Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2021

• 117 160
  • 1 491
  •   1
Отговори
# 930
# 931
Klodilia,  кажИ ни, че ти си го взела....

# 932
Тъкмо реших да го взема за някой (извинявай Klodilia, забравих, че си била ти) и то взе, че свърши Sad.

Последна редакция: чт, 18 фев 2021, 15:16 от effe

# 933
# 934
  • София
Аз питах, благодаря! Hug
Klodilia,  кажИ ни, че ти си го взела....
За жалост - не. Joy Ей сега виждам поста, явно прозорец за реакция 10 минути е много, пак е изчезнал светкавично. Grinning

# 935
Eeeeх  Confused То не се знае дали е по-добре човек да сподели тук, че чака някой парфюм,  или да си трайка.  Много спекуланти се захранват така....

# 936
Да похваля starcorp.bg, от които вчера получих три минита. Много любезни, експресна доставка (благодарение и на Спиди), чудесно опаковани. Един от парфюмите е Jacomo silences purple, който някои от вас може би помнят. Отдавна не го бях виждала, а е тоооолкова хубав!

# 937
  • Germany
Съфорумци... Имам казус Grinning
На 21.01. направих поръчка от Дъглас.ДЕ, която трябваше да отиде в GGBG. Обаче при изписването на пощенски код съм объркала последната цифра. Към дадения момент пратката не се знае къде е и не мога да я намеря, защото от Дъглас не ми отговарят на мейлите, а от БГ номер не мога да се свържа с тях по телефона. От GGBG няма как да я потърсят да я вземат, защото не знаят къде е отишла.
Моят въпрос е дали някой знае алтернативен вариант да се свържа с тях или ако някоя добра, германо-пребиваваща душа може да ми направи услуга и да се обади в Дъглас с няколко въпроса, за да локализираме пратката?
В мейла ми нямаше никаква товарителница, иначе трябва да е доставена с DHL.
Lollaa*, ако е само една цифра в пощенския код, едва ли е проблем, защото често има объркани адреси, и се връща в разпределителния център на DHL и си го преразпределят служебно на правилния PLZ, отнема 1-2 дни повече. В краен случай пакетът ще се върне обратно при изпращача Дъглас, и ще получите известие от клиентския сервиз. По принцип Дъглас изпращат с DHL и трябва да са ви пратили линк към номера на товарителницата или отделен мейл с номера и там ще е отразено, къде се намира пакетът в момента. Потърсете и в спам пощата или в самата поръчка на сайта им погледнете дали няма номерче. или на мейла с фактурата. Ако го откриете, тук може да проверите къде се намира пакета:
https://www.dhl.de/de/privatkunden/dhl-sendungsverfolgung.html
Ако не се справите, пишете ми на ЛС да видим какво може да се направи.

# 938
  • Бургас
Един от парфюмите е Jacomo silences purple, който някои от вас може би помнят. Отдавна не го бях виждала, а е тоооолкова хубав!
Много е хубав, жалко че вече е изчерпан.

# 939
Малеее, добре, че не споделих вчера за цените на makup - Xerjoff Bouquet Ideale - 248 лв - 100мл. и Xerjoff 1888 - 273лв. Simple Smile

Отново наличен, много добра цена: Christian Dior Sauvage Very Cool Spray

Скрит текст:

# 940
  • на брега
Тук шепа хора споделят, а безброй консумират.
Вчера, за Галоп, ми стана адски криво. Worried Докато прочета мейла за нова наличност, той изчезна от сайта.
Особено дразнещо е предлагането после в темата за размяна. Ясно е откъде и за колко е закупен, предлагат на лични по цени на douglas.
Не ме разбирайте погрешно, но споделям мнението на Фръц! за дебнещи спекуланти.

# 941
Eeeeх  Confused То не се знае дали е по-добре човек да сподели тук, че чака някой парфюм,  или да си трайка.  Много спекуланти се захранват така....
А ми то като някой си чака, няма защо вече да си трайка:stuck_out_tongue_winking_eye:
Иначе форумът става излишен.

# 942
Вторичният пазар и темите за размени показват за какво говоря...Съвсем пресен пример са ангелите и ейлиъните в парфюми.шоп и розата на Арамис...и много други.

# 943
Яна, в samodiva.bg го предлагат, но не знам нищо за сайта. Има 30 и 50 мл.. Всички продукти от сайта са с безплатна доставка. Поръчах една 30-ка, пък ще дам отзив като дойде. И си налагам едномесечно наказание без никакви нови поръчки, щото даже не помня от къде какво чакам Rolling Eyes

# 944
Къде мога да намеря Red Roses (Jo Malone) ?

Общи условия

Активация на акаунт