Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2021

• 119 740
  • 1 491
  •   1
Отговори
# 285
Току-що, точно на време, ми пристигана поръчката от онлайн магазина на Chanel - LE LION DE CHANEL

Изключително съм доволен, пратката дойде за пет работни дни, Chanel са били винаги много точни и прецизни във всякакво отношение. Към поръчката имам и подаръчета по мой избор.

kovatcheva, специални благодарности! Flowers Hibiscus

# 286
  • София
Gift HeartSweat SmileНе се стърпях и аз поръчах Коромандел преди малко от сайта на Шанел. Бях си обещала да си го подаря за рождения ден, но не ми се чака чак до март месец Relaxed Нямам търпение!

# 287
Аз си получих днес Dolce Garden от make up. Поръчан на 02.02. Бърза доставка, перфектно опаковано както винаги. Без забежки и с голямо плюсче за магазина.

# 288
Милен, с какъв куриер дойде пратката от сайта на Шанел?
Честити парфюмни радости на всички!

# 289
Милен, с какъв куриер дойде пратката от сайта на Шанел?
Честити парфюмни радости на всички!
Oyasumi, благодаря ти! Пратката ми дойде с TNT

# 290
Кой, или кои са бг сайтове които даваха ваучер, %  да РД ? ЕЛИНОР или Makeup ? беше единия ?!

# 291
makeup.bg и perfume-bg.eu

# 292
https://m.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cHMlM0ElMkYlMkZ3d3cucGFyZnV … zbXNnNDIyNjU3Mjg=
Цените ми се струват ниски за немски сайт. Струват ли ви се реални?

# 293
Здравейте,

не е точно изпитан сайт за парфюми, но е опция за vintage такива,  макар че нямам идея от къде биха ги измъкнали всичките,аз предполагам складове ( както скоро описахте тук за подобен в БГ)

някой би ли се престрашил да поръча от Instagram ?

https://www.instagram.com/vintagistka_provence_/

# 294
  • Стара Загора
Моята пратка от get.bg днес дойде. И трите тестера са с капачки. Но отново минус давам за опаковката. Сложени в плик на Спиди кутиите без грам фолио или каквото и да е друго. Имаше стикери Чупливо, но все пак.

Миленски, както вече са отговорили дамите преди мен, аз търся Le Parfum версията на La belle. Иначе офертата в Нотино е много добра.. 👌 Новия обаче при мен издържа доста прилично. Пръснах снощи в 18 ч. и сутринта в 9 часа още стоеше на китката ми, като имате предвид че се къпах. Ръкава на якето също ухаеше и веднага щом го взех от закачалката, ме лъхна аромата. Изненада ме обаче блотера. Обикновено на хартия се задържа дълго и с осезаем интензитет. Този се оказа слаб и сега сякаш съм пръснала първия Ла Бел. Но щом на кожа ми държи стабилно, нямам оплаквания. 💜👌

# 295
  • Стара Загора
https://m.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cHMlM0ElMkYlMkZ3d3cucGFyZnV … zbXNnNDIyNjU3Mjg=
Цените ми се струват ниски за немски сайт. Струват ли ви се реални?
Да, струват ни се реални, преди 1-2 страници който е пазарувал от там вече отговори.

# 296
iv4enceto_91 ,къде го тества новия Ла бел и каква цена е?

# 297
Взех си днес Black Perfecto от Елинор. Кутийката e леееко смачкана в единия ъгъл и ако не беше за мен, щях да връщам. Не обичам такива неща!
Скрит текст:
За аромата: мнооого мощно това нещо! Къде я откривате тази кожа? Ще чакам да ми се покаже... Аз откривам изгоряло машинно масло или изгоряла гума даже, които се поразнасят след първите 10-15 минути. Помирисан отблизо (пръснат на ръката), ме озадачава. Това, което се носи от ръката ми, обаче, не е лошо. Леко горчив като костилки от вишни, престояли в алкохол, за да станат на вишновка. Категорично не са ми нужни 100 мл, но не можеше да дам един път и половина тяхната стойност за 30 мл пък. За щастие няма прилика с черното Del Pozo, то е отровно сладко, а Black Perfecto не е сладък. С Дивите Череши на Mancera има нещо общо, но там черешите се усещат по-осезаемо и са по-истински, а и в него има малко повече сладост.
Този етикет също ми се видя интересен
Скрит текст:

# 298
Memo Russian Leather

Oт makeup.bg - без капачка, както беше обявен, но с празен ход
Скрит текст:

Взех и минитата на JHAG от същия сайт, въпреки че не съм любител на марката:

Скрит текст:

А в този се влюбих, сайтът е познат Simple Smile

Скрит текст:

# 299
  • Пловдив
Oyasumi, би ли разказала в другата тема за Memo Russian Leather.

Общи условия

Активация на акаунт