Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2021

• 119 647
  • 1 491
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Получих си двете лимитки на Извънземното от парфюми-шоп. В бели тестерски кутии и с празни ходове и на чудесни цени за тези издания. Много съм доволна.

Дали по нашите сайтове са се появявали Tabit Extrait Tiziana Terenzi и Angels' Share By Kilian?

# 91
Получих си двете лимитки на Извънземното от парфюми-шоп. В бели тестерски кутии и с празни ходове и на чудесни цени за тези издания. Много съм доволна.

Дали по нашите сайтове са се появявали Tabit Extrait Tiziana Terenzi и Angels' Share By Kilian?

Ето го:

http://-spam292-/index.php?route=product/product&product_id=8670

Има го и парфюми шоп, със сто лева отгоре обаче Simple Smile

# 92
Ако някой срещне noir TF на добра цена, моля пише😂
мисля, ще най-добри са в момента в 'Парфюми биз' /за София/

# 93
  • виртуално

И аз ги получих днес.
Но според мен са изпратили ликьорения от 2009 , а не от 2013 както бяха снимките.
Не се оплаквам, само проверявам какво са получили другите

Последна редакция: вт, 02 фев 2021, 11:46 от Рапунцел.

# 94
  • София
Да, да така е.

Ето ги

# 95
Ако някой срещне noir TF на добра цена, моля пише😂
мисля, ще най-добри са в момента в 'Парфюми биз' /за София/

Както каза Фръц! - тук е много изгоден: код February

Tom Ford Noir Pour Femme Б.О. тестер

Тук -spam292- е само продукт:

Tom Ford Noir Pour Femme EDP продукт

# 96
  • София
Скрит текст:
Ето как пристигат тестерите на Acqua di Parma  - Colonia Intensa от makeup.bg. Цената беше 53.36 лв. с отсъпка -10 лв. за рожден ден и дойде за 5-6 дни.

Milen™ - Честит да ти е! Страхотна ADP!
Жив и здрав да си за рожденния ден! Много любов, късмет и  разбира се, чудесни парфюмни находки Birthday

# 97
  • София
И аз си получих извънземните от парфюми-шоп. В бяла тестерска кутия, празен ход и картичка-календар на сайта. Simple Smile
Мейкъп са пуснали намаление до 50% за Св.Валентин.
Този парфюм го наблюдавам от известно време и го взех преди дни от Нотино за 88 лв. - 50 мл. Тук е с 10 лв. по-евтин за същите мл., бонус и мини парфюм. Безплатната доставка е ясна.

# 98
И аз получих Ангела с пластмасовата стойка, което ме зарадва, не очаквах. Прекрасен е. Бяла тестерна кутия, опаковка и календар.

# 99

Има Angel's share в sprayparfums, дават 10% отстъпка с код PRIVATE10. Но беше по-хубаво, когато имаха 30% off на целия сайт...

# 100
Lancome La Vie Est Belle Intensement 30 ml - 85лв.
https://makeup.bg/product/487333/

# 101
Ех, така ме е яд за тези извънземни. Не очаквах да са от старите тестери. Посипвам си главата с пепел. Ако на някой не му допадне аромата моля да ми свирне Simple Smile

# 102
  • Балчик
О, чудна новина за ликьореното извънземно. Аз го чакам днес и щях да се утеша с изданието от 2013, но че е от 2009 ме зарадва много.

# 103
А ликьореният Ангел ли е неоткриваем или и той може да се появи?

# 104
  • Чукарландия
Благодаря за новата тема, Радика! 🌹

Много и сполучливи, и изгодни покупки имам благодарение на тази тема. Благодаря на всички за споделяните оферти и промоции!
Само дето напоследък не ми остава време да надничам регулярно и докато погледна... Всичко налично е свършило и офертите изтекли... 🤣

Общи условия

Активация на акаунт