Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2021

• 117 098
  • 1 491
  •   1
Отговори
# 615
Даа, в София съм tuali, вероятно затова😘

# 616
  • Пловдив
Здравейте! Куриери на Мейкъп действат и в Пловдив. На 26-ти януари трябваше да дойдат на адрес, но на мен спешно ми се наложи да изляза/работя най-често вкъщи/. Обади се по телефона, попита къде съм и на 20-тата минута беше в офиса,  парфюмът беше добре опакован и без забележки. На двайсет и петата минута бях щастливо "нарцисосизирана".

# 617
Изгоден мъжки парфюм: Amouage Reflection Man + код 10ONLINEPROMO = 297 лв.

# 618
Хм, странно, и аз съм в София, а винаги идват само техни куриери и сякаш няма опция за друго, когато поръчвам. А предпочитам Спиди, защото поне знам горе-долу по кое време ще цъфнат. (дават приблизителни часове)

# 619
  • виртуално
Хм, странно, и аз съм в София, а винаги идват само техни куриери и сякаш няма опция за друго, когато поръчвам. А предпочитам Спиди, защото поне знам горе-долу по кое време ще цъфнат. (дават приблизителни часове)
Разцъкай малко в сайта им при поръчка, има опция за Спиди.
Аз съм от София и получавам само със Спиди куриер или до офис.
Разликата е, че с техен куриер е безплатна над 39лв, а със Спиди над 49лв

# 620
Ще поогледам следващия път! 👍🏻

# 621
Аз не успях никога да поръчам с техен куриер. Имаше и проблем с поръчване от сайта, та последните ми две поръчки са по телефона...

# 622
При оформяне на поръчката има падащо меню - варианти на доставка - там избирате къде и с кой.

# 623
Мислиш ли, че не съм опитвала?!

# 624
При мен от известно време не излиза опция за Спиди куриер, само до офис и техни куриери. Не се повлиява от сумата на поръчката, последните ми пратки бяха над 70 лв.

# 625
Сега пак проверих, изобщо нямам опция за друго, освен доставка с техен куриер. През приложението им това.

# 626
Parfimo доставиха след 10дни. Поръчах EMPORIO ARMANI IN LOVE WITH YOU (EDP) за 101лв. В момента на 20% намаление в Дъглас е 118лв.
Парфюмирах се преди около 4 часа и още го усещам отчетливо. Слагам го в графата добра покупка.

# 627
Азалия🌺, без да се качваш на метлата, какво точно не работи? Изхвърля ти, не ти дава да поръчаш или нещо друго?Laughing

Аз съм поръчвал и в двта случая. При избор на makup куриер - пишеш адреса и ако сумата е над 39лв. я носи на място - безплатно, ако е под,  плащам 2.90 лв.

# 628
Азалия🌺, без да се качваш на метлата, какво точно не работи? Изхвърля ти, не ти дава да поръчаш или нещо друго?Laughing
Като избера куриер на makup, ме връща стъпка назад. Като избера и начин на плащане, пак стъпка назад. Който и начин и който и куриер да избера от повече от месец назад, постоянно ме връща стъпка назад и въобще не мога да завърша поръчката. Като говорих по телефона, обясних проблема. Тук и други казаха, че в този сайт им се случва същото... Не знам защо е така, а си работеше.
Както и смяната на адрес в Нотино не става... Чистени са кеш, бисквитки, няма промяна. Пък не искам нови регистрации.

# 629

Общи условия

Активация на акаунт