Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2021

• 118 460
  • 1 491
  •   1
Отговори
# 915
Да, имах предвид, че целия ще го пусна, ако не се харесаме 😄
Не бях купувала парфюм от намалението в Делириум преди да затворят моловете. Устоявам на почти всичко, дори на Операта устоях😄

# 916
  • sofia
привет, имам следния казус с парфюм от Елинор - продукт, с целофан... по batch код излиза, че е от м. октомври 2018г., а във Фрагрантика пише, че е лансиран м. февруари 2019г. Това възможно ли е? доста странно ми звучи....какво ще кажете? вече го отворих и пръскам два дни и тъй като го усещам доста слабичко, реших да го проверя...... Dizzy Face

# 917
Кой е парфюмът?
Не знам дали ще те успокои,  но имам 3 бутилчета Serge Lutens и въпреки, че брандът присъства в сайтовете за проверка,  излиза,  че не съществуват такива бач-кодове.

Последна редакция: чт, 18 фев 2021, 07:57 от Фръц!

# 918
  • sofia
Кой е парфюмът?
Не знам дали ще те успокои,  но имам 3 бутилчета Serge Lutens и въпреки, че брандът присъства в сайтовете за проверка,  излиза,  че не съществуват такива бач-кодове.

D&G The Only one 2 - този е.....купих го на сляпо и не съм запозната дали по принцип не е от по-нетрайните.... нещо май ще спра с покупките на сляпо, въпреки че едва се удържам Smiley

# 919
Кой е парфюмът?

# 920
Изгоден Tom Ford:

Oud Wood - a, вчера свърши като топъл хляб Simple Smile

TOM FORD Vert des Bois

# 921
Благодаря, Милен! Мисля първо да си купя Oud wood,  който отлагам от....срам ме е да кажа колко години  Simple Smile А за този Vert des bois ме сърбят пръстите от вчера,  но ще оставя друг да се възползва от хипер изгодната възможност 👍

# 922
привет, имам следния казус с парфюм от Елинор - продукт, с целофан... по batch код излиза, че е от м. октомври 2018г., а във Фрагрантика пише, че е лансиран м. февруари 2019г. Това възможно ли е? доста странно ми звучи....какво ще кажете? вече го отворих и пръскам два дни и тъй като го усещам доста слабичко, реших да го проверя...... Dizzy Face

Ами все пак преди да ги лансират по целия свят трябва да ги произведат, за да се зареди по магазините. Аз не виждам нищо притеснително. При мен Д§Г изчезва за 20 мин, независимо кой аромат. До кожа си е.

# 923
  • sofia

Ами все пак преди да ги лансират по целия свят трябва да ги произведат, за да се зареди по магазините. Аз не виждам нищо притеснително. При мен Д§Г изчезва за 20 мин, независимо кой аромат. До кожа си е.

Smileyпомислих си го, но все пак да ви питам..... благодаря за отговорите! явно това ще ми е последният D&G...

# 924
  • София
Вписвам се със сполучлива поръчка от get.bg. Доста смело бяха опаковали (или по-скоро не бяха) пратката Grinning Кутията с парфюма беше просто поставена в плик с надпис "чупливо".  Никакви допълнителни кутии, фолио, бъбъл не знам си какво. За пръв път се възползвах от опцията да прегледам преди да платя, слава богу всичко беше здраво и непокътнато. Hands V

# 925
С мъничко закъснение, ми дойдоха пратките от skins.nl. И аз ще ги препоръчам, всичко беше добре опаковано, не е в изискана чанта или плик, но съм много доволен. Към поръчката има и подаръчета.

Специални благодарности на unterdenlinden, която сподели за офертата! Досега не бях виждал FM на - 40 % отстъпка. 

Frederic Malle Outrageous идва тъкмо за предстоящата "пролет" следващата седмица. Simple Smile

# 926
  • Франция
Скрит текст:
С мъничко закъснение, ми дойдоха пратките от skins.nl. И аз ще ги препоръчам, всичко беше добре опаковано, не е в изискана чанта или плик, но съм много доволен. Към поръчката има и подаръчета.

Специални благодарности на unterdenlinden, която сподели за офертата! Досега не бях виждал FM на - 40 % отстъпка. 

Frederic Malle Outrageous идва тъкмо за предстоящата "пролет" следващата седмица. Simple Smile

Milen™, ти не си ли купи En Passant? Smiley
Чаках те да се похвалиш, за да те питам какъв е на цвят, че нали правя разследване тука Simple Smile

# 927
Съфорумци... Имам казус Grinning
На 21.01. направих поръчка от Дъглас.ДЕ, която трябваше да отиде в GGBG. Обаче при изписването на пощенски код съм объркала последната цифра. Към дадения момент пратката не се знае къде е и не мога да я намеря, защото от Дъглас не ми отговарят на мейлите, а от БГ номер не мога да се свържа с тях по телефона. От GGBG няма как да я потърсят да я вземат, защото не знаят къде е отишла.
Моят въпрос е дали някой знае алтернативен вариант да се свържа с тях или ако някоя добра, германо-пребиваваща душа може да ми направи услуга и да се обади в Дъглас с няколко въпроса, за да локализираме пратката?
В мейла ми нямаше никаква товарителница, иначе трябва да е доставена с DHL.

# 928
  • на брега
Преди дни поръчах от Parfimo тестер на напълно непознат за мен аромат, само защото мноооого ми хареса бутилката Innocent 12 лв беше цената. Получих го, успокоих се - има капачка!!!
(Ароматът се оказа нещо като ехото на братовчедка на NR For Her)
https://www.parfimo.bg/replay-signature-eau-de-parfum-za-jeni-10 … _campaign=product

Скрит текст:

# 929
Miyako, тъкмо си викам, къде изчезна това момиче. Simple Smile Нали знаеш по-добре и от мен , че си падам по ароматите на Леля Мария a.k.a. Chanel. Flowers Hibiscus При следващото ми идване във Фрация, знам на кой да се обадя! Relaxed

En Passant ми е любим, но ще го очаквам с нетърпение в makup и parfimo. Отделно,  имам и сет, все ще мириша на люляк някак си.

Ето и останалата част от поръчката в skins.nl. Сет 6*5 мл. на Le labo, който пак беше на - 40%. Мого съм доволен, отново ще се пазарува от там.

Общи условия

Активация на акаунт