Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2021

• 117 406
  • 1 491
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Asos (не е за парфюми, но пак подобна схема) пратиха от Берлин, тук знаех, че ще дойде в Спиди и получих смс известие (и мейл мисля), значи е бил написан номерът ми и всичко. Но миналото лято от някакъв италиански сайт бяха пратили с DHL, очевидно не бяха написали телефона ми и хората не бяха успели да ме открият. Така че ходих да си я взимам от офис, а DHL нямат много офиси в София. Така че, ако ви се наложи - имат един в центъра, намира се на гърба на Театъра на армията, ул. Георги Бенковски 8.

Последна редакция: нд, 07 фев 2021, 00:28 от Lizia

# 331
# 332
Венера много рядко пускат кодове. Последният път, в който имаше намаление 8% с код беше по повод 8 март миналата година.

# 333
Във flaconi.de още 6 часа -30% с код CAFFELATTE (за поръчки над 59 евро).

# 334

Не е за всичко , само в секцията .

# 335
Не е за всичко , само в секцията .
Да, ето за тези важи: https://www.flaconi.de/promo-make-up-essentials/?camp=PE-19590

# 336
Търся този парфюм на Ferragamo Simple Smile
Моля, ако сте го виждали или видите някъде да се сетите за мен 🤗
https://www.fragrantica.com/perfume/Salvatore-Ferragamo/F-for-Fa … g-Night-6600.html

# 337
# 338
В сайта на parfumdreams.de има 15% намаление с кода love15.

# 339
  • София
Някой спомня ли си цената на Lince Tiziana Terenzi в Парфимо? Миналата седмица беше наличен, но погледнах просто информативно и не запомних.

# 340
Чудесно, много благодаря! Някой с отзиви за сайта има ли? Simple Smile

# 341
Тези Notino що пробутват такива гадни ментета? Изключително възмутена съм. Поръчах мъжки парфюм за подарък, който се оказа стопроцентово менте. Лично го помирисах, а и човекът многократно е ползвал оригинала и ми се оплака. Ами наистина, нищо общо няма поръчаният парфюм с оригинала. Ама нищо общо! Някакво бегло гадно подобие!
Още едно време, докато бяха още enzo, поръчах за първи път парфюм от тъпия им сайт. Тогава ми пристигна пак абсолютно ментe! Миришеше основно на спирт и пак нямаше нищо общо с оригиналния парфюм. Сега не знам защо и как се излъгах, уж добри отзиви четох, но определено ще е за последен път! Бясна съм!

Последна редакция: нд, 07 фев 2021, 00:36 от kalina_pehlivanova

# 342
# 343
Който се оплаква от даден сайт обикновено посочва продуктите, които е купил. Написаното по-горе с такива общи заключения е меко казано странно.

# 344
  • София
Някой спомня ли си цената на Lince Tiziana Terenzi в Парфимо? Миналата седмица беше наличен, но погледнах просто информативно и не запомних.
201 лв с кода за отстъпка.

Общи условия

Активация на акаунт