Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2021

• 118 283
  • 1 491
  •   1
Отговори
# 780
  • София
Да, аз наскоро взех оттам тестер на Bois d'iris, много ми харесва. Избягвайте обаче да плащате с пейпал, защото начислява допълнително 4%.

# 781
# 782
Изключително съм доволна, че успях да поръчам редовен продукт 90 мл Crystal Noir Versace EDP от  makeup.bg само за 87 лв., че и някакъв подарък ми сложиха да избера за 2 години лоялен техен клиент за някакви несесери чанти. С безплатна доставка до вкъщи! Супер! Няма какво да искам повече. Чакам между 19 и 24,02.

# 783
Днес получих La Belle JPG от Нотино за подарък. Изключително бързи. През мобилното приложение се оказа, че дават повече подаръчета Wink Моля, за няколко думи относно мъжкия Alien:
https://www.fragrantica.com/perfume/Mugler/Alien-Man-49503.html

# 784
Чакаме отзиви като го разносиш.😍😍😍

# 785
# 786
Ellinor Alien Man е сладък и сиропен, с пепелива тонка. Взех го на мъжа ми от Парфимо за 60 лв тестер, като и аз самата го ползвам. За мен си е унисекс аромат. Sweat Smile
За да не е офтопик попаднах на хубава цена на Colonia Intensa ADP 100 ml 65 лв
https://www.parfimo.bg/acqua-di-parma-colonia-intensa-odekolon-z … je-100-ml-tester/

Моля,ако някой попадне отново на Alien Liqueur да свирне, много си го търся Hug

# 787
Сетът на Уд Сатен преди секунда беше 176 лева без код, с кодчето и доставка до офис на Спиди 169 Heart Добро начало на деня за мен!

# 788
  • София
Още по-добра стана цената на Oud Satin Mood в Парфимо.

# 789
  • Бургас
В Notion 15 % на Ниш с код niche15
Благодаря, отдавна я чаках. За съжаление не ми хвана цената за ниш парфюм, който държа в кошницата си отдавна и цената е много по-ниска от тази в момента, но пък си взех 3*10мл Делина на цена 119, което си е супер на фона на редовната цена за бутилка. Изкушава ме и Layton Parfums de Marly for women and men /на сляпо/, но той ще чака за след година .... две .........

п.п. парфюмите ми станаха неприемлива бройка дори и за мен. ТРЯБВА да се спра, Ха дано, ама надали.

# 790
Няма сетче вече! Simple Smile

Умишлено пускам снимката, за да се види как променят цената, но линка е към актуалната цена!

Последна редакция: вт, 16 фев 2021, 09:26 от Milen™

# 791
ХИЕНИ ..... тъкмо щях да се отдам на изкушението Satisfied Smile Stuck Out Tongue

# 792
Само Парфимо да пуснат златният флакон за травъл бебетата на Кюркджян на изумително изгодна цена и повече нищичко не ми трябва.

# 793
Мисля, че и свещите са на добра цена:  Maison Margiela   + код niche15

# 794
Код за 5% отстъпка от Brasty - важи за парфюми, които не са в акция или разпродажба, до 21.02.2021

Общи условия

Активация на акаунт