Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2021

• 117 444
  • 1 491
  •   1
Отговори
# 300
Моята Kylie пътува!
Скрит текст:
А в Блек Перфекто аз усещам кожа, кожа, кожа в изобилие! Бях писала преди, че за мен е като да си сложа главата в кожен сак пълен с вишни Simple Smile.

# 301
Момичета и момчета, има ли в момента някакъв код за намаление за Ausliebezumduft?

# 302
И безплатната им доставка е при над 200 лева! Айде, мерси!

# 303
от фейса научих за наличен Calligraphy rose

https://www.brasty.bg/aramis-perfume-calligraphy-rose-parfyumna- … yyz0VB0HG4HhNXqTQ

Аз съм най-мнителна за търговци и стока от Варна. В една друга платформа директно ги игнорирам. Не казвам, че в конкретния сайт продават ментета, но няма да ми влезе в спикъка.

Последна редакция: сб, 06 фев 2021, 08:21 от Фръц!

# 304
  • by the sea
от фейса научих за наличен Calligraphy rose

https://www.brasty.bg/aramis-perfume-calligraphy-rose-parfyumna- … yyz0VB0HG4HhNXqTQ

Аз съм най-мнителна за търговци и стока от Варна. В една друга платформа директно ги игнорирам. Не казвам, че в конкретния сайт продават ментета, но няма да ми влезе в спикъка.
Сега ми стана интересно - с какво ви притесняват варненските търговци? Simple Smile

# 305
  • София
Нотино са супер бързи сега! Вчера в 14 часа поръчах, вечерта ми писаха, че го пращат и преди малко получих съобщение от Спиди, че ме чака в станцията.

Поръчах JPG, мисля, че цената е добра: https://www.notino.bg/jean-paul-gaultier/le-male-le-parfum-parfj … -mzhe/p-16037672/

# 306
С това, че най-явните ментета в олх са във Варна  + във фейса + неизневеряващата ми памет за съфорумец с менте в размените. Да, и в Бургас има пристанище, но не и подобна онлайн инвазия. Лично мое си мнение Simple Smile

Сега ми стана интересно - с какво ви притесняват варненските търговци? Simple Smile

# 307
Нотино са изключително бързи, поръчката ми дойде за по-малко от 24 часа Blue Heart

Купих този сет на Delina с 10% отстъпка ( код set10) https://www.notino.bg/parfums-de-marly/darley-royal-essence-deli … pakovka-za-zheni/ както и парфюма за коса.

Голям плюс от мен!

# 308
Smartie, честити минита. Много сладурски са.

# 309
  • by the sea
С това, че най-явните ментета в олх са във Варна  + във фейса + неизневеряващата ми памет за съфорумец с менте в размените. Да, и в Бургас има пристанище, но не и подобна онлайн инвазия. Лично мое си мнение Simple Smile

Ами..да въпрос на личен опит, нямала съм такъв,
Скрит текст:
olx  е опасен - наскоро си купих едно менте (от софианец) за 70лв и сега си пръскам пердетата и килимите да не е зян Grinning  Пък от Варна си пазарувам спокойно от безмитната на пристанището там не са ментета, и години наред пазарувах от един сайт 1001-bg, който го няма и се преориентирах. Незнам, нямам наистина такова впечатление, но и хич не гледам кой сайт от кой град е ...

# 310
Нотино и при мен се оказаха изключително бързи преди, няколко дни поръчах козметика беше при мен на втория ден. Похвално!

# 311
  • До сърцето...
Доволна от makeup, получих си поръчката от минитата+подарък за мм (не е на снимката по разбираеми причини), много компактно и екологично опакована. Не мъкнах огромен кашон, слава богу!

Последна редакция: сб, 06 фев 2021, 12:31 от Радика

# 312
  • Франция
Пуснах поръчка от B BeautyTheShop. В момента парфюмите на Мемо са на цена от 184.5 евро при тях. Имат и код от -10 %, валиден за този уикенд. Получава се много приятна крайна цена.
Доставката до България е солена, но ако се използва превозвач (немски, испански, френски и т.н.), вероятно ще бъде доста по-изгодно. Линкове към френската или немската версия на сайта, но има и още много други.

Редактирам се, за да добавя, че кодът за 10 % отстъпка е различен за различните версии на сайта. Показва се, когато отидете на страницата на някой продукт или на заглавната страница.

Последна редакция: сб, 06 фев 2021, 15:35 от Miyako

# 313
Здравейте момичета,Доволни ли сте от парфюмите на Makeup.Чудя се дали от там да поръчам или от Notino.

# 314
В пост над Вашия се споменава с добро мейкъп. В първия пост също. Няма значение от къде ще поръчате, изберете по-изгодната оферта.

Общи условия

Активация на акаунт