Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2021

• 118 261
  • 1 491
  •   1
Отговори
# 765
Аз пък все се притеснявам, че ако взема 30 мл от някой аромат, ще вземе да ми хареса много и ще ме е яд, че не съм взела по-голяма раэфасовка. И като че ли най-много си ценя трийсетиците, защото са малки. Както имам 20 мл Номад и все ми е жал да го пръскам, гледам да се поливам с големите., а те ми писват или престават да ми харесват.

# 766
Благодаря, отказвам се от жълтото Гучи и започвам да се колебая между червеното Ambrosia di Fiori и Morning Muscs на Alexandre J., цената им в кошницата ми и на двата е 60€ за 100-ца, ще ме побутнете ли на кой да се спра 😊

Morning Muscs го има в парфюми шоп, с някое кодче (не знам кое им е актуалното сега) ще е по-изгоден.
https://www.parfumi-shop.net/product/36099-alexandre-j-morning-muscs.html

# 767
  • BG-DE
Благодаря, но не съм в Бг и бълг. сайтове са ми недостъпни.

# 768
Отново на много добра цена:

Montblanc Explorer

# 769
  • Стара Загора
Menerva, виждам ,че живееш в Германия. В немското Нотино има жълтото Гучи в флаконче от 7,5 ml. Можеш да си го вземеш от там и да разучиш аромата.

# 770
В Notion 15 % на Ниш с код niche15

# 771
Има изгодни парфюми 50 мл. Creed с код niche15

Скрит текст:

-20% на избрани марки парфюми код 20mix от тази страница: -20% на избрани марки парфюми

и -30% на популярни марки код mix30 от тази страница : Избрани марки с 30% намаление!

Промоцията е валидна от 15.02. до 21.02.2021 и не важи за продукти в намаление или разпродажба.

Добри цени: + код 10ONLINEPROMO , където може Simple Smile

Maison Francis Kurkdjian Petit Matin

Christian Dior Dior Homme Cologne 2013

Giorgio Armani Acqua di Giò Profumo

Последна редакция: пн, 15 фев 2021, 11:21 от Milen™

# 772
Току що получих сета на Ramon Monegal, сетът е един и имам една допълнителна мостричка към него. Предполагам, това са имали предвид в офертата. Кашончето беше отваряно, но го забелязах след, като си тръгна куриера.

# 773
Много изгодни цени на Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire
в get.bg, налични и 45 мл.

# 774
  • на последния етаж
Чакам и новия La belle. ☺️☺️🐈
От къде? Simple Smile
И аз го търся на добра цена. Simple Smile

# 775
Странно, сайта не ми излиза през никой браузър. Имам поръчка от там преди време... Може ли линк?! Simple Smile

# 776
Странно, сайта не ми излиза през никой браузър. Имам поръчка от там преди време... Може ли линк?! Simple Smile
https://www.get.bg/parfyumeriya

# 777
  • София
За 14-ти февруари си направих два подаръка - и Коромандел и Корона Grinning Сега остава да мога скоро да го подуша. Нямам мостри на парфюм и така ексклузивите им ми остават пълна мистерия, тъй като няма къде да се пробват. Бях си избрала козметика и това съм и получила.

Последна редакция: пн, 15 фев 2021, 18:55 от FatalSnare

# 778
Честит и дано продължава да ти харесва и след короната. Много съм разочарована,  че не са ти пратили мостричка на друг ексклузив  Sad

# 779
https://www.get.bg/brand/van-cleef-arpels

Общи условия

Активация на акаунт