Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2021

• 117 100
  • 1 491
  •   1
Отговори
# 645
Aзалия, помня, че ние ги поръчахме едновременно, моята поръчка е от 27.02. също и аз ще ги тествам утре 😀 Виждам и че са почти идентични, но "Гранд Соар" го взех 3x11 от "Парфимо" - вместо него поръчах  féminin Pluriel. "Утрото" и на мен ми е любопитно ❤

Последна редакция: чт, 11 фев 2021, 20:22 от Oyasumi

# 646
  • Пловдив
Лелее, моите мостри от Mfk удариха месец, откакто съм ги поръчала. Вече са в България и се надявам утре да ги взема. Толкова време мина, че вече забравих какво поръчах Simple Smile

# 647
Цитат на: Oyasumi link=topic=1300021.msg42304455#msg42304455
Доста ме стресна този смс, не знаех за тази модернизация на родните ни пощи.
Не ме четеш,  признай си Stuck Out Tongue Winking Eye
Ще очаквам споделянията на всички ви за разносените Куркджиянови творения (в другата тема). Аз днес като се самоанализирах установих, че 3 години се дърпах от тест и накрая паднах в мрежите на Бакара едп точно в най-неподходящата финансово година.

# 648
Фръц! , не само те чета, но и записки си водя ☺
Помислих си, че е ВИП услуга, за която не мога и да мечтая 😉

Фръц, отдавна не пиша в другата тема, но обещавам да споделя ❤ Нужно ми е време и нагласа да започна тестването 😀

И за да не е оффтопик, относно makeup, на мобилната версия винаги ми е излизал по подразбиране техният куриер, а днес дори разбрах, че за него важи минимална сума от 39 лв. Явно не внимавам много в час 😎

# 649
Моята поръчка с проби от MFK, изпратени на 29.01., пристигна при мен. Струва ми се, че бяха бързи Simple Smile
И моите пристигнаха днес, поръчани на 27-ми януари. Утре ще се настроя за проби.
Скрит текст:
След настройката ще чакам коментари. grand soir 2 пъти го поръчвам и отказвам. Интересно ми е на твоята кожа как ще се държи. За Бакара съм сигурна, че и двата са  силно твои  Joy

# 650
# 651
77 струва ми се, без да съм  Arusi Blush

# 652
Чакам и аз мострите на MFK, изглежда като да са в Сърбия вече 😆.
И една поръчка от Maison Incens (мостри и Encens Kapnos), които мернах покрай предишната промоция в Sensunique, но в крайна сметка поръчах от сайта им. Ама нещо голямо мотаене там, още не съм получила, а поръчката е от 21ви януари.

# 653
В каква опаковка са мострите от MFK? - колетче, плик?
Моите додрапаха до Варна, но така любезен господин ми се обади, че не може да превземе баира и да ми ги достави лично.Smiley Ще си ги взема от пощенския клон в понеделник.

# 654
Азалия 🌺, безкрайно благодаря! Отговора ти ме тласка към покупка, а мислех, че ще бъде друго.
BBeLLa този линк не беше  за нас, а за мъжете, които искат да минат тънко, но впечатляващо. Все пак надявам се, ММ да не чете темата Joy

Вчера ми пристигнаха 3 поръчки от Нотино - козметика за коса и Delina  Exclusif. Доволна от всичко без забележки, но поръчките от Дъглас все още ги чакам. Има ли някой със забавена поръчка? Да знам дали да им звъня??

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 10:13 от Arusi

# 655
но поръчките от Дъглас все още ги чакам. Има ли някой със забавена поръчка? Да знам дали да им звъня??
На трети ден изпратена, четвърти получена. Смениха ми едната мостра и ми изпратиха на парфюм който имаме. Кутията с 5 мостри подарък, също нищо ново за съжаление.

# 656
  • София
В каква опаковка са мострите от MFK? - колетче, плик?
Моите додрапаха до Варна, но така любезен господин ми се обади, че не може да превземе баира и да ми ги достави лично.Smiley Ще си ги взема от пощенския клон в понеделник.

Миналата година ги получих в кашонче. Вътре имаше три мостри в пликче, а едната в малко картонено пликче-торбичка и около всичките опаковъчна хартия.
Нищо от тези неща, някои от които дори преди съм тествала в магазина на пл.Света Неделя, не ми хареса за покупка. Ваучърът от мострите ще даде фира, струва ми се.

# 657
Ваучърът от мострите ще даде фира, струва ми се.
Май така ще стане и при мен.
За някой, при когото няма да е така, за Екстракт това май е поносима цена
https://makeup.bg/product/372540/?gclid=CjwKCAiA65iBBhB-EiwAW253 … 5Y1RoCeK4QAvD_BwE

# 658
Ваучърът от мострите ще даде фира, струва ми се.
Май така ще стане и при мен.
За някой, при когото няма да е така, за Екстракт това май е поносима цена
https://makeup.bg/product/372540/?gclid=CjwKCAiA65iBBhB-EiwAW253 … 5Y1RoCeK4QAvD_BwE
В оригиналния сайт е 295 е.

# 659
  • Варна
Някъде мога ли да намеря това Dior Oud Ispahan .

Общи условия

Активация на акаунт