Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2021

• 116 976
  • 1 491
  •   1
Отговори
# 900
В момента има ли действащ код за Парфимо, съвсем се обърках?
Допълвам се - открих го и поръчах Mask
И за да не е празен пост - Нотино са станали супер експедитивни, поръчката ми пристигна за два дни.

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 19:22 от White Silence

# 901
  • София
Парфимо изглежда като бойно поле след набези на парфюмни нинджи.
Искрено се разсмях. И аз бях от нинджите. Отмъкнах 5 парфюма от Парфимо за 24 часа Joy

# 902
Аз пък ниищо не купих! Нямам желание за нищо, всичко вече ми се повтаря като аромати, а такива спонтанни шишенца, защото са сладички или защото е евтинко - мерси! Даже Репликите не ме изкушиха когато бяха всичките. Не знам дали някой прави повече парфюмни подаръци на приятелите и роднините си...
Има 10 милилитрови рол-ончета на две от Бонбоните на Прада по 7 лв в Парфимо Grinning

# 903
В момента има ли действащ код за Парфимо, съвсем се обърках?
Допълвам се - открих го и поръчах Mask
И за да не е празен пост - Нотино са станали супер експедитивни, поръчката ми пристигна за два дни.
Код 10ONLINEPROMO за суми над 140лв.  сваля с 10лв.

# 904
  • виртуално
И аз съм пас засега.
След удара с Извънземните в момента нищо не ме изкушава.

# 905
  • Пловдив
Добре, че нямах възможност да ви чета следобед, та без да искам спестих едни пари Simple Smile
Яд ме е за сета на Делина.
Наистина ли Galop Hermes беше 94лв? Сигурно е била някаква грешка - в магазина е 450.

# 906
  • Стара Загора
Грешка или не, който го е поръчал, е спечелил. 😁 Освен ако не се обадят да кажат, че цената е нереална... 🙄😊
Като знам какви надценки си слагат магазините в България изобщо. Дивани, които струват 350 лв, се продават по 1300 и хората купуват на промоция по 850. Мислят си че е много изгодно.

# 907
  • София
Galop изчезна на мига. Дори нямах възможност да го сложа в кошницата.

# 908
И мен ме е яд за сета на Делина-още повече, сложих го в кошницата и аха да го поръчам и той свърши😁Нищо, всяко зло за добро, при положение, че откакто ви чета активно съм пръснала сума ти пари🙄Та, утехата ми е,че си чакам едни мини сладкишчета на J'adore от Parfium.bg-даже вече са в Еконт, но нямам време да стигна да си ги прибера. Краста-това е думата за тази парфюмни обсесия🙄🙃😁

# 909
  • София
magicjo - много ти благодаря за линка, ама по-рано през деня, като го отворих, само някакви реплики имаше Satisfied Та пропуснах, не че нещо нямам пари, нали Smiley

Дойде ми от Емаг поредна арабелка: Lattafa Ma'Ani - отне му 2-3 дни - идеално опаковано.
Скрит текст:

Top Notes: Lemon, Bergamot, Pine, Verbina, Martipan
Middle Notes: Orange blossom, Almond, Coffee, Nutmeg, Jasmine, Saffron
Base Notes: Patchouli, Sandalwood, Cedarwood, Heliotrop, Tonka Beans
От снимките, които видях, явно моята бутилка е с малко по-различен дизайн на капачката. Отново съм впечатлен от изработката на бутилката, пръскалото и дизайна като цяло. Няма да го описвам, само ще кажа - мега щастлив съм, защото е модерен, секси, вкусен, пипнат и много интересен, различен. Не е копие на нищо, 100% кеф!
BBeLLa, сестро, атакаувай при възможност - лудница! Знам, че си от моята партия "1001 нощ" - няма да те разочарова Simple Smile Цената му e отлична в емаг.

# 910
  • София
Еее, Deetron, ти сега заради репликите не искаш да дадеш синтезирана информация за това Ma'Ani. Wink

# 911
В Емаг имат много голям асортимент и ниски цени всякакви арабелки, особено с код и безплатна доставка 🎉
Лош мейкъп, лош... Посегнах към Афгано, от 2 години го искам. Но за минути са сменили цената. И аз ще си гледам извънземните и нищо няма да поръчвам само  защото е на промоция.

# 912
Ако знаех, че толкова искате Galop, щях да ви взема... нищо де, другия път!

Аз успях да купя Roses Berberanza, или поне се надявам да съм успяла. След като я поръчах, изчезна. Или е била само една, или някой няма да я получи...

Благодаря за слоделянето на линка!

# 913
Аз успях да поръчам сета на Делина. Ако не се харесаме ще го пусна в размените Simple Smile

# 914
Аз успях да поръчам сета на Делина. Ако не се харесаме ще го пусна в размените Simple Smile
и аз поръчах един с идеята да си го делна,  но е с 1 спрей и се отказах, трябва да си върви целия комплект за размяна  (евентуално)

Общи условия

Активация на акаунт