Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2021

• 117 178
  • 1 491
  •   1
Отговори
# 825
  • Чукарландия
tuali и аз това питам? 😂
Глас в пустиня...

# 826
tuali и аз това питам? 😂
Глас в пустиня...

Буквално се прибирах като ви четох тук и си викам, ей сега, само да паркирам и да видя за кодчета. Ама не е било писано 😀

# 827
Момичета и момчета в starcorp  имаше ли код за намаление ?

# 828
  • by the sea
...ооо кофти и аз щях да гръмна една Nea, ако бях видяла навреме Grinning

# 829
  • Стара Загора
Makeup пак с техните лъжливи оферти. Същото е и като изпращат на имейл за наличен продукт - цената една, а отвориш ли друга. 🙄

# 830
Това си е добра цена за Ла Бел и на 75 и на 78 лв за 30 мл. Цените се менят много бързо, не е прецедент, според мен е вързан алгоритъма им към курс на долар или друга валута. Зависи кога сте получили имейла и кога сте го отворили, аз често получавам подобни имейли за цени и ако не ги следя постоянно, след няколко часа цените са различни.
Това важи за сайтовете с доставка извън България – нотино, парфимо, мейкъп.

# 831
  • при морето
Момичета,отивайте в Нотино,има заредени Мемо,снощи бяха около 7-8бр.,днес не съм влизала...
https://www.notino.bg/memo/
Maceup са значително по-зле,но ето и тях да видите
https://makeup.bg/search/?q=memo

# 832
Мейкъп редовно го правят тоя номер. Оня ден писах за един Chergui, разликата в цената в мейла с известието и на самата страница беше 50лв! А бях отворила мейла около 30мин след получаването...

# 833
  • София
Привет на всички в темата, влизам да споделя набързо за 2 прясно направени поръчки.
Едната е от Елинор, като се учудих, че ми даде шанс за безплатна доставка, тъй като сумата ми не минава 200 левовия праг за това. Може би нещо съм изпуснал, но не се оплаквам де, напротив - дано всичко мине 6, защото -15% и безплатна доставка си е повече от отлично. Hands Ok Hand

Втората - успях/най-сетне/ да дочакам на човешка цена/141лв/ Mancera Wild Cherry от makeup.

# 834
  • ново
Аз от скука поръчах няколко отливки от парфюми-шоп Smiley Оглеждам се за Либре интенз, но ми се иска да го разнося преди да купя бутилка. Мостра обаче никъде не намирам.

# 835
Момичета и момчета в starcorp  имаше ли код за намаление ?
До 08.03. има MAR10 за 10/100лв.и MAR5 за 5/50лв. ако не се лъжа.

# 836
  • София
Мейкъп редовно го правят тоя номер. Оня ден писах за един Chergui, разликата в цената в мейла с известието и на самата страница беше 50лв! А бях отворила мейла около 30мин след получаването...
Факт, за съжаление доста често им се случва. Аз съм виждала и разлики от порядъка на 80-90 лв спрямо първоначалната цена и пак - в рамките на минути се правят тези "корекции". Да не говорим, че нотификациите не работят в някои случаи.

Winter fairy, благодаря за подсказката за Memo в Нотино. Simple Smile Нямах намерение точно сега да купувам любимия Дракон (Winter Palace), но... пътят към ада е постлан с добри намерения... Grinning С кода за -15% процента + доставка + 2 лв такса за наложен платеж (отново са я въвели?) излезе 277.10 лв (първоначалната цена беше 319 лв). Дано изпълнят поръчката, защото вече не е наличен. При редовна продажна цена oт 205 евро мисля, че намалението е наистина добро.
От друга страна, държах в кошницата едно Patchouli Ardent Guerlain, което беше на чудесната цена от 171 лв, а сега е 214.60 лв. Grinning Изкарах го от кошницата, за да поръчам Дракона. Няма идеално щастие. Grinning

Последна редакция: вт, 16 фев 2021, 22:42 от Klodilia

# 837
  • София
Ох, изпуснах Зимния дворец. Disappointed
Klodilia, стискам палци да го получиш. 🤞
tuali, BbeLLa, ако знаех, че искате нещо на Jul et Mad щях да ви поръчам. Ама подсказвайте навреме. 😉

# 838
  • София
Мagicjo, благодаря ти много Hug, не смея да се зарадвам още, дано го получа. Аз мисля, че и занапред ще има Memo в Нотино, така че се надявам, че ще имаш скоро възможност за поръчка и ти го пожелавам. Flowers Four Leaf Clover Също скоро забелязах, че наличностите и цените се разминават в българския и немския клон, така че може да хвърляш един поглед и в немското Нотино, за всеки случай. Дори и в момента са различни наличностите там, виждам втория си любимец от марката (Moroccan Leather) наличен при германците, а при нас e изчерпан: https://www.notino.de/memo/.

# 839
Klodilia, мисля, че https://www.masquemilano.com/ вече работи. До 100 евро начисляват 5 за стандартна доставка с адрес в България, над 100 е безплатна, но аз не съм поръчвала.

Общи условия

Активация на акаунт