да съжаляваш, че не е бил на промоция! Ние, докато изчакаме промоциите, хората ще са по ривиерата и ще миришат на екзотика, а ние на карамелища, шоколадищища, ромове и там подобни.
Поръчвала съм два пъти мостри от сайта с опция безплатна доставка, като получих мейл с проследяващ номер, който ме отведе в сайта на Френските пощи. Горе долу месец отне пристигането им при мен. Поръчах бебета Уд Сатен и Гран Соар с 5 евро за доставка, че свинята в мен не можеше да чака, и пратката дойде с DHL за един ден много красиво опакована ( обичам всички джуфки, хартии и кутии Innocent ).
Ако някой случайно разцъква сайта на Килиън дали може да добави Woman in gold hair mist в количката си. Уж е наличен продукта, но цъкам в несвяст и не иска да се добави.

# 151
  • Стара Загора
Тази вечер и аз си взех Ликьореното Извънземно от parfumi-shop директно от шоурума. В сайта не успях да го хвана, но им писах на съобщение и имало една бройка. Пробвах други на място, та още не съм се наликьорила. 😁 Но се чудя друго, както и някои от вас вече писаха за версията, понеже имах запазен оригинален виал с пръчица... Дали ще е тази от 2009-та? 🙄 Аз мисля че да, защото флакона си е прозрачен. Какъвто е и във Фрагрантика. А и още нещо... 😁

Скрит текст:
Хайде сега Карен да помага... Ако не съм изтрещяла тотално, мисля че от нея ми е мостричката и я пазех от далечната 2010 или 2011-та. Беше влажна още, та от леко мацване отново се опияних. ☺️☺️ Което ме навежда на мисълта, че няма как да е Alien от 2013.

Сега ако вземат да заредят и Виолетовия Ангел някъде, ще съм безкрайно щастлива. Имам половин мостра спрей, която пазя от студентка. 💜😊
Сега чета пък колко хубав бил Круизния Ангел от 2019-та и се чудя да съжалявам ли, че го видях и подминах. 🤔🤭

И понеже често се коментират ароматите на Ели Сааб, отново пробвах Le parfum essential. Уверих се, че лятото буквално след час го няма. Много слаб и разводнен. Сега в по-хладното време е по-наситен, траен и красив. Факт обаче, че не е уау. За мен е от типа на Quattre и по-точно доста близък със So Dupont EDP. Свежи, кремести бели цветя върху кедрова основа. Започва сочно, но след това остава гарденията с мека дървесина. Приятен без да е запомнящ.

Мацката в магазина препоръча Olympea Intense и неочаквано я харесах. Каза че ми стояла много добре. Хем солен, хем приятно сладък. По сходен начин усещам и CK Reveal.

Имат малка витринка с миниатюри. 😊

За да не е съвсем спам, не знам доколко е изгоден, но ми се стори добра цената.

От годините ли е не знам или вкуса ми се променя, тази зима тотално започнах да изкуквам. Щом си взех Рояла на Сааб, сега след двугодишен упой с Розите на Ланком и Ла вие от колежки, нещо ме налегна глад за сладости. Днес ми донесоха да пробвам Среднощната роза, La Nuit Tresor и A la folie. Ще тествам утре, но в Нотино и makeup.bg виждам на чудесна цена 50-цата от 87,90 лв.

Запазих в кошницата и Океан ди Джоя на Армани на 61,40 лв.... Чудя му се? 🤔 Имам Аква си Джоя, но този ще е по-акватичен и със солени акорди. Та трябва ли ми след като си кътам още 30-ка от Rochas Aquawoman. 🤔

Последна редакция: вт, 02 фев 2021, 22:44 от iv4enceto_91

# 152
  • София
Излиза доста изгодно от Елинор с намалението. Доста се разрових и на опаковката на всички пише edp florale. А си е класическото, не е флоралното ЕДТ.

Последна редакция: вт, 02 фев 2021, 22:29 от The Catcher in the Rye

# 153
  • Sofia
Ивче, през годините ми минаха стотици парфюми през ръцете,  изобщо не помня какво съм ти пращала.  Blush

# 154
iv4enceto_91, може ли да те  помоля да провериш кога е произведен, трябва да е преди 2013, тогава е спрян от производство. Това ми отговориха от сайта преди няколко години.
Нашите може да са произведени 2020 AstonishedJoy

# 155
  • Стара Загора
Проверявахме го в магазина и в единия сайт излезна произведен преди година и нещо. Но кодовете както и предполагах, се повтарят на всеки 10 год. То си го изписа и отдолу.

# 156
Аз поръчах мостри от MFK около 8-10-ти януари и днес най-сетне получих обаждане, че са пристигнали в пощенския клон.
Миналият път като поръчвах дойдоха за няма и седмица, но сега се забавят поръчките доста.

# 157
Аз поръчах на 29 януари и са в международния разпределителен център на Роаси. Брях, какви подробности в проследяването! Satisfied

# 158
Проверявахме го в магазина и в единия сайт излезна произведен преди година и нещо. Но кодовете както и предполагах, се повтарят на всеки 10 год. То си го изписа и отдолу.
Не вярвам много на тези сайтове, но все пак когато продукта е спрян от производство не би трябвало  кодовете да се обновяват, или аз нещо бъркам?? Не искам да задълбавам, моя ликьор ме чака в Спиди  така или иначе ще го взема, но ми е странна появата на тези парфюми спрени преди толкова години и на тази ниска цена.....
iv4enceto_91 благодаря!

# 159
Това мисля, че е изгодно от доста време:https://douglas.bg/guerlain-la-petite-robe-noire-black-perfecto- … lorale-conf-45899 и с личен код за 10 % става идеално.
Дъглас имат и 20 % намаление за поръчки над 120 лв. в момента.

# 160
parfimo.bg с - 15% отстъпка при покупката на 2 подаръчни комплекта от тази страница: Подаръчни комплекти

Важи от 3 февруари до 9 февруари 2021 г. за първите 1000 поръчки или до изчерпване на количествата.

# 161
Получаваш 15 % само на втория комплект-сега го проиграх и то разбира се на по-евтиния - абе някак си им се иска на Парфимо, но не им се получава.......Laughing

Последна редакция: ср, 03 фев 2021, 09:21 от macadamia

# 162
На мен ми намалява само на по-евтиният.

Последна редакция: ср, 03 фев 2021, 09:31 от _Savina_

# 163
macadamia, мерси, че си уточнила, но това нещо е добавено след моя пост. Когато го пусках, липсваше в техните условия. Simple Smile

# 164
Излиза доста изгодно от Елинор с намалението. Доста се разрових и на опаковката на всички пише edp florale. А си е класическото, не е флоралното ЕДТ.

Точно така. Аз дори си спомням пусках снимки преди време, пак имаше някакви съмнения.
Тоалетната вода на този парфюм е различна версия.
Black Perfecto by La Petite Robe Noire Eau de Toilette Florale  fragrantica.com/perfume/Guerlain/Black-Perfecto-by-La-Petite-Robe-Noire-Eau-de-Toilette-Florale-50158.html
То там са рози, рози, рози. Спомням си, че имаше разочаровани.

Общи условия

Активация на акаунт