Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2021

• 117 436
  • 1 491
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Miyako, какво от Мemo ти грабна носа/вниманието? Ще ми е интересно да споделиш. Simple Smile Цената се получава хубава наистина в този сайт, който си дала, благодаря. Simple Smile
Аз лично намирам редовните цени на бранда за леееко неоправдани с оглед композиции и качество, нещо не ми достига, за да платя тази сериозна цена за бутилка, но за себе си съм решила да опитам да поръчам 1 или 2 парфюма на Мемо от flaconi.de, ако събера смелост някой ден, нямам опит със сайта, но виждам, че съфорумците често споделят успешни покупки и отзиви - благодаря за което! Simple Smile Ако се издебне намаление 30% особено, цената става чувствително различна и може да се изкуша някой ден. Grinning

# 316
Пуснах поръчка от B BeautyTheShop. В момента парфюмите на Мемо са на цена от 184.5 евро при тях. Имат и код от -10 %, валиден за този уикенд. Получава се много приятна крайна цена.
Доставката до България е солена, но ако се използва превозвач (немски, испански, френски и т.н.), вероятно ще бъде доста по-изгодно. Линкове към френската, немската или испанската версия на сайта, но има и още много други.

Кой е кода , не се начисляват автоматично?

# 317
  • Франция
Klodilia, мисля, че твой тип парфюм си харесах - Winter Palace. Ако не го познаваш, горещо ти го препоръчвам за тест. Много успокояващо, балсамово ухание на чай с лимон и сладко от портокалови корички. Ти кои на Мемо дебнеш? Можем да се разпрострем в другата тема, ако искаш, че тук ще ни изтрият. Simple Smile

mimozata, кодът е различен за всяка версия на сайта. Показва ти го на страницата с избран продукт.

# 318
DE21RF за немската версия и  FR21RF за френската версия.

Харесвам  всичко, което съм пробвала на Мемо,  дори и да не е мой тип самият парфюм.  Цената ме е спирала и мен, но сега сигурно ще се изкуша. И с това, като гледам, трябва да закрия парфюмната година, че просто се олях.

# 319
  • София
Miyako, ами, много правилно мислиш - точно Winter Palace бленувам и аз! Grinning Прелестен парфюм за моя вкус, ще чакам с вълнение да споделиш по-пълни впечатления в съседната тема. Дано дойде бързо при теб и нека ти носи много радост! Heart

# 320
  • Франция
Miyako, ами, много правилно мислиш - точно Winter Palace бленувам и аз! Grinning Прелестен парфюм за моя вкус, ще чакам с вълнение да споделиш по-пълни впечатления в съседната тема. Дано дойде бързо при теб и нека ти носи много радост! Heart
Благодаря! Hug
А пък аз точно днес се запознах с него, досега не му бях обръщала внимание Simple Smile Не предполагах, че ще ми хареса толкова много Broken Heart Но само след няколко часа носене и вече обръщах интернета за изгодна оферта.
Опасявам се обаче, че купих последната бройка от този сайт. Беше единична бройка и веднага след като поръчах, го изписа като неналичен.

# 321
  • обл. Шумен
Цитат на: RedPanDa linklink=topic=1300021.msg42270731#msg42270731 date=161259334
[/quote
   Ами..да въпрос на личен опит, нямала съм такъв,
Скрит текст:
olx  е опасен - наскоро си купих едно менте (от софианец) за 70лв и сега си пръскам пердетата и килимите да не е зян Grinning  Пък от Варна си пазарувам спокойно от безмитната на пристанището там не са ментета, и години наред пазарувах от един сайт 1001-bg, който го няма и се преориентирах. Незнам, нямам наистина такова впечатление, но и хич не гледам кой сайт от кой град е ...
[/quote]
От безмитната чрез сайт ли пазарувате?

# 322
  • София
Miyako, aми, това всъщност е много добре и полезна информация, явно B BeautyTheShop си обновяват наличностите мигновено, което е важно условие за комфорта при пазаруване. Simple Smile Надявам се и аз да мога в идните месеци да приютя един дракон вкъщи. Wink
Още чакам развитие с поръчката от Skins, получих известие за рефънд за цялата сума на неналичния парфюм, т.е. теоретично не би следвало да са удържали 25 евро за доставка до Бг. На практика парите още не са отразени по сметката ми обаче и чакам все още, минаха 4 дни, откакто получих известието. Тракингът на самата пратка доказано не се обновява в реално време, а с около ден закъснение. Като гледам, пак ще ми се наложи да си хортувам със Спиди, понеже дори адресът ми не изглежда да е пълен, ако съдя по тракинга, а телефон не се и надявам въобще да са вписали, макар че всичко - пълен адрес и телефон - бях включила в поръчката. Много чест проблем е това с поръчките ми от чужбина напоследък - не знам толкова ли е сложно да се впише телефон от търговеца, като оформя пратката. Когато има поле за бележки, винаги оставям и бележка да помоля да се включи телефонният номер върху етикета и пак - нищо... После разправии със Спиди, за да си прибере човек пратката... Ама така е с това хоби - "Луд, та му лесно" са казали хората неслучайно. Grinning
П.П. Пратките от Skins пътуват до България по схема холандски пощи (PostNL) - DPD - Speedy.

