Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2021

• 119 760
  • 1 491
  •   1
Отговори
# 165
#Milen™, явно четат тук-добавиха пояснението след като писах !!!!!

# 166
Реших, че може да е интересно за някой. Имах мейл за нови марки в https://perfume-bg.eu/. Цените ми изглеждат по-ниски от нотино, нз дали се предлагат другаде понеже досега не съм проявявала интерес към марката, но адски ми допада презентацията.
Скрит текст:

# 167
Излиза доста изгодно от Елинор с намалението. Доста се разрових и на опаковката на всички пише edp florale. А си е класическото, не е флоралното ЕДТ.

Скрит текст:
Значи, смятай колко съм отнесена, щом снощи като го поръчах, си търсих сама най-изгодната оферта, въпреки че ти си я написала и съсвсем спокойно можеше да не намеря, че в Elinor е най, а това го четох снощи, но съвсем механично и чак сега го виждам както трябва.

# 168
Момичета и момчета , Escentual  доставят ли до Бг или с превозвач и кой ?

# 169
  • Пловдив
Аз досега съм поръчвала само с превозвач. Не съм се интересувала, дали доставят до БГ.
Използвам KDshoppinguk.От години пазарувам от този сайт и съм много доволна. Сега обаче след промените не съм поръчвала.

# 170
Превозвачът, който ползвах от UK, на този етап прекрати доставките от там до изясняване на начина на доставка от UK до страните от ЕС. Възможно е и другите да са така. Доколкото знам директни поръчки от UK до България след Брекзит, отиват на митница като стоки от страни извън ЕС.

# 171
  • София
Забравих да споделя, че в понеделник сутринта една приятелка ме изненада с пристигането си и исках да й купя парфюм за подарък. Сутринта (много рано) се обадих на момчето от парфюми.биз и ми донесе парфюма още в 11:00 часа. Невероятно бърз. С добро впечатление останах. За първи път поръчвам от него.

# 172
Парфюмни, има ли в момента за Парфимо някакъв код? Извинявам се, ако сте писали, не можах да открия или съм пропуснала.

# 173
notino.bg - 20% отстъпка на всички свещи с код CANDLE20 За Maison Margiela ми излиза, че е безплатна доставката.

Босилка, за  parfimo  -  10ONLINEPROMO - намаля с 10 лв. суми над 140лв.

Последна редакция: ср, 03 фев 2021, 13:26 от Milen™

# 174
Guerlain Jicky 100 ml. тестер в новата бутилка за 48,00 лв. от get.bg. Мисля, че е добра цена, пък и да не е, вече го поръчах Laughing
Получих Florence от scentoftheeast. Сложили са ми и мостра на Lattafa Fakhar.
Взех си и пратка от parfimo - Banana republic 78 Vintage Green, тестер. Няма капачка и е с кафява тестерна кутия.

# 175
  • Чукарландия
Някой поръчвали ли е от https://www.parfumi-online.com/index.php?route=common/home
Отзиви? 🤗

# 176
Моята поръчка от гет.бг с два парфюма е отказана, няма наличност "в момента" Sad. Много ме е яд, защото поръчах Dior Poison тестер за 74лв. Нереално ми звучеше и имаше за защо. Още 4 парфюма си харесах, но май няма смисъл да опитвам.

# 177
А на мен въобще не ми зарежда сайта на get.bg. Постоянно ми дава невъзможност за свързване със сървъра. Дори не мога и да разгледам.

# 178
Моята от гет.бг получих днес,много бързо стана всичко,нямам забележка.За първи път поръчах от сайта. Инсоленс ЕдТ тестер за 52 лв някъде.Дойде си с капачка в бяла кутия.Дадох шанс и на ЕдП и на ЕдТ,нито един не е за мен и спирам вече да поръчвам на сляпо.

# 179
На мен от get.bg ми се обадиха, че има грешка в цената на Jicky...ако го искам за 65

Общи условия

Активация на акаунт