Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2021

• 117 097
  • 1 491
  •   1
Отговори
# 660
а в Парфимо беше 470 еххххх......а дано ама надали ще има такива цени някога отново......

# 661
Скрит текст:

Ваучърът от мострите ще даде фира, струва ми се.
Май така ще стане и при мен.
За някой, при когото няма да е така, за Екстракт това май е поносима цена
https://makeup.bg/product/372540/?gclid=CjwKCAiA65iBBhB-EiwAW253 … 5Y1RoCeK4QAvD_BwE

В оригиналния сайт е 295 е.
Ама той не беше 651 лв. сега отварям линка, а трябваше скрийншот да направя. Беше 578 или 587, или даже по-малко! Кога мина 600?!

# 662
Азалия,от пробите на MFK кои ти харесаха?

# 663
Някъде мога ли да намеря това Dior Oud Ispahan .
Тук: Christian Dior Oud Ispahan

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 14:41 от Milen™

# 664
# 665
В каква опаковка са мострите от MFK? - колетче, плик?
Ден 59-ти, в пощата няма ток цяла сутрин, пушат се цигари и се оплюва държавата. След три неуспешни опита, преди малко успях да си ги получа. Надявам се, моята позната да остане поне малко доволна. Simple Smile

Ето така пристигат:

# 666
Азалия,от пробите на MFK кои ти харесаха?
Писах в другата тема. Simple Smile

# 667
може ли линк към тази друга тема,не я следя Simple Smile

# 668
https://m.bg-mamma.com/?topic=1303363.75 Всички теми, от N1 до последната, са съкровищница.

# 669
  • Стара Загора
В елфрагранс има заредени виали на Ajmal, Montale и други. Не ги следя и не знам дали е новост за някой тук. Пуснали са Mon Guerlain Bloom of rose EDP. Както и старото шишенце на Insolence EDT виждам.

# 670
Както и старото шишенце на Insolence EDT виждам.
О, това е чудесна новина Heart Eyes

# 671
Много съм доволна от Starcrop. На 09.02 в 16ч пуснах поръчка, през сайта им. Звънаха след 3 минути, подтвърдих поръчката, казаха на следващия ден е при вас! Така и беше! За първи път поръчвам от тях, но няма да е за последен, определено!
Парфюмът го открих само при тях, изрично търсех старата версия. Добре опакован. Беше си в кутийка с целофан.
Този

Възползвах се и от кода, който беше за намаляне на цената с 5лв и уж беше до 08.02, но и на 09. 02 ми хвана 😁👌!

# 672
  • София

От френската версия на Диор може да се достави само на територията на Франция и не може да се поръча до България. Можеше да се поръчва от английската версия, но Брекзит прецака и това.
Търсеният от вас OUD Ispahan e старата версия и предполагам, че само от частна колекция можете да го намерите.
Цените на ексклузивите на Диор са увеличени с 10% видно от френския сайт.

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 18:27 от veka

# 673

Имам чувството, че само чакат да пусна поръчка и след няколко часа да пуснат БД или да направят някое подобно обявление. Rolling Eyes Joy
Между другото това ограничение от 1000 доставки ми се струва несериозно за търговец като тях.

# 674
От френската версия на Диор може да се достави само на територията на Франция и не може да се поръча до България. Можеше да се поръчва от английската версия, но Бракзит прецака и това.
Търсеният от вас OUD Ispahan e старата версия и предполагам, че само от частна колекция можете да го намерите.
Цените на ексклузивите на Диор са увеличени с 10% видно от френския сайт.
Цените са увеличени навсякъде. За съжаление съм сгрешил линка и го оправих.

Ето го и тук: Oud Ispahan има и лимитка : Oud Ispahan –  Toile de Jouy Edition

Поръчва се до Германия, после с превозвач до България. За стари версии, може би при колекционери трябва да се потърси.

Общи условия

Активация на акаунт