# 323
  • by the sea
Цитат на: RedPanDa linklink=topic=1300021.msg42270731#msg42270731 date=161259334
[/quote
   Ами..да въпрос на личен опит, нямала съм такъв,
Скрит текст:
olx  е опасен - наскоро си купих едно менте (от софианец) за 70лв и сега си пръскам пердетата и килимите да не е зян Grinning  Пък от Варна си пазарувам спокойно от безмитната на пристанището там не са ментета, и години наред пазарувах от един сайт 1001-bg, който го няма и се преориентирах. Незнам, нямам наистина такова впечатление, но и хич не гледам кой сайт от кой град е ...
От безмитната чрез сайт ли пазарувате?
[/quote]
На място, както по летищата има магазин за парфюми алкохол и тн и на нашето пристанище има. Незнам дали има сайт, честно казано.

# 324
Klodilia, права си. И аз се възмущавах дълго време само от Рапидо/Спиди, но истината е, че партньорите им никак не им помагат с пълна информация за получателя. Не знам за какво са им тия телефони и мейли, дето ги пишем в поръчките, като никога не се ползват..

# 325
  • София
Това е голямо дърво с това пренасочване на всички чуждестранни пратки към Спиди. За мен е удобно и съм получавала до офис на Спиди така, но има места в България, които не приемат такива пратки, а само от Български пощи. Имам позната в Германия, която веднъж опита да изпрати колет на приятеля си - в Централен софийски затвор, естествено тук пратката отишла в Спиди и познайте дали затворът я прие. Наложи се аз да им пиша и да я спасявам. Сори за офтопика, но мисля, че като се изпраща с поща, трябва да пристигне пак с поща.
За да не се отклонявам повече от темата - много съм доволна от Dolce.bg, много ниска цена за тестер на Pure Bloom на Dupont и безплатна доставка.
Поръчах и един тестер на VCA Bois d'iris от Get.bg, много приятна цена, но исках да платя с Пейпал и ми начисли 4% такса за плащане с пейпал (повечето сайтове нямат такава практика, но и повечето бг сайтове като цяло не работят с Пейпал), плюс доставка, така че накрая цената не беше толкова приятна.

Последна редакция: сб, 06 фев 2021, 16:52 от Lizia

# 326
  • София
Tuali, така е, малко повече старание от двете страни няма да е излишно, за да не става човек разноглед в опити да си получи нещата... Случвало ми се е и обратното - телефонът ми да го има на 2 места върху кашона и като проверих тракинга, пак пишеше "неуспешна доставка поради липсващ телефон" - пак при Спиди с пратка от AusLiebeZumDuft. Не знам къде се къса веригата...
Lizia, интересен казус... Честно казано, и на мен ми е странна тази система от 3 куриера: при Skins e пощи - DPD - Speedy, при AusLiebe: пощи - DHL - Speedy. Thinking

# 327
  • София
Имам опит с Ausliebe, но с превозвач до немски адрес само. Иначе да, DPD в България са си със Спиди открай време, това може да се очаква, но вече и DHL явно, защото Asos работят по такава схема - DHL-Speedy. Явно вече каквото и откъдето да изпрати човек, вероятността да попадне в Спиди е огромна.

# 328
Има ли в момента действащ код за венера козметикс?

# 329
Tuali, така е, малко повече старание от двете страни няма да е излишно, за да не става човек разноглед в опити да си получи нещата... Случвало ми се е и обратното - телефонът ми да го има на 2 места върху кашона и като проверих тракинга, пак пишеше "неуспешна доставка поради липсващ телефон" - пак при Спиди с пратка от AusLiebeZumDuft. Не знам къде се къса веригата...
Lizia, интересен казус... Честно казано, и на мен ми е странна тази система от 3 куриера: при Skins e пощи - DPD - Speedy, при AusLiebe: пощи - DHL - Speedy. Thinking

Ама интересно как все при немските сайтове е тоя проблем. Пазарувам често от feelunique и cultbeauty, ето,  наскоро италианците Sprayparfums, те всички също ползват DHL, FedEx, но като стигнат тук, ако се прехвърлят към спиди или dpg, винаги се и обаждат (ама наистина, не само да пише, че се мъчили, ама на, нямало ме)

Общи условия

Активация на акаунт