Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2021

• 117 119
  • 1 491
  •   1
Отговори
# 630
Аз пък винаги съм получавала от тях в офис на Спиди. За мен е по-удобно, отколкото да заседна вкъщи и да чакам куриера.

# 631
Момичета и момчета, които поръчахте сета на Monegal, получихте ли потвърждение, че е изпратен или някакъв тракинг номер?

https://www.maisonviolet.com/?lang=en имат намаление от 20% на всичко в сайта с код:
VIOLETMYVALENTINE

Последна редакция: чт, 11 фев 2021, 17:21 от blue75

# 632
  • Sofia
Азалия, пробвай да въведеш първо населеното място.  На мен това не ми позволяваше да довърша.

# 633
  • Пловдив
Blue75, точно и аз влязох да задам същия въпрос. Получих само мейл, че са получили плащането. За изпращане няма нищо.

# 634
Може ли да ми кажете каква беше цената на 3*11 мл Бакара в Парфимо, когато беше на оферта? Мострите ми от MFK са вече в България, само чакам да стигнат до пощенския клон в квартала и нямам търпение вече да я пробвам тази Бакара. Та искам да се ориентирам коя е била най - добрата цена, ако вземе, че ми хареса.

# 635
Азалия, пробвай да въведеш първо населеното място.  На мен това не ми позволяваше да довърша.
Ще опитам, благодаря. То така става, някой е налучкал и е обърнал внимание, но не е добре така. Може никога да не уцели човек реда... А и сайтът си работеше, какво му стана напоследък?!

# 636
Може ли да ми кажете каква беше цената на 3*11 мл Бакара в Парфимо, когато беше на оферта?
Най-хубавата цена беше за 70мл ~ 320лв. 3×11 си купих за 195 лв от Парфимо, на колкото ще ти излезе и на теб (и на всеки закупил мостри) от официалният сайт MFK, но ще получиш и още 2 мостри Wink

Последна редакция: чт, 11 фев 2021, 17:48 от Фръц!

# 637
Аз получих сета на Монегал днес, поръчала съм го на 02.02. Без мейл за изпращане и номер за проследяване. Пристигна с куриер InTime / UPS.

# 638
Blue75, точно и аз влязох да задам същия въпрос. Получих само мейл, че са получили плащането. За изпращане няма нищо.
Не изпращат нищо, първата пратката дойде за 5 дни с UPS, но сега има проблеми с времето и е възможно забавяне.

# 639
Моята поръчка с проби от MFK, изпратени на 29.01., пристигна при мен. Струва ми се, че бяха бързи Simple Smile

# 640
Може ли да ми кажете каква беше цената на 3*11 мл Бакара в Парфимо, когато беше на оферта? Мострите ми от MFK са вече в България, само чакам да стигнат до пощенския клон в квартала и нямам търпение вече да я пробвам тази Бакара. Та искам да се ориентирам коя е била най - добрата цена, ако вземе, че ми хареса.
В Парфимо вече са скъпи, моята тройка е от Campomarzio70 на Света .Неделя /ако сте от София/ иначе изпращат и по куриер. Цената е 220 лева.

# 641
Oyasumi, честити! Както се казва, с 5 евро всеки може.  Laughing Flowers Hibiscus

Днес се навършват точно 58 дни от поръчката ми в MFK, преди два часа получих смс, че са в БГ пощи. Ура! Laughing

Сега съм нагласил в кошиницата един сет на Atelier des Ors и мисля да поръчам.

# 642
Oyasumi, честити! Както се казва, с 5 евро всеки може.  Laughing Flowers Hibiscus

Днес се навършват точно 58 дни от поръчката ми в MFK, преди два часа получих смс, че са в БГ пощи. Ура! Laughing

Милен, те са чакали мен, за да придвижат и твоята 😀
Но пък дългото очакване прави радостта по-голяма, въпреки че мосюто накрая можеше и лично да ти ги донесе😎

Доста ме стресна този смс, не знаех за тази модернизация на родните ни пощи.

# 643
Моята поръчка с проби от MFK, изпратени на 29.01., пристигна при мен. Струва ми се, че бяха бързи Simple Smile
И моите пристигнаха днес, поръчани на 27-ми януари. Утре ще се настроя за проби.
Скрит текст:

# 644
Извинявам се ако не е това мястото за въпроса ми, но имам проблем с Нотино.Искам да променя адреса на доставката,но никак не се получава. Махах,слагах отметки, запаметявах промени уж и накрая при натискане Поръчай пак ми излиза стария адрес.В профила ми стои актуалниа адрес, но накрая въпреки всичко изписва  стария. Някой да има идеа как да го променя?

Скоро имах такъв проблем с Нотино и звънях на съпорта. Как ли не въртях и аз, сменях адреси, потвърждавах, чувствах се като луда накрая на борбата, а уж се оправям с онлайн поръчките. А аз освен адреса исках да сменя и начина на плащане. Накрая не издържах и им звъннах, оказа се, че системата им помни последният начин на плащане и доставка, можеш да го промениш на последният/предпоследният прозорец от стъпките на поръчка, преди самото ѝ финализиране. В прозореца, който излиза, някъде долу в ляво ако помня добре имаше бутон "редактирай" цъкаш го и сменяш каквото трябва.

Дано съм помогнала Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт