Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2021

• 117 053
  • 1 491
  •   1
Отговори
# 675
Взех и аз мострите ☺️ ще започна тестването с Бакара естествено. Доволна съм, доста бързо пристигнаха, за по - малко от две седмици.

# 676
Значи и ivis смениха промоцията, само че не разбрах точно кога. Гледам поста на Азалия🌺 за BR540 за цената на Extrait и си спомням, че имаше по-добра цена. Някой успя ли да купи нещо от там, докато можеше?

Добре, че си пазя доказателства. Simple Smile

Скрит текст:

# 677
Аз се пробвах с една Бакара Simple Smile))))))))))))))))))))))))))))
Ще видим ще ме огрее ли

май нищо няма да ме огрее....странно как поръчах ....Baccarat EDP  е с изчерпана наличност !?!?!?
А иначе проиграх с екстракта - излиза ми точно като при теб като цена

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 16:29 от macadamia

# 678
А олиото за тяло ти ли го взе Joy Нищо, ще чакам аз промо цена....ама на куков ден

# 679
А олиото ти ли го взе Joy Нищо, ще чакам аз промо цена....ама на куков ден
Никакво олио-Бакарат-чето ми трябва да си има другарче да не му е самотно , а аз да си се поливам на воля....Simple Smile)))))))))

# 680
В парфимо са направили зареждане на MFK. Имаше и олио Бакара,  може би 1-2 бр е било на 124лв-70мл

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 17:07 от Фръц!

# 681
И аз поръчах снощи от старкорп, кодовете са валидни до 08.03.2021г. Днес ми се обадиха за потвърждение и пращат. Утре трябва да го взема- Нарцисо Родригес Есенс ЕДП.
За Инсоленс ЕДТ старото бутилче-  имаше подобен комплект и в парфюм- бг.ком.

# 682
Как поръчвате с отстъпка в Ивис, на мен не ми лови кода.

# 683
macadamia, какви магии правиш, обясни? Simple Smile Каквото и да си поръчала, го купувай!

Нали ви казвам, че са промнили условията. Кода хващаше, но сега са станали на промоция и тях намаление не ги лови. Simple Smile

олиото е намалено с 2 ст. Simple Smile
Скрит текст:

# 684
Покупка евентуално за 1400 лв и 5 лв за доставка???!!! Не са ли малко нагли! И намаление 2 стотинки, за да избягаш от условията за отстъпка??!! Цигания... Точно нищо никога няма да купя от тия.

# 685
  • София
И за ненамалени продукти не работи кода в Ивис. Или пък да е някакъв временен бъг. Thinking

# 686
Не съм пробвал с логване, но може и да има проблем самия сайт в момента.

# 687
Трябва да се влезне в профила, за да се начисли отстъпката Simple Smile

# 688
  • София
Да, когато си влезеш в профила кодът дава отстъпка и за намалени, и за ненамалени продукти. Simple Smile

# 689
Честито на всички закупили екстракта на тази цена ! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт