Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2021

• 117 259
  • 1 491
  •   1
Отговори
# 465
  • Чукарландия
След такова попадение, настроението ми рЕзко се повиши и вместо да заспивам успокоена, се въртя като шугава в леглото... 🤣
Серотонин яко ме тресе! Хепи съм! ❤️

# 466
Като чета и особено виждайки постовете с директни линкове напоследък, в главата ми звучи част от Galvanize на Chemical Brothers:
MY FINGER IS ON THE BUTTON
🤯

Честити нови радости на всички, и аз го искам Л'инстант Мажик, много по-нежен и хубав ми е от инстант, чудесни оферти имаше, не знам защо още му се чудя.

# 467
Момичета, ако някоя от вас открие онлайн Круизният ангел от 2019 много моля да не си мълчи, споделете щастието Laughing

Парфимо пък все повече ме карат да НЕ искам да им бъда клиент- парфюм, който следях преди дни беше удобно прибран, за да се появи с 10 лв. нагоре в цената. Ми може да не са много пари, но няма да ви ги дам пък! Smile

Поръчах го от друго място за 20 лв повече, ей така, наказателно (луда съм, знам)

# 468
Ами то не правят ли всички сайтове така? Изчезват парфюми, после се появяват с по-висока цена?!? Понеже следях няколко парфюма в няколко сайта и във всичките така се случи.... Даже в единия директно вдигнаха цената без да се изчерпа преди това.

# 469
# 470
  • София
Здравейте на всички! От скоро намерих темата, извинявам се ,ако вече е коментирано.Направи ми впечатление в Емаг,освен безплатната доставка има и 20% отстъпка,харесах си тоалетна вода, но се чудя кога се ползва това намаление?

# 471
Момичета, от много време търся Sauvage на Dior.  Половинката много си го харесва и се старае да не остава без него. След много ровене видях, че тук е най-добра цен-: http://-spam292-/index.php?route=product/product&product_id= … mp;search=Sauvage
Не съм купувала от този сайт. Дали мога да рискувам? Не успях и да намеря телефон в сайта им, как може да се поръча тогава?

# 472
Момичета, от много време търся Sauvage на Dior.  Половинката много си го харесва и се старае да не остава без него. След много ровене видях, че тук е най-добра цен-: http://-spam292-/index.php?route=product/product&product_id= … mp;search=Sauvage
Не съм купувала от този сайт. Дали мога да рискувам?
Mira8991, сайта го има и на първа страница, надежден е, но поръчките се изпълняват само за София.

Почти съм сигурен на 99%, че толкова ниска цена няма никъде.

Тук е подобна цената, Dior Sauvage но е тестер.

# 473
Момичета, от много време търся Sauvage на Dior.  Половинката много си го харесва и се старае да не остава без него. След много ровене видях, че тук е най-добра цен-: http://-spam292-/index.php?route=product/product&product_id= … mp;search=Sauvage
Не съм купувала от този сайт. Дали мога да рискувам?
Mira8991, сайта го има и на първа страница, надежден е, но поръчките се изпълняват само за София.

Почти съм сигурен на 99%, че толкова ниска цена няма никъде.

Тук е подобна цената, Dior Sauvage но е тестер.

Milen, благодаря за съдействието. Аз съм в София, но не мога никъде да намеря телефон. Сега ще им пиша, друг начин на виждам.

# 474
Guerlain La Petite Robe Noire Black Perfecto Florale EDT 30 ml. за 37,63 лв. в makeup.bg. Insolense EDT 30 ml. за 43,50 лв.
Aqua Allegoria Rosa Pop 100 ml. 74.70 лв

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 12:45 от Аlly

# 475
Black perfecto го няма вече...

# 476
Здравейте на всички! От скоро намерих темата, извинявам се ,ако вече е коментирано.Направи ми впечатление в Емаг,освен безплатната доставка има и 20% отстъпка,харесах си тоалетна вода, но се чудя кога се ползва това намаление?
Преди да финализирате поръчката си въвеждате кода за намаление perfume20

# 477
  • виртуално
Аз вчера поръчах от makeup на подобна цена 30мл Angel 2019, не писах тук защото беше една бройка.

# 478
  • София
Знаете ли до кога е намалението в parfimo?

# 479
Разочарование от makeup:

Поръчка на 03.02.
Първоначална дата за доставка 05.02
Изведнъж датата за доставка се променя на 08.02.
Днес 09.02, няма доставка.

Комуникацията със сайта е невъзможна, не отговарят на e-mail, не връщат обаждане. Отделно ми направи впечатление, че направата на поръчката през сайта е изключително трудна и неинтуйтивна.

Аз не съм доволен от тях и първата поръчка(ако въобще се стигне до такава), ще бъде и последна.

Просто споделям личен опит!

Общи условия

Активация на акаунт