Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2021

• 117 257
  • 1 491
  •   1
Отговори
# 480
parfimo само с един активен кодли са в момента, този за над 140? Няма ли нещо за по-малки суми?

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 11:11 от Dari_77

# 481
Разочарование от makeup:

Поръчка на 03.02.
Първоначална дата за доставка 05.02
Изведнъж датата за доставка се променя на 08.02.
Днес 09.02, няма доставка.
Скрит текст:

Комуникацията със сайта е невъзможна, не отговарят на e-mail, не връщат обаждане. Отделно ми направи впечатление, че направата на поръчката през сайта е изключително трудна и неинтуйтивна.

Аз не съм доволен от тях и първата поръчка(ако въобще се стигне до такава), ще бъде и последна.

Просто споделям личен опит!
При мен изненадващо се случи напълно обратното - поръчах в събота (06.02) и днес (09.02) я получих.
Толкова бързо никога не съм получавала поръчка от тях.

# 482
  • София
По принцип от makeup получавам в рамките на 5-7 работни дни. Тоест поне седмица след поръчката. Същото е и с Парфимо. Цените им ме устройват и не са ми спешни поръчките.

# 483
  • Пловдив
Аз пък напоследък само от makeup поръчвам. Тъкмо влизам да ги похваля. Последният път също не можах да се свържа с тях по телефона, оставих им съобщение чрез формата им да ми звъннат, защото нямаше да има никой на адреса ми и се обадиха малко по-късно. Без проблем ми я доставиха на друг адрес на следващия ден. Жалко само, че нямат вариант за взимане от техен офис, биха ме улеснили. Simple Smile

# 484
Каква е най-ниската цена, на която сте срещали Dior Rose’n’rose? Simple Smile

# 485
Каква е най-ниската цена, на която сте срещали Dior Rose’n’rose? Simple Smile
101 или 102 лв. за тестер в Parfimo

# 486
Разочарование от makeup:

Поръчка на 03.02.
Първоначална дата за доставка 05.02
Изведнъж датата за доставка се променя на 08.02.
Днес 09.02, няма доставка.

Комуникацията със сайта е невъзможна, не отговарят на e-mail, не връщат обаждане. Отделно ми направи впечатление, че направата на поръчката през сайта е изключително трудна и неинтуйтивна.

Аз не съм доволен от тях и първата поръчка(ако въобще се стигне до такава), ще бъде и последна.

Просто споделям личен опит!
Аз пък тъкмо щях да похваля makeup за точно обратното, приятен и лесен за ползване интерфейс

Поръчала съм на 2.02
"   
Дата на доставката:

от 08.02.2021 до 10.02.2021"

И си я получих на 8.02.

# 487
И мен ме чака днес в Speedy поръчка от makeup направена миналия четвъртък така че съвсем ме устройват не ми е била спешна и винаги съм била доволна от тях а точно днес им писах за един парфюм който докато пишех въпроса си беше наличен и докато те ми отговорят може би в рамките на половин час вече беше изчерпан така че мисля че си четат и отговарят на съобщенията

# 488
И аз съм от доволните клиенти на Мейкъп - вчера ми пристигнаха две пратки с Acqua di Gio Profumo и Stronger With You Intensely, към които имаше минита Armani Code Profumo. Всичко опаковано перфектно, няма какво повече да искам.

# 489
Честит, прекрасна снимка!
Чакам поръчка от Нотино направена днес, дано утре дойде.

# 490
  • София
Към поръчвалите от https://www.parfumdo.com/ - с каква карта плащате? Пробвах с моята Mastercard и с Revolut, но неуспешно.

# 491
  • Germany
Аз написах вече, че платих с PayPal.

# 492
  • София
Да, аз затова попитах който е плащал с карта каква ползва. Аз нямам PayPal.

# 493
# 494
Моля, кажете ако видите някъде из чуждите сайтове тази седмица намален Ganymede- Marc Antoine  barrois ( 30 или 100мл)

Общи условия

Активация на акаунт