Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2021

• 119 617
  • 1 491
  •   1
Отговори
# 60
mimozata, за кой код става дума?  Този на parfimo си работи и за намалени неща.

Скрит текст:

Ето тук кода се прилага само на намален парфюм:

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 17:34 от Milen™

# 61
За 5 % в Нотино ,не е върху общата сума ,а само върху ненамалението неща.

Момчета и момичета дали в Делириум няма да се отпуснат с някое Килиан намаление по повод празника?

Оглеждам се за Baccarat Rouge 540 мостри или добра цена или пък в някой чужбински сайт кодче ?

# 62
  • София
Дами и господа, каква е най- ниската цена ориентировъчно, на която може да се закупи 100-ца Амуаж. Не ги следя, има ли намаления някога и в какъв порядък обикновено?

# 63
Не трябва ли да са 15 лева в случая отстъпка?

Точно, и аз се взирах и реших, че недовиждам, но не, точно 1,51лв. е Grinning. Като сметнах излиза, че ми намаля само дребна козметика, но парфюмите не.
Защото хваща само ненамалени неща .

И аз така си помислих, но имам намалено червило и го хваща. Нищо не схващам Grinning.

# 64
Дами и господа, каква е най- ниската цена ориентировъчно, на която може да се закупи 100-ца Амуаж. Не ги следя, има ли намаления някога и в какъв порядък обикновено?
Съвсем скоро имаше жътва от нотино и от парфюми шоп за към 220лв - 260лв

# 65
The Catcher in the Rye, по скоро, ще е добре да кажеш какво те интересува. Цните при този бранд са като тото 6 от 49.  Говоря за продукт, не за тестер, последните са евтини.

Давам прост пример с два мъжки парфюма, които наблюдавам от любопитство:
Amouage Reflection - 100 мл. цената в нотино (пример) е била от 460 лв. до 250 лв. (все се каня да правя скрийншоти по този повод за доказателства) Parfimo - най-ниса цена - 280-290лв.

Jubilation 25 Men - 100 мл. цената в нотино от 390 - до 260 лв.

Като гледам какво става и при дамските парфюми на марката, смея да твърдя, че схемата на ценообразуване е подобна.

# 66
  • София
Продукт минимално 220-230 лв, ако много ги дебнеш. Иначе са доста повече. Ако си ги изтървала, може да се гледа за тестер пак в този диапазон. Аз лично не съм виждала по-ниски цени или поне не това, което съм заглеждала.
Днес ми пристигна Beach hut и цял ден съм около морето (образно казано), духа вятър, още плажът е обезлюден и има изхвърлени дървета по плажа, попити, загладени и оформени от морската вода. Докато се разхождам по все още студения и мокър пясък, пръскат капки от вълните и вятъра. Ех, мечти и едни 4 часа път до там Hug Нямам търпение да го пробвам на истински морски бриз.

# 67
  • София
Благодаря, интересува ме Blossom Love. Гледам, че в Парфимо го е имало на тестер.

# 68
Благодаря, интересува ме Blossom Love. Гледам, че в Парфимо го е имало на тестер.
Аз го купих от Парфюми шоп за 218.

# 69
  • Стара Загора
Аз съм малко разочавана от get.bg
Днес ми се обадиха да ми кажат, че формата за торта, която поръчах за колежка не е налична (лятото ми се случи същото с подобен артикул) и съответно сумата ми пада под 99 лв. На въпроса ми ще плащам ли доставка в случая, служителката отсреща каза 'ами да'. Питам аз ли съм виновна, че не са си актуализирали наличностите, при което отговора беше 'ами няма как да стане веднага, колегите виждат по-късно'. Каква аджеба им е системата не разбирам? Казах че ще им се обадя по-късно, да разгледам и помисля. С лека насмешка ми се каза 'след 20 мин вече може и да не са налични парфюмите'. Обадиха ми се отново следобяда да питат, но пак не им дадох отговор. Ами не е моя грешката, че им е смотана системата. Не съм за 5 лв, но пък защо да им ги давам. Лятото момичето отсреща беше много любезно при същата ситуация и каза "Не, няма да плащате. Не е ваша вината."

Днес колежка извади La nuit tresor A la folie, като я помолих да ми донесе за проба Midnight rose и La nuit tresor. Той пък толкова ми хареса, един пухкав и сметанов с цитруси в началото, лека тръпчивина и пудра.... Та сега го мисля. Каза че го е взела (30 мл) с Еуфорията на Келвин Клайн за 102 лв от Нотино.

И по повод цените в парфимо..... В събота Amor Amor на Кашарел беше 48 лв тестер 100 мл. Днес влизам 56 лв. Lancome Midnight rose 30 ml за 53 лв, днес вече 70 лв. Issey Miyake от 54-55 ле станал 59 лв.

# 70
Аз пък съм за 5 лв и най-големите кавги с търговци съм имала точно за суми около 5лв. Кофти зодия съм Joy

# 71
Писала съм и пак ще напиша - куца им комуникацията на Гет много. Рядкост е да попаднете на сговорчив консултант. Бъдете подготвени. И наличностите им не са ясни докато не видите, че поръчката е изпратена. Може и да не се обадят и просто така да си увисне...

# 72
и аз съм имала такива драми с гет.бг - отказвала съм поръчка заради принципа

най-вълнуващата поръчка е все още неполучената - парфюмната диета започна леко да ми убягва:
https://www.parfimo.bg/mercedes-benz-mercedes-benz-club-black-ea … te-za-maje-50-ml/ Деетрон е виновен Heart
https://www.parfimo.bg/gianfranco-ferre-gieffeffe-bianco-assolut … te-100-ml-tester/ Атти е виновна Heart

# 73
  • Sofia
Аз пък се мотах да си взема една поръчка и ме изтъпряха любезно да я местят до удобно за мен време и място.

# 74
  • София
Скрит текст:
и аз съм имала такива драми с гет.бг - отказвала съм поръчка заради принципа

най-вълнуващата поръчка е все още неполучената - парфюмната диета започна леко да ми убягва:
https://www.parfimo.bg/mercedes-benz-mercedes-benz-club-black-ea … te-za-maje-50-ml/ Деетрон е виновен Heart
https://www.parfimo.bg/gianfranco-ferre-gieffeffe-bianco-assolut … te-100-ml-tester/ Атти е виновна Heart

bubanka - леле ти пък къде си посегнала Simple Smile)) Надявам се, си прочела че Мерцедес Блек Клуб е рай за ваниломани - дано и ти имаш такива ванилени наклонности Smiley Помисли дали да не го върнеш преди да го отвориш.
Колкото до Gianfranco Ferré Gieffeffe Bianco Assoluto - страхотен! Приятно изненадан съм да видя, че и други освен мен го имат това Фере - много интересно и хем изискано, хем различно, закачливо пролетно-лятно предложение. Браво, че си послушала Атти.

Общи условия

Активация на акаунт